Rozczochrany ogródek Stokrotki - 2010
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Rozczochrany ogródek Stokrotki - 2010
U 100kroci
Mała kalina koralowa ale kwitnący wariat
Mała kalina koralowa ale kwitnący wariat
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
-
- Od: 28 kwie 2006, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja to chyba starej daty jestem100krotka pisze: Nie każdy musi łapać sto srok za ogon, choć co prawda, to prawda, że statystyczna większość, do której mam przyjemność sie zaliczać, właśnie tak robi ;-)
ps. Czy ten biały powojnik to jest, ten, o którym myslę?
Jurku zakładaj wątek jak Cię dziewczyny proszą..
przekonasz się ile masz wielbicielak
Aga jechałam wczoraj ..i Wisłok się skurczył..do swoich rozmiarów
Aguś piękny ten żółty orlik.. miałam takiego w zeszłym roku i nie rozumiem dlaczego nie wyszedł spod ziemi
ale wiesz co? wszędzie mam bodziszki.. hahahha
jesienią kupowałam maleństwa.. a one się tak rozrosły!
przekonasz się ile masz wielbicielak
Aga jechałam wczoraj ..i Wisłok się skurczył..do swoich rozmiarów
Aguś piękny ten żółty orlik.. miałam takiego w zeszłym roku i nie rozumiem dlaczego nie wyszedł spod ziemi
ale wiesz co? wszędzie mam bodziszki.. hahahha
jesienią kupowałam maleństwa.. a one się tak rozrosły!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hejka!
Ja tam na szybko
Iza, Jurek już wątek ma Z czego bardzo sie cieszymy. Bodziszki rzeczywiscie rozrastają sie niesamowicie, w moim sąsiedztwie jest istna plantacja bodziszka łąkowego - juz w zeszłym roku miałam zrobić zdjecie, no i tak mi zeszło, ale teraz nie zapomnę. Moje bodziszki, te stare, są dosć ekspansywne, te sadzone tej wiosny, na razie się przystosowują
Jurek, tak, to ten. Dobre rady, jak mówią, zawsze w cenie - ta była trafiona w dziesiątkę. Patrzę sobie na ten kwiat i patrzę, i napatrzeć sie nie mogę, ma taki niesamowicie szlachetny kolor, ni to perłowy, taki naprawdę śnieżnobiały, z niebieskimi refleksami. Cudowny, i bardzo ładnie wygląda na tle pęcherznicy.
Ave, no pewnie, że mam konszachty, właśnie skończyłam rozlewać gnojówkę, czego się nie robi dla biologicznej równowagi
Dalu, ten łubin mam z siewu, większość mam właśnie takich. Oprócz tego mam jeszcze czerwonego (albo różowego - to sie zobaczy) i biały. Uwielbiam łubiny, prawie tak, jak ten pan - to skecz Pythonów o szlachetnym rozbójniku, który rabował łubin bogatym i rozdawał biednym
Tu jest tłuamczenie z napisami
Dorotko, Gorzatko, chyba wszyscy wreszcie dostaliśmy słońca, przyda sie naszym ulubieńcom...
Minismoku, bez kaliny nie ma ogrodu Myśle, że i w Waszych stronach
Ja tam na szybko
Iza, Jurek już wątek ma Z czego bardzo sie cieszymy. Bodziszki rzeczywiscie rozrastają sie niesamowicie, w moim sąsiedztwie jest istna plantacja bodziszka łąkowego - juz w zeszłym roku miałam zrobić zdjecie, no i tak mi zeszło, ale teraz nie zapomnę. Moje bodziszki, te stare, są dosć ekspansywne, te sadzone tej wiosny, na razie się przystosowują
Jurek, tak, to ten. Dobre rady, jak mówią, zawsze w cenie - ta była trafiona w dziesiątkę. Patrzę sobie na ten kwiat i patrzę, i napatrzeć sie nie mogę, ma taki niesamowicie szlachetny kolor, ni to perłowy, taki naprawdę śnieżnobiały, z niebieskimi refleksami. Cudowny, i bardzo ładnie wygląda na tle pęcherznicy.
