Skromne cudeńka Majki :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ewakora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2010, o 14:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Skromne cudeńka Majki :)

Post »

Witam Majeczko.Kolorowo,wesoło i bardzo interesująco jest w tym Twoim ogrodzie :D :D :D Za zdjęcia powinnas zdobyc nagrodę.Co do ''KUPOWANIA ''roślinek to więcej z nas tak ma .Z każdego wypadu trzeba przytargac jakiegoś fancika :;230 :;230 :;230 ,a najbardziej cieszą te,co z maleńkiej szczepki wyrosną ;:108 Tak jak Ty mam jeszcze duuużo pracy przed sobą,tysiąc pomysłów na minutę,tylko z realizacją ciut słabiej :? Życzę dużo ;:3 ;:3 ;:3
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Awatar użytkownika
idea
500p
500p
Od: 15 kwie 2010, o 16:38

Post »

Ewciu witaj :wit dziękuję bardzo za miłe słowa. Za zdjęcia to bym nagrody nie dostała raczej, bo jakość niestety kiepska :roll: no cóż, gdybym miała choć troszkę profesjonalny sprzęt.... ech.... marzenie na razie nieosiągalne, może kiedyś ;:224 a co do wypadów... :;230 no... sąsiadka do mnie dziś wpadła tylko coś oddać a wyszła odemnie z małym :roll: naręczem kwiatów do posadzenia i szczepienia, no i chcąc lub nie chcąc wygadała się, że ma coś, co mnie interesuje :;230 i z czym wróciłam :?: ... nie z jedną szczepką, tylko z całą misą roślinek, z którą kiedyś ona wyszła odemnie (również z całą misą) :;230 i znowu problem, gdzie to wsadzić :?: masiakra jednym słowem, ale sobie poradzimy, co nie :?: :;230 najwyżej się przesadzi kiedyś :;230 i tak w koło Macieju :;230 wsadzać, wysadzać, przesadzać, wsadzać ..... ITD... :;230 ale to jest fajne i o to chodzi, żeby właśnie ciągle mieć frajdę z tego :;230 ;:1
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Awatar użytkownika
idea
500p
500p

Post »

Witam ponownie serdecznie ;:3 :wit
to może troszkę urozmaicenia ....

niepozorny kwiatuszek mini kiwi odmiana "Issai" (jeszcze w donicy :roll: )

Obrazek

jeszcze bardziej niepozorny kwiatuszek dławisza, odmiana męska "Herkules"

Obrazek

Moje kocurki- rozrabiaki :D
pierwszy to Demonek w winorośli :D

Obrazek

Obrazek

drugi to Aniołek leniuchuje na foteliku :D

Obrazek

Obrazek

moje zawilce...

Obrazek

Obrazek

a ten woli patrzeć na ziemię niż na niebo :D no cóż, jego życie, ma prawo :lol:

Obrazek

mój pierwszy rozkwitający czosneczek :D

Obrazek

Życzę tu wszystkim odwiedzającym mój wątek miło spędzonych chwil, a kto zechce, niech tu jeszcze powróci :D Pozdrawiam serdecznie ;:3 Majka ;:3
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
krzysztof01
1000p
1000p
Od: 17 mar 2010, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Robisz bardzo fajne fotki. W Twoim wydaniu każde "zielsko" nabiera uroku ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
idea
500p
500p

Post »

Krzysiu, ach dziękuję bardzo za miłe słowa ;:31 cieszy mnie, że te moje wypociny znajdują uznanie :D Pozdrawiam ;:3 ;:3 ;:3 Majka :wit
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Majka ty kiwi masz w doniczce w domu i jeszcze Ci kwitnie?A moja kicia ma czworo dzieci będzie latem ubaw jak dorosną,ale chyba kogoś obdaruję chociaż dwoma bo tyle sztuk to za dużo.pozdrawiam Majeczko i zaglądaj do mnie. ;:65 ;:65 ;:65
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
idea
500p
500p

Post »

Stasiu, zaglądam, zaglądam ;:65 ;:65 ;:65 i podziwiam Twoje piękności :D a kiwi mam na razie na tarasie, jest w zakupionej doniczce i czeka na wysadzenie, bo chcę jeszcze jedna odmianę mu dokupić, a potem niechby sobie rosły razem przy pergoli ( której jeszcze nie ma, ale M obiecał :;230 )
jeszcze hortensja czeka na wysadzenie, ale jeszcze nie wiem gdzie :roll: ;:24 ... ogrodowe dylematy :;230

Pozdrawiam ;:3 Majka :D :wit
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Majko ,Maju. Pozwoliłem sobie od pierwszej strony .Bardzo ciekawie wyglądają Twoje rośliny na tle szyszek ,ciekawy pomysł.Jak dla mnie dobrze że nie zapomniałaś o kamieniach.Świetne zdjęcia ,tylko podziwiać te zbliżenia. Twoje bodziszki już kwitną ,a u mnie nawet jednego pączka.Podziwiałem też temat "świeżyzna" piękne zdjęcia. Pokazałaś Dławisza Herkules ,Czy masz Dianę .Ja mam całe małżeństwo na Dianie zawiązują się owocki małe pomarańczowe kuleczki, jak dojrzeją to wstawię zdjęcie.Działaj tak dalej, powodzenia i jak najwięcej ;:3 ,wtedy wszyscy będziemy :tan
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30

Post »

Witam super foteczki tulipanki urocze ;:138 pozdrawiam
Awatar użytkownika
AAleksandra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2009, o 10:19

Post »

Witaj Majko. Widać, że imiona kociaków pasują idealnie do ich osobowości :;230
Podziwiam Twoją energię. Sadzić , wykopywać , przesadzać.. byle coś się działo :D Tak trzymaj :D
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
Awatar użytkownika
riane
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lut 2008, o 12:02

Post »

No nie wiem. Jak Aniołek spojrzał to aż strach bierze. Te oczy! W przeciwieństwie do Demonka, który ma taki łagodny, rozmarzony wyraz pyszczka. :wink:
Ostatnio zachwyciłam się liśćmi aktinidii (kiwi). Są naprawdę ładne.
Agata
Awatar użytkownika
idea
500p
500p

Post »

Aleksandrze dziękuję bardzo i witam serdecznie w moich skromnych progach :D :wit szyszki mam z lasu, leżały sobie, a więc... :roll: :;230 bodziszki już przekwitają :( ale jeszcze cieszą :D co do dławisza.... najpierw zakupiłam właśnie "Dianę", bo właśnie te owocki mnie skusiły :;230 potem gdzieś wyczytałam, żeby "Diana" miała te śliczne owocki to potrzebuje do tego męskiego towarzystwa... :;230 no i musiałam jej dokupić "męża " :;230 niech razem tworzą wspaniałą rodzinkę (on+ ona= piękne i udane dzieci :;230 )
Postaram się z tym działaniem, obiecuję :uszy :;230 ;:136
Pozdrawiam ;:3 Majka :D :wit
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Majko, czy na tym zdjęciu kiwi widzę może mszyce, czy jakieś takie przebarwienia :roll: Zerknij, ja dzisiaj fociłam kalinkę i też dopiero wtedy zauważyłam, że ją mszyce obsiadły ;:224
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”