Skromne cudeńka Majki :)
- Ewakora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 maja 2010, o 14:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Skromne cudeńka Majki :)
Witam Majeczko.Kolorowo,wesoło i bardzo interesująco jest w tym Twoim ogrodzie Za zdjęcia powinnas zdobyc nagrodę.Co do ''KUPOWANIA ''roślinek to więcej z nas tak ma .Z każdego wypadu trzeba przytargac jakiegoś fancika ,a najbardziej cieszą te,co z maleńkiej szczepki wyrosną Tak jak Ty mam jeszcze duuużo pracy przed sobą,tysiąc pomysłów na minutę,tylko z realizacją ciut słabiej Życzę dużo
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
- idea
- 500p
- Od: 15 kwie 2010, o 16:38
Ewciu witaj dziękuję bardzo za miłe słowa. Za zdjęcia to bym nagrody nie dostała raczej, bo jakość niestety kiepska no cóż, gdybym miała choć troszkę profesjonalny sprzęt.... ech.... marzenie na razie nieosiągalne, może kiedyś a co do wypadów... no... sąsiadka do mnie dziś wpadła tylko coś oddać a wyszła odemnie z małym naręczem kwiatów do posadzenia i szczepienia, no i chcąc lub nie chcąc wygadała się, że ma coś, co mnie interesuje i z czym wróciłam ... nie z jedną szczepką, tylko z całą misą roślinek, z którą kiedyś ona wyszła odemnie (również z całą misą) i znowu problem, gdzie to wsadzić masiakra jednym słowem, ale sobie poradzimy, co nie najwyżej się przesadzi kiedyś i tak w koło Macieju wsadzać, wysadzać, przesadzać, wsadzać ..... ITD... ale to jest fajne i o to chodzi, żeby właśnie ciągle mieć frajdę z tego
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- idea
- 500p
Witam ponownie serdecznie
to może troszkę urozmaicenia ....
niepozorny kwiatuszek mini kiwi odmiana "Issai" (jeszcze w donicy )
jeszcze bardziej niepozorny kwiatuszek dławisza, odmiana męska "Herkules"
Moje kocurki- rozrabiaki
pierwszy to Demonek w winorośli
drugi to Aniołek leniuchuje na foteliku
moje zawilce...
a ten woli patrzeć na ziemię niż na niebo no cóż, jego życie, ma prawo
mój pierwszy rozkwitający czosneczek
Życzę tu wszystkim odwiedzającym mój wątek miło spędzonych chwil, a kto zechce, niech tu jeszcze powróci Pozdrawiam serdecznie Majka
to może troszkę urozmaicenia ....
niepozorny kwiatuszek mini kiwi odmiana "Issai" (jeszcze w donicy )
jeszcze bardziej niepozorny kwiatuszek dławisza, odmiana męska "Herkules"
Moje kocurki- rozrabiaki
pierwszy to Demonek w winorośli
drugi to Aniołek leniuchuje na foteliku
moje zawilce...
a ten woli patrzeć na ziemię niż na niebo no cóż, jego życie, ma prawo
mój pierwszy rozkwitający czosneczek
Życzę tu wszystkim odwiedzającym mój wątek miło spędzonych chwil, a kto zechce, niech tu jeszcze powróci Pozdrawiam serdecznie Majka
-
- 1000p
- Od: 17 mar 2010, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Robisz bardzo fajne fotki. W Twoim wydaniu każde "zielsko" nabiera uroku
- idea
- 500p
Krzysiu, ach dziękuję bardzo za miłe słowa cieszy mnie, że te moje wypociny znajdują uznanie Pozdrawiam Majka
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Majka ty kiwi masz w doniczce w domu i jeszcze Ci kwitnie?A moja kicia ma czworo dzieci będzie latem ubaw jak dorosną,ale chyba kogoś obdaruję chociaż dwoma bo tyle sztuk to za dużo.pozdrawiam Majeczko i zaglądaj do mnie.
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- idea
- 500p
Stasiu, zaglądam, zaglądam i podziwiam Twoje piękności a kiwi mam na razie na tarasie, jest w zakupionej doniczce i czeka na wysadzenie, bo chcę jeszcze jedna odmianę mu dokupić, a potem niechby sobie rosły razem przy pergoli ( której jeszcze nie ma, ale M obiecał )
jeszcze hortensja czeka na wysadzenie, ale jeszcze nie wiem gdzie ... ogrodowe dylematy
Pozdrawiam Majka
jeszcze hortensja czeka na wysadzenie, ale jeszcze nie wiem gdzie ... ogrodowe dylematy
Pozdrawiam Majka
- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Majko ,Maju. Pozwoliłem sobie od pierwszej strony .Bardzo ciekawie wyglądają Twoje rośliny na tle szyszek ,ciekawy pomysł.Jak dla mnie dobrze że nie zapomniałaś o kamieniach.Świetne zdjęcia ,tylko podziwiać te zbliżenia. Twoje bodziszki już kwitną ,a u mnie nawet jednego pączka.Podziwiałem też temat "świeżyzna" piękne zdjęcia. Pokazałaś Dławisza Herkules ,Czy masz Dianę .Ja mam całe małżeństwo na Dianie zawiązują się owocki małe pomarańczowe kuleczki, jak dojrzeją to wstawię zdjęcie.Działaj tak dalej, powodzenia i jak najwięcej ,wtedy wszyscy będziemy
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Witam super foteczki tulipanki urocze pozdrawiam
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Witaj Majko. Widać, że imiona kociaków pasują idealnie do ich osobowości
Podziwiam Twoją energię. Sadzić , wykopywać , przesadzać.. byle coś się działo Tak trzymaj
Podziwiam Twoją energię. Sadzić , wykopywać , przesadzać.. byle coś się działo Tak trzymaj
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- riane
- Od: 24 lut 2008, o 12:02
No nie wiem. Jak Aniołek spojrzał to aż strach bierze. Te oczy! W przeciwieństwie do Demonka, który ma taki łagodny, rozmarzony wyraz pyszczka.
Ostatnio zachwyciłam się liśćmi aktinidii (kiwi). Są naprawdę ładne.
Ostatnio zachwyciłam się liśćmi aktinidii (kiwi). Są naprawdę ładne.
Agata
- idea
- 500p
Aleksandrze dziękuję bardzo i witam serdecznie w moich skromnych progach szyszki mam z lasu, leżały sobie, a więc... bodziszki już przekwitają ale jeszcze cieszą co do dławisza.... najpierw zakupiłam właśnie "Dianę", bo właśnie te owocki mnie skusiły potem gdzieś wyczytałam, żeby "Diana" miała te śliczne owocki to potrzebuje do tego męskiego towarzystwa... no i musiałam jej dokupić "męża " niech razem tworzą wspaniałą rodzinkę (on+ ona= piękne i udane dzieci )
Postaram się z tym działaniem, obiecuję
Pozdrawiam Majka
Postaram się z tym działaniem, obiecuję
Pozdrawiam Majka
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Majko, czy na tym zdjęciu kiwi widzę może mszyce, czy jakieś takie przebarwienia Zerknij, ja dzisiaj fociłam kalinkę i też dopiero wtedy zauważyłam, że ją mszyce obsiadły