Witaj Halinko, chciałam zapytać czy udało Ci się przetrwać bezpiecznie ten powodziowy czas? U mnie sąsiadowi tak podmyło skarpę, że nie wiadomo czy uda się uratować dom. Często myślę o Twojej pięknej działce i mam nadzieję, że wszystko jest dobrze, pozdrawiam
Halinko nie przychodzą powiadomienia Gdzieś mi się zagubiłaś Ślicznie w Twoim ogródku ,miesięcznica bardzo ładna , bożykwiat cudny ,piękny masz widok na brzozy i kasztanowca Buziaki przesyłam
Dawno mnie tu nie było i myślę, że teraz będę się tu zjawiała raz w tygodniu, w niedzielę, dopóki nie odrobię zaległości
Na dzień dobry kalendarz na następny tydzień
Krysiu - stokrotka6 moja miesięcznica rośnie pod płotem iii też się tam rozsiewa
Jolu - JolantaGraj u nas ciągle pada i między przerwami deszczowymi walczę z chwastami i koszę trawę, a chwasty rosną na potęgę
Tajeczko - Tajka fioletowa męczennica chyba jest najładniejsza, ale najcudniej pachnie ta jasna - przynajmniej u mnie
Agnieszko - AGNESS ja, na razie, miesięcznicą nie prowadzę walki, rośnie sobie spokojnie pod płotem, a przed nią rozrośnięte byliny iii chyba one nie pozwalają jej się rozsiewać
Witaj Halinko! Jak tam u Ciebie z wodą! Przeziębiłam się i leżę w łóżku Nochal mam czerwony i otarty. Na ogródku nie byłam 2 dni. Przywież mi tą miesięcznicę, jak będziesz w Chorzowie. Pozdrawiam
_oleander_ - aleksandra odwazna podziękowania i buziaczki od moich rodziców
Już widać efekty pracy na ogrodzie moich rodziców
Gosiu - Margo2 ojjj dużo jeszcze pracy na mojej działeczce ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie prace się posuną do przodu, jak deszcz przestanie padać.
Ja, nawet nie posiałam kwiatów jednorocznych i wysiewy doniczkowe, i zakupione powojniki czekają, żeby je przesadzić do gruntu
Dzidziu - Zabeczka101059
Elu - Tosia1 kochanie nie zapomniałam o Tobie tylko czasu brakuje
Domionisiu - dominikams
Aniu - Zielona_Ania u mnie wszystko w porządku, żywioł wody ominął moja działeczkę, a deszcze spowodowały, że w sadzawce dużo więcej wody
Majeczko - mariasen teraz już lepsze dni nastąpią i mam nadzieję, że tempo pracy zmniejszę
Cieszę się że wszystko w porządku i działka cała Kaczki się pewnie cieszą że więcej wody przybyło w stawku. Mam nadzieję że jeszcze jakieś fotki z ogródka dasz radę zamieścić, bo pewnie jest co pokazać