chan-dzia w buszu
- idea
- 500p
- Od: 15 kwie 2010, o 16:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: chan-dzia w buszu
Aniu, ach, szalejesz z tym buszem jesteś niesamowita pozdrawiam
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki Maju.
Aniu,Agnieszko mój M ma dużo pomysłów,niestety mało czasu na realizację,wykorzystałam go jak miał pare dni urlopu.Półka wisi na dwóch hakach,na dole nie jest przymocowana ale jest stabilna
Powinna byc ciemniejsza ale już mi to nie przeszkadza w ogóle ,a parapet stoi na dwóch takich nogach(z czegoś mu zostały,więc wykorzystał),no i oczywiscie przymocowany jest do starego parapetu
Wkonanie tego zajęło mu dosłownie chwile.
Aniu,Agnieszko mój M ma dużo pomysłów,niestety mało czasu na realizację,wykorzystałam go jak miał pare dni urlopu.Półka wisi na dwóch hakach,na dole nie jest przymocowana ale jest stabilna
Powinna byc ciemniejsza ale już mi to nie przeszkadza w ogóle ,a parapet stoi na dwóch takich nogach(z czegoś mu zostały,więc wykorzystał),no i oczywiscie przymocowany jest do starego parapetu
Wkonanie tego zajęło mu dosłownie chwile.
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Rozszerzenia parapetów i półki na ścianach rewelacyjne i bardzo pomysłowe,a ile kwiecia się tam mieści
- kindziek
- 200p
- Od: 22 maja 2010, o 11:28
Widzę u Ciebie wszystko na zielono ściany, firany, a nawet kaloryfer.
''Ludzie są jak kwiaty, stworzeni do tego, aby się rozwijać'' - André Liége
Pozdrawiam, Kinga.
Moje kwiatuszki.
Pozdrawiam, Kinga.
Moje kwiatuszki.
- chan-dzia
Kindziek,ja po prostu uwielbiam ten kolor, a nie cierpie różowego.Wszystko co jest zielone bardzo mi się podoba i czasem kupuje niepotrzebne mi rzeczy tylko dlatego,bo są zielone
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Ciekawy pomysł z tymi hakami....gratulacje dla M za tą półeczkę i powiększenie parapetu
Ja muszę umeblować dwa pomieszczenia i taka półeczka byłaby w sam raz do mniejszego pokoju
M już zapowiedziałam i powiedział że mi zrobi tylko prędzej pod koniec wakacji
Poszło....wiesz co mam namyśli
Ja muszę umeblować dwa pomieszczenia i taka półeczka byłaby w sam raz do mniejszego pokoju
M już zapowiedziałam i powiedział że mi zrobi tylko prędzej pod koniec wakacji
Poszło....wiesz co mam namyśli
- chan-dzia
Bardzo sie cieszę
Aniu,nie wytrzymałabym do wakacji.Ja jak coś chcę ,to chodze za nim marudze mu za uchem... ;:94 M dla świętego spokoju woli zrobić niz słuchać baby-marudy .I oto mi chodzi . Wczoraj mi powiedział,że juz powinnam wracać do pracy,bo zabardzo wszystkich się czepiam,stresa mają Jeszcze sie ich poczepiam nim,wrócę . Jak pracuję,to prawie w domu mnie nie ma ,mają luz na całego,dlatego ta sytuacja im jest nie na ręke,że mamusia jest w domu
Aniu,nie wytrzymałabym do wakacji.Ja jak coś chcę ,to chodze za nim marudze mu za uchem... ;:94 M dla świętego spokoju woli zrobić niz słuchać baby-marudy .I oto mi chodzi . Wczoraj mi powiedział,że juz powinnam wracać do pracy,bo zabardzo wszystkich się czepiam,stresa mają Jeszcze sie ich poczepiam nim,wrócę . Jak pracuję,to prawie w domu mnie nie ma ,mają luz na całego,dlatego ta sytuacja im jest nie na ręke,że mamusia jest w domu
- iwosia88
- 1000p
- Od: 1 maja 2010, o 15:17
Jestem pod wrażeniem półki Ciekawa jestem, ile Ty masz kwiatków jeszcze Z tym parapetem też dobry pomysł, te nogi fajne są
Cieszę się, że już na samym początku mojego "istnienia" na tym forum, zajrzałam do Ciebie
Mój parapet do niedawna był tak "załadowany" jak Twój, ale musiałam go trochę przerzedzić, bo grudnik opierał się na wszystkich innych kwiatkach praktycznie Te z parapetu są na komodzie (maranta i szczawik) a begonię odmłodziłam więc mniej miejsca zajmuje Jak tylko postaram się o własny wątek, dam znać
Cieszę się, że już na samym początku mojego "istnienia" na tym forum, zajrzałam do Ciebie
Mój parapet do niedawna był tak "załadowany" jak Twój, ale musiałam go trochę przerzedzić, bo grudnik opierał się na wszystkich innych kwiatkach praktycznie Te z parapetu są na komodzie (maranta i szczawik) a begonię odmłodziłam więc mniej miejsca zajmuje Jak tylko postaram się o własny wątek, dam znać
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miałaś świetny pomysł z tą półeczką no a widok po prostu cudny Roślinki świetnie się prezentują.
