Co wyłożyć wokół piaskownicy
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 30 maja 2009, o 21:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co wyłożyć wokół piaskownicy
Witam
Nasz ogródek działkowy jest w fazie tworzenia, ale kupiliśmy już dla dziecka piaskownicę- bardzo popularną muszelkę.
Mały bardzo lubi grzebać w piachu, więc niech ma swój prywatny i czysty kącik
Chciałabym wyłożyć piaskownicę dookoła "czymś". Żeby móc zgarnąć wysypany piach z powrotem na miejsce, a żeby nie walał się w trawie.
Ciekawe są płyty chodnikowe, którymi wyłożone są niektóre place zabaw. Nie wie jak się to nazywa, ale są takie miękkie, i przypominają mi nawierzchnię boiska do koszykówki.
Jaką to nosi nazwę? a może polecacie coś innego?
Nasz ogródek działkowy jest w fazie tworzenia, ale kupiliśmy już dla dziecka piaskownicę- bardzo popularną muszelkę.
Mały bardzo lubi grzebać w piachu, więc niech ma swój prywatny i czysty kącik
Chciałabym wyłożyć piaskownicę dookoła "czymś". Żeby móc zgarnąć wysypany piach z powrotem na miejsce, a żeby nie walał się w trawie.
Ciekawe są płyty chodnikowe, którymi wyłożone są niektóre place zabaw. Nie wie jak się to nazywa, ale są takie miękkie, i przypominają mi nawierzchnię boiska do koszykówki.
Jaką to nosi nazwę? a może polecacie coś innego?
- KOBEA
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 30 sty 2010, o 18:51
Re: Co wyłożyć wokół piasownicy
hej
szczerze to polecam tylko i wyłącznie trawkę, jeśli Maluszek ma już swój kąt to ucz go, że nie należy wysypywać piachu, my.. zbudowaliśmy szersze obrzeże na babeczki, ale piasek i tak ląduje często w trawie, nic jej nie jest i tak najładniej rośnie wkoło piaskownicy.
pozdrawiam
Kaśka
szczerze to polecam tylko i wyłącznie trawkę, jeśli Maluszek ma już swój kąt to ucz go, że nie należy wysypywać piachu, my.. zbudowaliśmy szersze obrzeże na babeczki, ale piasek i tak ląduje często w trawie, nic jej nie jest i tak najładniej rośnie wkoło piaskownicy.
pozdrawiam
Kaśka
- aniawoj
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Owszem - są takie płyty. To płyty wykonywane na bazie gumy. Wpisz w google'a "nawierzchnie elastyczne" to znajdziesz odpowiednie pozycje - nie chcę tu robić reklamy żadnej firmie
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- dianek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 lip 2008, o 11:43
tudzież nawierzchnie bezpieczne na place zabaw ;)
dostępne są w formie płyt, kostek, mat, powierzchni wylewanych na miejscu, groszków i trocin
dostępne są w formie płyt, kostek, mat, powierzchni wylewanych na miejscu, groszków i trocin
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
- KOBEA
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 30 sty 2010, o 18:51
Re: Co wyłożyć wokół piaskownicy
scarpi a myslałeś o drewnianej podłodze pod piaskownice?
ładnie można dopasować kolor impregnatu do piskownicy i bedzie kolorowo, bezpiecznie i tanio!
Kaśka
ładnie można dopasować kolor impregnatu do piskownicy i bedzie kolorowo, bezpiecznie i tanio!
Kaśka
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Re: Co wyłożyć wokół piaskownicy
Trawa jest tańsza w eksploatacji
Drewno trzeba impregnować, zamiatać, malować, jednym słowem dbać o nie, a trawnik sam rośnie, wygląda naturalnie i lubi nawet wysypany piach
Drewno trzeba impregnować, zamiatać, malować, jednym słowem dbać o nie, a trawnik sam rośnie, wygląda naturalnie i lubi nawet wysypany piach
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."