Zieloni przyjaciele Kati cz.2
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zieloni przyjaciele Kati cz.2
Owocne to spotkanie z Agnieszką,a jakie udane,ładne roślinki ci dała.
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Roślinki świetne dostałaś szczególnie ta hoja mi w oko wpadła co nazwy też nie znam
Ja również życzę Wam duuużo zdrówka i mam nadzieję że w przerwach gdy dzidziuś będzie spał wpadniesz na pogaduchy na forum.
Ja również życzę Wam duuużo zdrówka i mam nadzieję że w przerwach gdy dzidziuś będzie spał wpadniesz na pogaduchy na forum.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Kasiu wspaniałe nowości
Tak przyglądam się Eszkowi i mój jest podobny-ja swojego kupiłam pod nazwą Aeschynanthus Lobbianus Variegated Tylko jestem ciekawa czemu więcej listków ma zielonych niż pstrolistnych
Tak przyglądam się Eszkowi i mój jest podobny-ja swojego kupiłam pod nazwą Aeschynanthus Lobbianus Variegated Tylko jestem ciekawa czemu więcej listków ma zielonych niż pstrolistnych
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Spotkania z Agą zawsze czymś owocują, ale nie tylko dlatego z nią się spotykam. To naprawdę bardzo fajna dziewczyna i ma uroczą rodzinkę.
Anetko, będę wpadać tak często jak tylko będą mi pozwalać na to siły. Przecież wiecie, że Wy to balsam na duszę.anetta pisze: Ja również życzę Wam duuużo zdrówka i mam nadzieję że w przerwach gdy dzidziuś będzie spał wpadniesz na pogaduchy na forum.
Aniu, dziękuję za oznaczenie Eszka. Agunia mówiła,że nie miał dostatecznej ilości światła, dlatego tak zzieleniały mu listki. Teraz zawisł na honorowym jasnym stanowisku i jak będzie grymasił to ja mu damAndziax007 pisze:Kasiu wspaniałe nowości
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu, śliczne roślinki dostałaś! Szczególnie wpadł mi w oko Aeschynanthus, nie tak dano widziałam w casto pięknego eszka, miał prześliczne bordowe kwiaty, ale kosztował ponad 30zł Niech Twój pięknie rośnie I hojki również
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
zielone bardzo ładne,takie soczyscie zieloniutkie
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Mój stał na kwietniku rozporowym i tylko firanka mogła mu zasłaniać trochę światełka.....teraz powiesiłam go na haczyku w oknie to może lepiej wybarwią mu się te listki
Co prawda nie miałam okazji się z Agnieszką spotkać tak w rzeczywistości ale mogę powiedzieć że jest przesympatyczną osóbką
Co prawda nie miałam okazji się z Agnieszką spotkać tak w rzeczywistości ale mogę powiedzieć że jest przesympatyczną osóbką
- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Kasiu, dzięki. Aż się zarumieniłam.
Bardzo się cieszę, że Liska nie zawiodła i rośnie.
Nowa hojka to Hoja Parasitica, cudzoziemka, bo aż z Tajlandii przyleciała.
Bardzo się cieszę, że Liska nie zawiodła i rośnie.
Nowa hojka to Hoja Parasitica, cudzoziemka, bo aż z Tajlandii przyleciała.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Kasiu, Eszki ostatnio też podbijają moje serce. Pierwszym był marmoratus a teraz to już leci
Zeberko, dziiękuję.
Aniu ten od Agi też jak Twój zawisł w samym oknie, tzn kwietniczek powiesiłam na rączce okiennej
Aguś dziękuję wiedziałam, że coś "stika" ale nie moglam sobie przypomnieć początku nazwy.
Zeberko, dziiękuję.
Aniu ten od Agi też jak Twój zawisł w samym oknie, tzn kwietniczek powiesiłam na rączce okiennej
Aguś dziękuję wiedziałam, że coś "stika" ale nie moglam sobie przypomnieć początku nazwy.
całe szczęście, że się tylko zarumieniłaś. Bałam się, że kopy mi się zbiorą za to publiczne obgadywanie ;:96AGA Z pisze:Kasiu, dzięki. Aż się zarumieniłam.
Moje doniczkowce i sukulenty
Śliczna ta liska ja na razie mam jedno serduszko w doniczce z promocji za 3,50 i czekam co bedzie dalej
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
Kochana, ale piękne prezenty dostałaś Niech rosną jak szalone
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45