Re: Moja działka
- Alexandra
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 13 mar 2010, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękna działeczka, wszystko takie równiutkie i zadbane
aż mi wstyd , że u mnie taki rozgardiasz jakby stado dzików przeleciało przez ogródek
Omieg już Ci kwitnie moj jeszcze nawet pączków nie ma, ale pewnie dlatego, że rośnie w kącie przy szopce na narzędzia i ma mało słońca tam
Trza będzie przesadzić
Pozdro!
aż mi wstyd , że u mnie taki rozgardiasz jakby stado dzików przeleciało przez ogródek
Omieg już Ci kwitnie moj jeszcze nawet pączków nie ma, ale pewnie dlatego, że rośnie w kącie przy szopce na narzędzia i ma mało słońca tam
Trza będzie przesadzić
Pozdro!
''...oczy są ślepe... Trzeba szukać sercem...''-Antoine de Saint-Exupéry ? ''Mały Książę''
Mój wątek!
Pozdrawiam! Lola
Mój wątek!
Pozdrawiam! Lola
- skorpion811-51
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Dobry pomysł z tymi tunelikami na ogóreczki bo coś w tym roku jest zimno na razie a ogóreczki lubią wilgoć i ciepło a ten kwiat to zrób zdjęcia jak zakwitnie wtedy się upewnimy co za jeden
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- sparks25
- 500p
- Od: 14 lut 2010, o 22:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj AlexandraAlexandra pisze: Piękna działeczka, wszystko takie równiutkie i zadbane
Trza będzie przesadzić
Pozdro!
U mnie omieg rośnie za altaną i jest cały dzień w cieniu bo to roślina cieniolubna, a jest on roczny bo w zeszłym roku sam go siałem z nasion
- Alexandra
hmmm to mój też powinien już kwitnąć jest w cieniu, i ma juz ze 4 lata więc co jest nie tak? zacofany w rozwoju czy co albo pomyliłam i to nie omieg
Hosty dorodne
Pozdrawiam
''...oczy są ślepe... Trzeba szukać sercem...''-Antoine de Saint-Exupéry ? ''Mały Książę''
Mój wątek!
Pozdrawiam! Lola
Mój wątek!
Pozdrawiam! Lola
- Alexandra
hmmm, jest dokładnie taki sam jak ten Twój, ale dokładnej nazwy na 100 % nie jestm pewna, zrobie jutro zdjątko i wrzuce pokazać, być może sie myle
Ale u mnie jest wszystko opożnione bardzo , każda roślinka zacofana w rozwoju Taka ogrodniczka zemnie
Ale u mnie jest wszystko opożnione bardzo , każda roślinka zacofana w rozwoju Taka ogrodniczka zemnie
Mój wątek!
Pozdrawiam! Lola
Mój wątek!
Pozdrawiam! Lola
- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
WITAJ Sparks zapowiada się ciekawa działeczka,tak to jest omieg i u nas też już kwitnie to może Ola ma inny klimat że jej nie kwitnie lub inną odmianę ,pozdrawiam i zapraszam do nas na ranczo
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- Alexandra
Karinko to nie klimat, to moja "ogrodnicza wiedza"
I to nie jest omieg tylko rudbekia
Chyba, że faktycznie jeszcze coś innego
I to nie jest omieg tylko rudbekia
Chyba, że faktycznie jeszcze coś innego
Mój wątek!
Pozdrawiam! Lola
Mój wątek!
Pozdrawiam! Lola
- agape
- Od: 23 lip 2008, o 21:33
Witaj Sparks!
Dziękuje za porady dotyczące odkażania ziemi!
Widzę na zdjeciach przepiekną altanę! czy ona nalaży do Twojej działki, ta z werandą?
Bardzo pomysłowe tuneliki, no i fantastyczna rozsada. Widzę, że masz serce do roślin (pierwiosnki z nasion!), ale i "rękę"!
Dziękuje za porady dotyczące odkażania ziemi!
Widzę na zdjeciach przepiekną altanę! czy ona nalaży do Twojej działki, ta z werandą?
Bardzo pomysłowe tuneliki, no i fantastyczna rozsada. Widzę, że masz serce do roślin (pierwiosnki z nasion!), ale i "rękę"!
- sparks25
- 500p
- Od: 14 lut 2010, o 22:15
Witaj Agape
Tak altana z werandą należy do działki ale piękna nie jest przez 10 lat nic nie było robione,bo ojcu się nie chciało więc teraz dużo wydatków mnie czeka żeby było ładnie.
Teraz sasanki które drugi raz kwitną w tym roku
I widok na Wisłę która płynie przy wale koło działek
oraz działki które zalała woda gruntowa
Tak altana z werandą należy do działki ale piękna nie jest przez 10 lat nic nie było robione,bo ojcu się nie chciało więc teraz dużo wydatków mnie czeka żeby było ładnie.
Teraz sasanki które drugi raz kwitną w tym roku
I widok na Wisłę która płynie przy wale koło działek
oraz działki które zalała woda gruntowa
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Witaj.Okropności narobiła ludziom ta powódź już w tym roku na pewno nic nie zrobią na tych działkach
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
- agape
- Od: 23 lip 2008, o 21:33
Ehhh..znajome widoki widać są wzdłuż całej Wisły.
Ale altanę masz piękną i tak!
Ale altanę masz piękną i tak!