Ave, no pewnie, że mam konszachty, właśnie skończyłam rozlewać gnojówkę, czego się nie robi dla biologicznej równowagi
Dalu, ten łubin mam z siewu, większość mam właśnie takich. Oprócz tego mam jeszcze czerwonego (albo różowego - to sie zobaczy) i biały. Uwielbiam łubiny, prawie tak, jak ten pan - to skecz Pythonów o szlachetnym rozbójniku, który rabował łubin bogatym i rozdawał biednym
Tu jest tłuamczenie z napisami
Dorotko, Gorzatko, chyba wszyscy wreszcie dostaliśmy słońca, przyda sie naszym ulubieńcom...
Minismoku, bez kaliny nie ma ogrodu Myśle, że i w Waszych stronach
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
- Od: 28 kwie 2006, o 09:18
Może kojarzysz - w Glinkiu koło obwodnicy ciągną się łubinowe pola w różnych kolorach- chyba pozostałość po ogródkach działkowych.
Co do Snow Queen- od tej odmiany zaczęła się moja fascynacja powojnikami, rośnie sobie u mojej mamy i co roku cieszy moje oczy;)
Co do Snow Queen- od tej odmiany zaczęła się moja fascynacja powojnikami, rośnie sobie u mojej mamy i co roku cieszy moje oczy;)
- 100krotka
Glinik, ech...mój Glinik, kraina dzieciństwa...
Dzisiaj kilka sztuk porannych
Dzisiaj kilka sztuk porannych
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Sztuka poranna... to dopiero sztuka
Widzę, że i u Ciebie pogoda dopisała
Widzę, że i u Ciebie pogoda dopisała
Aguś, pokaż tego powojnika Snow Queen w pełni rozkwitu, też byśmy chcieli te niuanse bieli zobaczyć!
Aga ale pięknie Ci się skalnica rozrasta..
Moja nic się nie powiększa
Moze na 2-3 lata się ruszy ..
Mówią, że ogród dopiero w trzecim roku pokazuje swoje piękno
Moja nic się nie powiększa
Moze na 2-3 lata się ruszy ..
Mówią, że ogród dopiero w trzecim roku pokazuje swoje piękno
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
a co to rośnie - takie fajne poduchy z białymi kwiatkami - pomiędzy kamieniami.... w ścieżce... ?
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Piękne poduszeczki karmnika
- 100krotka
Hejka
Liska, Ave no właśnie jak pisze Dorota, to nie skalnica, to karmnik. Białej skalnicy nie mam, mam rózową.
Mam dzisiaj wolne, jadę później na przedstawienie z okazji Dnia Matki Juz wiem, że będzie bardzo pięknie i wzruszająco, bo nasze przedszkolanki dokonującudów z dziećmi
Martuś, Snow Queen próbowałam jakoś ładnie zdjąć ;-), ale tak, aby było widoczne tło liści pęcherznicy...
Jeszcze trzy inne mi zakwitły Niestety,hosting strajkuje, zdarza się...
Liska, Ave no właśnie jak pisze Dorota, to nie skalnica, to karmnik. Białej skalnicy nie mam, mam rózową.
Mam dzisiaj wolne, jadę później na przedstawienie z okazji Dnia Matki Juz wiem, że będzie bardzo pięknie i wzruszająco, bo nasze przedszkolanki dokonującudów z dziećmi
Martuś, Snow Queen próbowałam jakoś ładnie zdjąć ;-), ale tak, aby było widoczne tło liści pęcherznicy...
Jeszcze trzy inne mi zakwitły Niestety,hosting strajkuje, zdarza się...
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
100krotko bardzo ładne połączenie clematisu z pęcherznico DIABOLO.
Pozdrawiam Zenek