chan-dzia w buszu

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
idea
500p
500p
Od: 15 kwie 2010, o 16:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: chan-dzia w buszu

Post »

Aniu, ach, szalejesz z tym buszem :;230 jesteś niesamowita :;230 pozdrawiam ;:3
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 12:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dzięki Maju.
Aniu,Agnieszko mój M ;:167 ma dużo pomysłów,niestety mało czasu na realizację,wykorzystałam go jak miał pare dni urlopu.Półka wisi na dwóch hakach,na dole nie jest przymocowana ale jest stabilna Obrazek Obrazek
Powinna byc ciemniejsza ;:223 ale już mi to nie przeszkadza w ogóle ;:224 ,a parapet stoi na dwóch takich nogach(z czegoś mu zostały,więc wykorzystał),no i oczywiscie przymocowany jest do starego parapetu Obrazek
Wkonanie tego zajęło mu dosłownie chwile.
Wątki chan-dzi
Pozdrawiam i zapraszam do mnie Ania
Awatar użytkownika
daka
1000p
1000p
Od: 10 lut 2010, o 17:29

Post »

Rozszerzenia parapetów i półki na ścianach rewelacyjne i bardzo pomysłowe,a ile kwiecia się tam mieści :shock:
Moje wątki.
Pozdrawiam Damian.
Awatar użytkownika
kindziek
200p
200p
Od: 22 maja 2010, o 11:28

Post »

Widzę u Ciebie wszystko na zielono ;:162 ściany, firany, a nawet kaloryfer. ;:138
''Ludzie są jak kwiaty, stworzeni do tego, aby się rozwijać'' - André Liége
Pozdrawiam, Kinga.
Moje kwiatuszki.
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kindziek,ja po prostu uwielbiam ten kolor, a nie cierpie różowego.Wszystko co jest zielone bardzo mi się podoba i czasem kupuje niepotrzebne mi rzeczy tylko dlatego,bo są zielone ;:223 ;:223
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Ciekawy pomysł z tymi hakami....gratulacje dla M za tą półeczkę i powiększenie parapetu ;:63
Ja muszę umeblować dwa pomieszczenia i taka półeczka byłaby w sam raz do mniejszego pokoju ;:108
M już zapowiedziałam i powiedział że mi zrobi tylko prędzej pod koniec wakacji :tan
Poszło....wiesz co mam namyśli :D
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bardzo sie cieszę ;:224
Aniu,nie wytrzymałabym do wakacji.Ja jak coś chcę ,to chodze za nim marudze mu za uchem... ;:94 M ;:167 dla świętego spokoju woli zrobić niz słuchać baby-marudy .I oto mi chodzi .:heja :heja Wczoraj mi powiedział,że juz powinnam wracać do pracy,bo zabardzo wszystkich się czepiam,stresa mają ;:223 Jeszcze sie ich poczepiam nim,wrócę . :;230 :;230 Jak pracuję,to prawie w domu mnie nie ma ,mają luz na całego,dlatego ta sytuacja im jest nie na ręke,że mamusia jest w domu ;:112 ;:112 ;:113
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
iwosia88
1000p
1000p
Od: 1 maja 2010, o 15:17

Post »

Jestem pod wrażeniem półki :shock: Ciekawa jestem, ile Ty masz kwiatków jeszcze :wink: Z tym parapetem też dobry pomysł, te nogi fajne są :)
Cieszę się, że już na samym początku mojego "istnienia" na tym forum, zajrzałam do Ciebie :) ;:63

Mój parapet do niedawna był tak "załadowany" jak Twój, ale musiałam go trochę przerzedzić, bo grudnik opierał się na wszystkich innych kwiatkach praktycznie :lol: Te z parapetu są na komodzie (maranta i szczawik) a begonię odmłodziłam więc mniej miejsca zajmuje ;:112 Jak tylko postaram się o własny wątek, dam znać ;:65
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam :)
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona :)
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sty 2009, o 16:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Miałaś świetny pomysł z tą półeczką ;:108 no a widok po prostu cudny ;:63 Roślinki świetnie się prezentują.
Pomysł z przedłużonym parapetem też mi się podoba ;:108 Szkoda,że mojego M ciągle nie ma w domu,bo skorzystałabym z Twojego pomysłu. :?
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu mnóstwo kolejnych zieloności pokazałaś na fajniutkiej półeczce ;:138 ;:138 Swoją drogą- to świetnie skonstruowane jest, że nasi M ;:167 długo nie wytrzymują ciągłej gadaniny o jednym :;230 :;230 Każdy kiedyś wymięknie pod takim :;230 ;:94 ;:94 naciskiem :;230 :;230
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
kubusiowa mama
500p
500p
Od: 1 kwie 2010, o 01:27

Post »

trzynastka pisze:No perypetie samochodowe niezłe :) troszkę się uśmiałam :) ja mam prawko przeszło 6 lat :) i kocham jeździć miasto czy trasa dla mnie nie ma problemu jak jechaliśmy nad morze a mamy 650 km, to po 320 km syczałam na mojego że ma złazić bo teraz ja jadę ;:224 i powiem Wam że kiedyś mówiłam ze prawko mi niepotrzebne, bzdura :) jedynie lubię ruszać z piskiem hahaha i wszyscy się gapią ze stara baba z piskiem opon rusza :;230 :;230
Czytam... i jak bym o sobie czytała.
Uwielbiam jeździć , kocham wprost.
A prawko mam od niepamiętnych czasów i nawet... chyba całkiem dobrze jeżdżę, choć na początku też co chwilkę jakieś wpadki były.
Raz była wpadka... na autobus .... a innym razem do lasu... tak sobie wpadałam... niekoniecznie na kawę . :;230
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

chan-dzia pisze:Aniu,nie wytrzymałabym do wakacji.Ja jak coś chcę ,to chodze za nim marudze mu za uchem... ;:94 M ;:167 dla świętego spokoju woli zrobić niz słuchać baby-marudy .I oto mi chodzi .:heja :heja Wczoraj mi powiedział,że już powinnam wracać do pracy,bo zabardzo wszystkich się czepiam,stresa mają ;:223 Jeszcze sie ich poczepiam nim,wrócę . :;230 :;230 Jak pracuję,to prawie w domu mnie nie ma ,mają luz na całego,dlatego ta sytuacja im jest nie na ręke,że mamusia jest w domu ;:112 ;:112 ;:113
Aniu ja też się nie mogę doczekać ale M pracuje fizycznie a do tego niedawno skończył remont więc nie chcę go za bardzo męczyć, niech sobie troszkę odpocznie w końcu do końca wakacji nie tak długo i zapewne szybko minie mi ten czas :wink: Tym bardziej że teraz zajęłam się porządkami i w następnym tygodniu przywożą meble więc mam zajęcia na jakiś czas :wink:
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08

Post »

Aniu bardzo fajnie wygląda ta półeczka,pomysłowo..i jaka oszczędność... ;:138
Piękne kwiatuszki masz,zadbane,widać,że Cię lubią. :wink:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”