Ogród -mój azyl -JolantaG część 5
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród -mój azyl -Jolanta Graj część 5
Witaj Jolunia.
bardzo milo mi było Was poznać i tak przyjemnie spędzić czas. Jesteście z Mężem niesamowici, nie doś że przywieźliście cały osprzęt i tyle roslin, to jeszcze M kucharzył na calego. Joluśka bardzo mocno całuje i do następnego razu. Fotek pare Ci wrzucę. Pozdrówka
bardzo milo mi było Was poznać i tak przyjemnie spędzić czas. Jesteście z Mężem niesamowici, nie doś że przywieźliście cały osprzęt i tyle roslin, to jeszcze M kucharzył na calego. Joluśka bardzo mocno całuje i do następnego razu. Fotek pare Ci wrzucę. Pozdrówka
Joluś - ciekawe co M na druga fotkę?
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję wszystkim za wspaniałe spotkanie i fotki .
Szkoda ,że już po wszystkim ,ale mam nadzieję ,że już niedługo dojdzie do następnego spotkania. :P
GORZATKO ,KRYSIU,IDEA- MAJKA,SĄSIEDZIE-GLEXAB,GRZEGORZ B dziękuję,a w szczególności Tobie GIGUŚ dziękuję za fotki .
PITERKU ,M jeszcze fotki nie widział ,ale oboje lubimy się dobrze bawić.Na pewno nie będzie miał nic przeciwko .
Moje łupy ,to mnóstwo bodziszków ,iryski ,korony ,krokosmia, serduszka ,przetacznik ,róża NEW DAWN ,cytryniec ,sasanki ,słynny STASI pigwowiec ,sosenka czarna,anafalis perłowy ,zawilec ,trojeść variegata ,ranniki ,goryczka ,zawciągi, trytoma,truskawka ozdobna .............,pewnie jeszcze coś pominęłam .
Wszytko już posadzone i z nieba podlane . :P
Szkoda ,że już po wszystkim ,ale mam nadzieję ,że już niedługo dojdzie do następnego spotkania. :P
GORZATKO ,KRYSIU,IDEA- MAJKA,SĄSIEDZIE-GLEXAB,GRZEGORZ B dziękuję,a w szczególności Tobie GIGUŚ dziękuję za fotki .
PITERKU ,M jeszcze fotki nie widział ,ale oboje lubimy się dobrze bawić.Na pewno nie będzie miał nic przeciwko .
Moje łupy ,to mnóstwo bodziszków ,iryski ,korony ,krokosmia, serduszka ,przetacznik ,róża NEW DAWN ,cytryniec ,sasanki ,słynny STASI pigwowiec ,sosenka czarna,anafalis perłowy ,zawilec ,trojeść variegata ,ranniki ,goryczka ,zawciągi, trytoma,truskawka ozdobna .............,pewnie jeszcze coś pominęłam .
Wszytko już posadzone i z nieba podlane . :P
Joluś - łupy przesolidne! Ale i tak najchciwiej łypię na skrzyneczkę z żurawkami hehe
Niektórzy twierdzą, że obecna żurawkomania to w części moja wina - ale ja się cieszę, że są coraz bardziej popularne
Niektórzy twierdzą, że obecna żurawkomania to w części moja wina - ale ja się cieszę, że są coraz bardziej popularne
Joluś, ja też nie robiłam fotek, ale na szczęście można na Was popatrzeć w wątku wrocławskim.
A tak fajnie było na naszym spotkanku, że teraz trochę smutno, że już się skończyło
Miło było znowu zobaczyć Ciebie i poznać Twojego M. - bardzo jesteście sympatyczni
Moje "łupy" też już w ziemi i deszczyk je podlewa...
A tak fajnie było na naszym spotkanku, że teraz trochę smutno, że już się skończyło
Miło było znowu zobaczyć Ciebie i poznać Twojego M. - bardzo jesteście sympatyczni
Moje "łupy" też już w ziemi i deszczyk je podlewa...
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Spotkanie przeurocze , pogoda Wam dopełniała i humory też tak trzymać
Witaj Joluś, dzięki za przemiłe spotkanie Myślę, że jeszcze będzie okazja aby się spokać. Łupy pierwsza klasa, ciekawe co na to Twój M
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joluś, piękne te twoje kociaki Ale wszystko co małe co jest słodkie a później robi się wredne hehe A ogród to normalnie tonie w kwiatach. A skalniak na tle lasu ... bomba
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Kociątka przeurocze. Mam sentyment do czarno - białych kotków Piękne kompozycje Jolu
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Jolu, ale masz wielką kocią rodzinę , tyle kotów, jak im dać radę
Rabaty wykonane ze smakiem, bardzo mi się podoba twoja kolekcja żurawek, też jestem ich miłośnikiem, choć przede wszystkim w cudzych ogrodach
Rabaty wykonane ze smakiem, bardzo mi się podoba twoja kolekcja żurawek, też jestem ich miłośnikiem, choć przede wszystkim w cudzych ogrodach