Wczoraj w Biedronce widziałam taką szklarenkę, jak Twoja.
Strasznie mnie kusiło żeby ją kupić.... ale jak sobie wyobraziłam minę mojego męża gdyby ją zobaczył..... hahahhahah , to zrezygnowałam.
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
To tylko pozazdrościć- mój M już się na to nie łapietrzynastka pisze:starczy że mam minę smutną a mój M stara się zawsze coś tam zaradzić
Trzynastko Faktycznie tylko pozazdrościć. Ty go lepiej pilnuj, bo taki facet to prawdziwy skarbtrzynastka pisze:Kasiu a mnie mój M sam kupiłbo mu pokazałam te cudo tu na forum u Was
w sumie zauważyłam zę starczy że mam minę smutną a mój M stara się zawsze coś tam zaradzić
hahahahkati-1976 pisze:Ja staram się nie myśleć o minach Aniu przed zakupem. Jak już kupię to myślę o konsekwencjach swego czynu![]()
kubusiowa mama pisze:...najpierw wyobraziłam sobie ciebie i twoją minę , jak myślisz o tych konsekwencjach, a potem siebie w takiej samej sytuacji.
kati-1976 pisze: Celinko zazdroszczę. Masz skarb w domu. Mój chętnie poszedłby na bazar z moimi doniczkowcami i rozdał, bo sprzedawać by mu się na pewno nie chciało.
kati-1976 pisze:kubusiowa mama pisze:...najpierw wyobraziłam sobie ciebie i twoją minę , jak myślisz o tych konsekwencjach, a potem siebie w takiej samej sytuacji.![]()
![]()
A teraz pomyślmy o minach maszych Małży
![]()
ale się uśmiałamkati-1976 pisze: Mój chętnie poszedłby na bazar z moimi doniczkowcami i rozdał, bo sprzedawać by mu się na pewno nie chciało.