Na wsi u maakity cz.2
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Na wsi u maakity cz.2
jak najszybciej HIHIHIHI .. ale tak naprawdę to nie wiem dokładnie
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Magdo - mam nadzieję, że u Ciebie nie ma powodzi i wszystko jest OK.
- Miiriam
Magduś - co słychować u Ciebie ... martwię się ...
Proszę, napisz chociaż kilka słów...
Proszę, napisz chociaż kilka słów...
- maakita
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam miłych gości, u mnie wszystko w porządku, tylko internet pojawia się i znika. Troszkę wilgotno miałam w piwnicy, co jakiś czas odcinało nam mostek łączący nas ze światem. Teraz już wszystko się uspokoiło.
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Madziu dobrze,że jest okey,bo jak oglądam w TV co tam na południu się dzieje,to słabo się robi,nam to nie grozi,więc dla mnie to takie niewyobrażalne jaką tragedię ludzie przechodzą ,przykro oglądać,a jakie straszne to przeżyć.
Pokaz troszkę fotek z ogrodu
Pokaz troszkę fotek z ogrodu
-
- Od: 16 lut 2010, o 19:11
Witaj Magdo zwiedzam twoje włości i coraz bardziej podobają mi się takie ogrody naturalne wszystko jest tak ładnie wtopione w naturę że wydaje się jakby rosło tam zawsze zauważyłam ze mamy wspólną znajoma Benię .....uważaj na nią jak do niej pojedziesz bo zapakuje ci auto po brzegi i.........na pewno na koniec coś upcha baaaardzo pozytywnie zakręcona kobieta. co twojego x w ogrodzie to też stwierdzam na 100 że to liliowiec może ci ktoś dał nieopatrznie z inna roślinką .czy twoja miejscowość jest blisko kokotowa czy to inne Śledziejowice bo wiesz ten Kokotów to słynne szkółki bylin.
pozgrawiam alina
ogród u stóp klasztoru
pozgrawiam alina
ogród u stóp klasztoru
- Miiriam
Tak - to ten KOKOTÓW .. szkółka Batko w Śledziejowicach jest fajna ( odwiedziłam ją tydzień temu ) .. ale żeby było tam duzo bylinek - to nie wiem ....
A może są jeszcze inne szkółki - znasz ? Podpowiedz? Zrobimy wypad
tak, tak...... z Madzią już ponad rok chyba umawiamy się na spotkanie
Benia Wspólna znajoma
A może są jeszcze inne szkółki - znasz ? Podpowiedz? Zrobimy wypad
tak, tak...... z Madzią już ponad rok chyba umawiamy się na spotkanie
... .. ( proszę uzupełnić ) Hihihihi...mamy wspólną znajoma Benię .....uważaj na nią jak do niej pojedziesz bo
Benia Wspólna znajoma
- maakita
Witam miłych gości,
Halinko ja na szczęście też jestem bezpieczna, ale niestety nie wszyscy w okolicy mogą to napisać .
Co do zdjęć to wychodzę patrzę na to gnijące bagno przed domem i jakos tak nie mam ochoty na zdjęcia.
Alinkob bardzo mi miło Cię gościć , jeszcze milej wsłuchiwać się w pochwały. Żeby to był jeden liliowiec to bym to jakoś zrozumiała, ale ja tego mam naprawdę dużo. Ne mam pojęcia skąd. I już o jakiej Beni piszesz.
Bernadetto od dziś jesteś Benią . Uwaga u mnie za oken słońce się pokazało, ale nie wierzę, że zostanie tu dłużej.
Halinko ja na szczęście też jestem bezpieczna, ale niestety nie wszyscy w okolicy mogą to napisać .
Co do zdjęć to wychodzę patrzę na to gnijące bagno przed domem i jakos tak nie mam ochoty na zdjęcia.
Alinkob bardzo mi miło Cię gościć , jeszcze milej wsłuchiwać się w pochwały. Żeby to był jeden liliowiec to bym to jakoś zrozumiała, ale ja tego mam naprawdę dużo. Ne mam pojęcia skąd. I już o jakiej Beni piszesz.
Bernadetto od dziś jesteś Benią . Uwaga u mnie za oken słońce się pokazało, ale nie wierzę, że zostanie tu dłużej.
- Miiriam
U mnie też słońce ... uśmiech od ucha do ucha .. i idę na ogród ( w gumowcach jeszcze .. ale cóż )
Uwierz Madziu - może słońce zachwyci się naszą wiarą i zostanie
Uwierz Madziu - może słońce zachwyci się naszą wiarą i zostanie
- maakita
Coś tam w ogrodzie podziałałam, ale niewiele. W tedy jak miałam najlepszą chwilę na robotę to przyszła burza . Zastanawiam się jak zreanimować ogród , na pewno zastosuje asahi i popryskam czymś przeciwgrzybicznym. Miedzianem? I chyba polifoskę trzeba dostarczyć glebie.
-
- Od: 16 lut 2010, o 19:11
wszystko dobrze mówisz tylko kiedy to zrobić jak co dzień leje przynajmniej u mnie
ogrod u stop klasztoru
ogrod u stop klasztoru
- Miiriam
I grad dodatkowo ...
Jak dziś u Ciebie .. u mnie po gradzie straty zwłaszcza w liściach host i żurawek... ale odrosną ... mogło byc gorzej przecież
Jak dziś u Ciebie .. u mnie po gradzie straty zwłaszcza w liściach host i żurawek... ale odrosną ... mogło byc gorzej przecież