chan-dzia w buszu
- idea
- 500p
- Od: 15 kwie 2010, o 16:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: chan-dzia w buszu
witaj Andzia o jejku, nie dość, że się tu można zauroczyć to jeszcze i ubawić ... wszystko takie suuuper, te kwiaty i oprawy
chciałabym mieć takie rączki do kwiatów a szczególnie domowych jak Ty
Pozdrówka i gratuluję fantazji
chciałabym mieć takie rączki do kwiatów a szczególnie domowych jak Ty
Pozdrówka i gratuluję fantazji
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
No właśnie tak myślałam, że to nie paprotka, a i tak napisałam, że paprotka he hechan-dzia pisze:To w Żabce nie jest paprotką,nazywa się chyba CYPERUS KARŁOWATY,zasuszony też ciekawie wygląda z listków robią mu się fajne loczki(wiem, bo jednego zasuszyłam )żaba miała fryzurę na mokrą włoszkę :;230Jak znajdę zdjęcie to wkleje.
Chan-dzia, Ty naprawdę masz busz w domu! ;))))) Zazdroszczę ) No i świetne osłonki - wszystkie bez wyjątku. ale w szczególności te w kształcie żółwi i głowy ;)))
moje zielone królestwo http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=34264
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale mi wstyd, przejrzałam dzisiaj swój wątek i aż mnie przytkało,tyle byków wprowadziłam do buszu .Najgorsze jest to,że nie mam żadnego wytłumaczenia. Wtórny analfabetyzm mnie dopadł czy co?Dobrze,że moje dzieci tu nie zaglądają ale by miały polewkę z mamusi .Przepraszam
Aha! I nigdy nie słyszałąm o nagarbii... Ale jak zobaczyłam ją u Ciebie, to z miejsca się zakochałam - piękny okaz...
A mam jeszcze pytanie -czy ten kasztanowiec kwitnący przed Twoim oknem nie zasłania Ci latem śwatła dziennego w znacznym stopniu?
Bo ja mam problem z rozłożystą lipą rosnącą bezpośrednio przed oknami mojego pokoju dziennego i sypialni - i często nawet latem w słoneczny dzień , zapalam światło, bo pokoje są baaardzo zacienione... Lipę mogłąbym ściąć, lub chociaż przystrzyc, ale szkoda mi jej - bardzo ją lubię - mimo, że tyle drogocennego dla moich "zieloności" światła dziennego mi zabiera... Głowię się od kilku lat i jeszcze nie wymyśliłam, jak ten problem rozwiązać...
A mam jeszcze pytanie -czy ten kasztanowiec kwitnący przed Twoim oknem nie zasłania Ci latem śwatła dziennego w znacznym stopniu?
Bo ja mam problem z rozłożystą lipą rosnącą bezpośrednio przed oknami mojego pokoju dziennego i sypialni - i często nawet latem w słoneczny dzień , zapalam światło, bo pokoje są baaardzo zacienione... Lipę mogłąbym ściąć, lub chociaż przystrzyc, ale szkoda mi jej - bardzo ją lubię - mimo, że tyle drogocennego dla moich "zieloności" światła dziennego mi zabiera... Głowię się od kilku lat i jeszcze nie wymyśliłam, jak ten problem rozwiązać...
moje zielone królestwo http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=34264
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Aniu jak się szybko pisze to tak jest - nie przejmuj się. Ja jak napiszę post to potem go czytam i poprawiam. A i tak czasem coś się trafichan-dzia pisze: Ale mi wstyd, przejrzałam dzisiaj swój wątek i aż mnie przytkało,tyle byków wprowadziłam do buszu .Najgorsze jest to,że nie mam żadnego wytłumaczenia. Wtórny analfabetyzm mnie dopadł czy co?Dobrze,że moje dzieci tu nie zaglądają ale by miały polewkę z mamusi .Przepraszam
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kubusiowa mama
- 500p
- Od: 1 kwie 2010, o 01:27
Przepieknie rosną ci paprocie. Pięknie się prezentują.
Lipa za oknem jest świetna.
szkoda, że tyle swiatła zabiera.
Z drugiej jednak strony, cóż za widok!
Lipa za oknem jest świetna.
szkoda, że tyle swiatła zabiera.
Z drugiej jednak strony, cóż za widok!
Znam to "złe" spojrzeniechan-dzia pisze:,a oni (tzn moja rodzinka) dziwnie na mnie patrzą.
Paprocie prześliczne.
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Kasztanowiec super!