Rozczochrany ogródek Stokrotki - 2010
- dominikams
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Re: Rozczochrany ogródek Stokrotki - 2010
MT pięknie kwitnie! Bardzo dużo kwiatów - kiedy ona była sadzona?
Okropnie ci zazdroszcze kwitnących róż U mnie pierwsza będzie Luise Odier, pączki już pękają, widać róż W ogóle to w ciągu ostatniego tygodnia róże bardzo przyspieszyły.
Okropnie ci zazdroszcze kwitnących róż U mnie pierwsza będzie Luise Odier, pączki już pękają, widać róż W ogóle to w ciągu ostatniego tygodnia róże bardzo przyspieszyły.
Jeju Aga czy ta Matka to tegoroczny zkup>???
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj nieeeee...trzeci sezon..w pierwszym miała dwa kwiaty, w drugim trzy (obcięłam nisko, żeby sie rozkrzewiła), a tej jesieni podrzuciłam obornika, na wiosnę lekko cięłam i proszęliska pisze:Jeju Aga czy ta Matka to tegoroczny zkup>???
Dominiko, u mnie LO też ma parę pąków, z nowości chyba najlepszy będzie Mozart, ma potencjał!
Dorotka, tak jak pisałam - dzieciaki potrafią sie nawzajem pozytywnie nakręcać, więc wyprawa w dobrym towarzystwie - i nóżki jakoś mniej bolą
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
100krotko, ale fajnie mieć Bieszczady "na wyciągnięcie ręki".
Ponoć najpiękniejsze są jesienią, ale wiosną z pewnością też mają mnóstwo uroku :P
Matka Teresa piękna Ja nie wiem jak Ty to robisz, że Twoje powojniki tak szaleją z kwitnieniem , moje jeszcze w powijakach (czytaj: w pąkach i to niezbyt licznych). Coś ja chyba nie mam do nich ręki
Ponoć najpiękniejsze są jesienią, ale wiosną z pewnością też mają mnóstwo uroku :P
Matka Teresa piękna Ja nie wiem jak Ty to robisz, że Twoje powojniki tak szaleją z kwitnieniem , moje jeszcze w powijakach (czytaj: w pąkach i to niezbyt licznych). Coś ja chyba nie mam do nich ręki
-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Oczom nie wierzę , jakie różyce kwitnące?
I czemu ja jeszcze nie mam tych odmian?
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
Szkoda, że w niedzielę nam się trochę trasy rozminęły, ale Bieszczady wspólnie zdobyte - bezcenne.
Ciekawe, czy w okolicach Cisnej rośnie trawa siana moją ręką podczas praktyki, ojej, jak to dawno temu było
U Ciebie faktycznie te róże wyrwały się do przodu. U mnie chyba kilka pąków pęka, ale to kwestia kilku dni.
Kupiona wiosną w Lidlu, kwitnąca na landrynkowo żółto=różowo-pomarańczowo=czerwono - chyba się nie liczy.
Powojniki masz śliczne, mój najstarszy (Błękitny Anioł) pada, chyba uwiąd, czy na młode się to nie przeniesie?
Ciekawe, czy w okolicach Cisnej rośnie trawa siana moją ręką podczas praktyki, ojej, jak to dawno temu było
U Ciebie faktycznie te róże wyrwały się do przodu. U mnie chyba kilka pąków pęka, ale to kwestia kilku dni.
Kupiona wiosną w Lidlu, kwitnąca na landrynkowo żółto=różowo-pomarańczowo=czerwono - chyba się nie liczy.
Powojniki masz śliczne, mój najstarszy (Błękitny Anioł) pada, chyba uwiąd, czy na młode się to nie przeniesie?
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
cudowny widok a swoją droga to zazrdroszczę takich wypadów,gloriadei pisze:Oczom nie wierzę , jakie różyce kwitnące?
u mnie powojniki w powijakach, łubiny masz cudowne jakie okazy
zazdraszczam ale pozytywnie,
pozdrawiam
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z tego wszystkiego to ja mam tylko kwitnący... łubin (też lubię )
Powojniki co miały kwiatki (wczesne) są już "po" , a inne mają w ;:64 kwitnienie i tylko się zielenią. Jedna gałąź w Polish Spirit padła... Różyce zakwitną (albo i nie) za... 2 tygodnie, bo pączki mają mini mini...
ech, nie ma to jak śródziemnomorskie południe...
Powojniki co miały kwiatki (wczesne) są już "po" , a inne mają w ;:64 kwitnienie i tylko się zielenią. Jedna gałąź w Polish Spirit padła... Różyce zakwitną (albo i nie) za... 2 tygodnie, bo pączki mają mini mini...
ech, nie ma to jak śródziemnomorskie południe...
Czy łubiny z nasion powtarzają cechy? Bo jak tak, to zbieraj nasionka
A za łubinami to już ostróżki takie wypasione?
Kurczę... szkoda, że Gośka z Jasła się nie odzywa... jak już będę w weekend tak blisko, mogłybyśmy się u niej spotkać w pół drogi... na pierogach
A za łubinami to już ostróżki takie wypasione?
Kurczę... szkoda, że Gośka z Jasła się nie odzywa... jak już będę w weekend tak blisko, mogłybyśmy się u niej spotkać w pół drogi... na pierogach
-
- Od: 28 kwie 2006, o 09:18
Masz dużo powojników o białym kolorze kwiatów, preferujesz ten kolor?
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
Sądząc z obserwacji to łubiny mają nieślubne dzieci
Nie licz na stałość kolorystyki Gosiu.
Mi skądś wziął się biały, gdy wcześniej miałam niebieski i różowy
Mimo tego warto próbować wysiewać, niektóre niespodzianki bywają miłe
Nie licz na stałość kolorystyki Gosiu.
Mi skądś wziął się biały, gdy wcześniej miałam niebieski i różowy
Mimo tego warto próbować wysiewać, niektóre niespodzianki bywają miłe
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ale coś mi się wydaje, że z czasem kolejne pokolenia dążą do różowego i niebieskiego...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz