Storczyki Pauli :)
-
- 1000p
- Od: 17 maja 2010, o 09:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Storczyki Pauli :)
Ale masz dobre serduszko , że zaadoptowałaś biedaczka Mi to by było szkoda miejsca , taki ze mnie brzydal okropny eh.... Ale przynajmniej mam odwagę się do tego przyznać
Wielkopolanie wiedzą jaka kawka najlepiej smakuje A ciacho jakieś dowiozę ;)
Małżeństwo nauczycieli? Hmm.... może znam ich A wiesz czego uczą i gdzie ?
Wielkopolanie wiedzą jaka kawka najlepiej smakuje A ciacho jakieś dowiozę ;)
Małżeństwo nauczycieli? Hmm.... może znam ich A wiesz czego uczą i gdzie ?
- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Paulinko, mam pytanie: czy uważasz, że dla młodych roślinek powinnam zainwestować w akwarium. Troszkę się boję, żebym czegoś nie zrobiła źle, a Ty masz duże doświadczenie widzę jeśli chodzi o uprawę w akwarium
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Paulinko, piękny masz salon, tak kolorowo że oczy z orbit wychodzą obyś zawsze tak miała, ja na parapetach oglądam raczej sałatę więc miło było mi choć chwilę pogościć u Ciebie
Pozdrawiam :P
Pozdrawiam :P
Dziękuję Wam za tyle miłych słow
Kasiu - ja jestem też początkująca Ja osobiście bym zainwestowała, w swoim trzymam maluchy i "zdechlaczki" i widzę, że ta większa wilgotność świetnie i robi, puszczają korzonki, listki itp.
Spróbuj na początku w jakimś starym akwarium, albo niektóre dziewczyny mają takie duże plastikowe, przejrzyste pojemniki i też świetnie się sprawdzają
Kasiu - ja jestem też początkująca Ja osobiście bym zainwestowała, w swoim trzymam maluchy i "zdechlaczki" i widzę, że ta większa wilgotność świetnie i robi, puszczają korzonki, listki itp.
Spróbuj na początku w jakimś starym akwarium, albo niektóre dziewczyny mają takie duże plastikowe, przejrzyste pojemniki i też świetnie się sprawdzają
- Edyta 74
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
Masz piękny storczykowy pokój Nie można oczu oderwać od tych piękności
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
No Paulo pokój jak z bajki można smiało nazwać storczykowym
- kasiunieczka_32
- 1000p
Dziękuję Ci!paula_ pisze:Dziękuję Wam za tyle miłych słow
niestety nie mam starego ale jeśli ma się ono przydać nawet do zdechlaczków to zamówię u szklarza i nawet już wiem gdzie postawię I myślałam jeszcze o tym, żeby wewnątrz zrobił mi kilka takich szklanych stojaczków, wtedy więcej doniczek wejdzie. Nie wiem, czy Wiesz o czym mówię, ale jak już będzie gotowe, to zrobię fotkę
- kasiunieczka_32
- 1000p
Paulinko, a czy możesz zdradzić w jaki sposób podlewasz te w akwarium, czy też nie podlewasz? Czy też robisz jakieś inne czary
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Twój storczykowy pokój wygląda super. Gdzie nie spojrzeć, to jakieś cudeńka.
Dusiu - dziękuję
Kasiu - podlewam konewką, ale baaardzo rzadko, za to codziennie a jak jest ciepło i słonecznie to nawet 2-3 razy dziennie zraszam je.
Kasiu - podlewam konewką, ale baaardzo rzadko, za to codziennie a jak jest ciepło i słonecznie to nawet 2-3 razy dziennie zraszam je.
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 22 maja 2010, o 16:38
cudny pokoj pieknie rozmieszczenie storczykow ale najpiekniejsze sa te wiszace
- kasiunieczka_32
- 1000p
Bardzo dziękuję !!!paula_ pisze:Dusiu - dziękuję