Zieloni przyjaciele Kati cz.2
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zieloni przyjaciele Kati cz.2
Kasiu, super kłujaczki Nowości śliczne, niech pięknie rosną Marmurkowego eszka też mam i już myślałam, że nie ma zamiaru rosnąć, ale na szczęście pojawiły się nowe listeczki. Jest niezwykle wdzięczny Wilczomlecze świetne. Trzymasz je z innymi kaktusami w szklarni? Bo mój jakoś nie zbiera się do kwitnienia
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No pięknie, pięknie! I widzę, że dalej nadrabiasz straty kaktusowe
-
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
No proszę ile nowych nabytków. Lubisz kaktusiaki Mnie przyznaję podobają się, ale nie wszystkie
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Kasiu niech rosną szybko i cieszą oczy wszystkie bez wyjątku
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj KASIU u Ciebie też już nie raz gościłam cichaczem ,oglądałam Twoje cudeńka,myślę że odwiedzę Cię jeszcze nie raz(spodobały mi sie wypowiedzi o mężach skąd ja to znam)Pozdrawiam
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Kochani, dziękuję za odwiedzinki i te wszystkie ciepłe słowa.
Mirku, ja właśnie tez coś za Eszkami szaleję. Oj udzielają się tutaj choroby, nie ma co. Jeszcze jeden do kolekcji w najbliższych tygodniach mi dojdzie
A. marmorathus jest boski. Te jego śliczne listeczki mnie po prostu zaczarowały. Mam jeszcze jedną szczepeczkę która moczy nóżki, ale korzonków ani widu ani słychu
Kasiu Euphorbie na razie mieszkają w domu. Po ogrodnikach pójda do foliaczka. A to kwitnięcie to nie moja zasługa tylko Agnieszki(AGA Z) to od niej je mam. Ja je tylko ukorzeniłam. W sumie na ich kwitnięcie już najwyższy czas, ale może Twój jeszcze dobrze się nie wybudził,albo może trochę papu dla sukulentów i kaktusów mu trzeba
Moniś, nadrabiam i ciągle mi nie jest dość
Ewuniu mi też nie wszystkie kaktuski się podobają. Nie lubię patyków, czyli Cleistocactusów, kaktusów szczepionych i niektórych monstrualnych form.
Celinko one już cieszą oczy, a jak im się spodoba u mnie to i rosnąć będą
chan-dziaCieszę się że do mnie zaglądasz i schlebia mi, obietnica kolejnych odwiedzin A nasi Małże i roślinki to temat rzeka. Można gadać godzinami i uchachać się po pas
Mirku, ja właśnie tez coś za Eszkami szaleję. Oj udzielają się tutaj choroby, nie ma co. Jeszcze jeden do kolekcji w najbliższych tygodniach mi dojdzie
A. marmorathus jest boski. Te jego śliczne listeczki mnie po prostu zaczarowały. Mam jeszcze jedną szczepeczkę która moczy nóżki, ale korzonków ani widu ani słychu
Kasiu Euphorbie na razie mieszkają w domu. Po ogrodnikach pójda do foliaczka. A to kwitnięcie to nie moja zasługa tylko Agnieszki(AGA Z) to od niej je mam. Ja je tylko ukorzeniłam. W sumie na ich kwitnięcie już najwyższy czas, ale może Twój jeszcze dobrze się nie wybudził,albo może trochę papu dla sukulentów i kaktusów mu trzeba
Moniś, nadrabiam i ciągle mi nie jest dość
Ewuniu mi też nie wszystkie kaktuski się podobają. Nie lubię patyków, czyli Cleistocactusów, kaktusów szczepionych i niektórych monstrualnych form.
Celinko one już cieszą oczy, a jak im się spodoba u mnie to i rosnąć będą
chan-dziaCieszę się że do mnie zaglądasz i schlebia mi, obietnica kolejnych odwiedzin A nasi Małże i roślinki to temat rzeka. Można gadać godzinami i uchachać się po pas
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Śliczne Kasiu nowości- takie właśnie kuszą mnie najbardziej
Paczuszka od Celinki też świetna
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Moje doniczkowce i sukulenty
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Kasiu ale bossskie różyczki. Świetnie wyglądają. I widzę, ze to różne odmiany...
Zielistka z metrowym liściem O kurcze!
Zielistka z metrowym liściem O kurcze!
- aledra7
- 1000p
- Od: 21 paź 2008, o 14:17
Ale piękna kolekcja adenium ja mam tylko jedno ale w przyszłości muszę się zaopatrzyć w jakieś nasionka
Przytuptałam do Ciebie z zapytaniem o maleństwa Adenium a tu fotki Widzę, że świetnie sobie dają radę
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
Ale fajne kłujaczki. Brawa dla różyczek, pięknie rosną.
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Kasiu to i mnie listki eszka marmurkowatego oczarowały
Adenium bardzo ładnie Ci rośnie i fajnie wygląda a takiej zmutowanej zielistki nie widziałem...
Adenium bardzo ładnie Ci rośnie i fajnie wygląda a takiej zmutowanej zielistki nie widziałem...
- kubusiowa mama
- 500p
- Od: 1 kwie 2010, o 01:27
Zajrzałam żeby powiedzieć dzień dobry tobie i maluszkowi w brzuszku.
kwiatuszki piękniutkie.
kwiatuszki piękniutkie.
- APe
- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
Przedszkolaki adenim-już super a co mówić jak zakwitną