Pomysł z przedłużonym parapetem też mi się podoba Szkoda,że mojego M ciągle nie ma w domu,bo skorzystałabym z Twojego pomysłu.
Pomysł z przedłużonym parapetem też mi się podoba Szkoda,że mojego M ciągle nie ma w domu,bo skorzystałabym z Twojego pomysłu.
Aniu mnóstwo kolejnych zieloności pokazałaś na fajniutkiej półeczce Swoją drogą- to świetnie skonstruowane jest, że nasi M długo nie wytrzymują ciągłej gadaniny o jednym Każdy kiedyś wymięknie pod takim ;:94 ;:94 naciskiem
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- kubusiowa mama
- 500p
- Od: 1 kwie 2010, o 01:27
Czytam... i jak bym o sobie czytała.trzynastka pisze:No perypetie samochodowe niezłe troszkę się uśmiałam ja mam prawko przeszło 6 lat i kocham jeździć miasto czy trasa dla mnie nie ma problemu jak jechaliśmy nad morze a mamy 650 km, to po 320 km syczałam na mojego że ma złazić bo teraz ja jadę i powiem Wam że kiedyś mówiłam ze prawko mi niepotrzebne, bzdura jedynie lubię ruszać z piskiem hahaha i wszyscy się gapią ze stara baba z piskiem opon rusza
Uwielbiam jeździć , kocham wprost.
A prawko mam od niepamiętnych czasów i nawet... chyba całkiem dobrze jeżdżę, choć na początku też co chwilkę jakieś wpadki były.
Raz była wpadka... na autobus .... a innym razem do lasu... tak sobie wpadałam... niekoniecznie na kawę .
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Aniu ja też się nie mogę doczekać ale M pracuje fizycznie a do tego niedawno skończył remont więc nie chcę go za bardzo męczyć, niech sobie troszkę odpocznie w końcu do końca wakacji nie tak długo i zapewne szybko minie mi ten czas Tym bardziej że teraz zajęłam się porządkami i w następnym tygodniu przywożą meble więc mam zajęcia na jakiś czaschan-dzia pisze:Aniu,nie wytrzymałabym do wakacji.Ja jak coś chcę ,to chodze za nim marudze mu za uchem... ;:94 M dla świętego spokoju woli zrobić niz słuchać baby-marudy .I oto mi chodzi . Wczoraj mi powiedział,że już powinnam wracać do pracy,bo zabardzo wszystkich się czepiam,stresa mają Jeszcze sie ich poczepiam nim,wrócę . Jak pracuję,to prawie w domu mnie nie ma ,mają luz na całego,dlatego ta sytuacja im jest nie na ręke,że mamusia jest w domu
Aniu bardzo fajnie wygląda ta półeczka,pomysłowo..i jaka oszczędność...
Piękne kwiatuszki masz,zadbane,widać,że Cię lubią.
Piękne kwiatuszki masz,zadbane,widać,że Cię lubią.