Zieloni przyjaciele Kati cz.2

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zieloni przyjaciele Kati cz.2

Post »

Kasieńko sansewierki superaśne ;:138 ;:138 aż się boję fociaczków jutrzejszych bo Ania ma same śliczności.. :D
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Lily, dziękuję za te wszystkie ciepłe słowa ;:196 Fakt, pracy też czasami trzeba włożyć ,aby roślinki dobrze się czuły, ale to jest dla mnie czysta przyjemność. Jeśli się kocha roślinki nie baczy się na to poświęcenie. Są one dla mnie odskocznią od problemów dnia codziennego i kiedy je doglądam i pielęgnuję zapominam o całym świecie i to jest cudowne.
Doti odpisałam na PW
Miro78 pisze:Kasieńko sansewierki superaśne ;:138 ;:138 aż się boję fociaczków jutrzejszych bo Ania ma same śliczności.. :D
a bój się bój, bo ja jestem do dziś pod ich wrażeniem :twisted: . Nawet w nocy mi się sniły.

Ociecane ;:167 Hoye ;:167
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08

Post »

Kasiu same śliczności i jakie duże hojki ;:138 ;:138,ta wayetti ma najciekawsze liście
Awatar użytkownika
daka
1000p
1000p
Od: 10 lut 2010, o 17:29

Post »

Kasiu forumowiczki obdarowały cię pięknymi roślinkami,dużo musiałaś się pewnie nasadzić. ;:138 ;:108 ;:108
Moje wątki.
Pozdrawiam Damian.
e_w_u
500p
500p
Od: 27 sie 2008, o 15:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu, wstawiłam fotki, zajrzyj proszę do mnie jak możesz i zobacz tego kaktuska, czy się nadaję do zabrania któregoś malucha.
Moje kwiatki :)
Pozdrawiam Ewa
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Kasiu piękne nowości a hojeczki dorodne :)
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Kasiu piękne maluszki dostałaś od Kasi ;:138 Czy na ostatniej fotce to _aeschynantus_ :roll:
Widzę też że kolekcja hoy się powiększyła ;:108 Gratuluję ;:63
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44

Post »

Kasiu piękne hoje! Niech maluchy szybko rosną i puszczają korzonki :)
Aniu tak, to _aeschynantus_ :) Ale nie pytaj jaki nie mam pojęcia :oops:
Awatar użytkownika
AGA Z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2009, o 11:20

Post »

Kasiu, piękne nowości, szczególnie Hoje. :wink:
Jak się czujesz Kasiu, Chyba coraz ciężej, co? A co słychać u Wiktorka, to wulkan energii. :D Mój Patryś wysiada.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Igorku, dziękuję. Zarówno hoye jak i sukulenciki od Kasi zrobiły mi taką frajdę, że resztę dnia chodziłam w skowronkach.
Mirku mi też wayetti się bardzo podoba. Te jej liściorki z ciemną obwódką są niesamowite.
Damianie, masz rację, znowu się napracowałam przy sadzeniu tego wszystkiego, ale to taki przyjemny obowiązek, że zmęczenie nie ma tu znaczenia
Celinko sama byłam zaskoczona ich wielkością. Na dodatek Ania dała mi conajmniej po 2 sadzonki z każdej odmiany. Z resztą widać to na fociach.
Aniu ;:196 Dziś jeszcze spodziewam się dwóch. :wink: A ten _aeschynantus_ jest bardzo fajniutki. Chyba jakaś miniaturka bo ma listeczki kilka razy mniejsze od A. Speciosus.
Za nazwę eszka byłabym bardzo wdzięczna
Kasiu, ja już się nimi zaopiekuję. Łaski nie robią muszą rosnąć. Dam z siebie wszystko by się przyjęły. Teraz czekamy aż do Ciebie dojdzie paczusia.
Agnieszko ;:196 Tak jak mówiłam hoye śniły mi się w nocy pod takim byłam wrażeniem :D Masz rację jest mi coraz ciężej a i zaczęły mi nogi puchnąć. Moja wina, bo już wcale się nie oszczędzam. Z moim wulkanem energii :wink: latm na spacery, z rowerem i bez rowerka na plac zabaw kilka razy dziennie. Twój Patryś wysiada?. Ja myślę, że jakby ktoś miał takich dwóch żywiołowych synów to miałby niezłą zaprawę.
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23

Post »

Kasiu, super paczkę dostałaś. Nie dziwię się, że tyle radości sprawiły ci takie fajne sukulenciki :) A hoje rewelacyjne, mnie urzekła najbardziej ta 'zakręcona' variegata oraz H. wayetti, rzeczywiście listki ma niezwykle ciekawe :) To już masz całkiem pokaźną kolekcję ;:138
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu dziękuję. Sukulenciki już czekają na korzonki a Hoye regenerują się po dłuuugich podróżach.
Kasia.N pisze:To już masz całkiem pokaźną kolekcję
Czy ona jest pokaźna, Kasiu, to nie powiedziałabym. Nie idę jednak z Hoyami na ilość, tylko na jakość i kolekcjonuje tylko te z prostych w obsłudze :wink: carnosy i te, które mają ciekawe listki jak np wayetti
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23

Post »

Jak dla mnie to ona całkiem spora jest :) Może dlatego, że ja mam dwie i jak na razie mi wystarczy :) Jedynie jeśli natknę się na tą pokręconą, to sobie sprawię. Ale za to do mnie trzy kolejne skrętniki idą ... i crassule też :D
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”