moje kwiaty
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: moje kwiaty
Witajcie odwiedzający i dziękuje, jak zobaczyłem tą celozje to od razu wylądowała w koszyku
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nabyłeś wspaniałe okazy bardzo lubię celiozję
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
Damianie
Ta celozja to na ogródek tak?
Ta celozja to na ogródek tak?
- daka
- 1000p
Ewelino raczej do domku,po przyniesieniu jej do domu przeszukałem google i okazało się że to roślina jednoroczna,myślałem że wyjde z siebie
Szkoda mi ją zostawić w ogrodzie
Szkoda mi ją zostawić w ogrodzie
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Foteczki nowe cieszą oko.Celozja piękna ,niestety jednoroczna ,dlatego ją omijam,chociaż podoba mi się.
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Też na nią patrzyłam i patrzyłam i jednak nie kupiłam
Ja z żalem odpuściłam sobie celozję. Bra miejsca
- Antilia
- 1000p
- Od: 15 maja 2010, o 17:13
A ja odpuściłam sobie celozję, bo już kiedyś miałam. Jakiś czas była ładna ale szybko zbrązowiała i uschła :mad: Na gloksynie się czaiłam ale u mnie były jakości poniżej jakichkolwiek standardów czyli przebrzydłe.
Witaj Damian śliczie rosną Ci wszystkie roślinki i nowości
biedronkowe super . Widziałem też wczoraj w mojej Biedronce , ale były już przebrane i
zostały same niedobitki . Sundawille trzymasz w domu czy na dworze ? Będzie pięknie kwitła ,
ja jeszcze nie skusiłem się na nią , choć wszędzie pełno sadzonek w ogrodniczych i rynku , ale
słyszałem o niej , że to kapryśnica i trudna do przetrzymania przez zime , więc na razie wstrzymuje się z kupnem .
biedronkowe super . Widziałem też wczoraj w mojej Biedronce , ale były już przebrane i
zostały same niedobitki . Sundawille trzymasz w domu czy na dworze ? Będzie pięknie kwitła ,
ja jeszcze nie skusiłem się na nią , choć wszędzie pełno sadzonek w ogrodniczych i rynku , ale
słyszałem o niej , że to kapryśnica i trudna do przetrzymania przez zime , więc na razie wstrzymuje się z kupnem .
- daka
- 1000p
Witajcie Izo,Adamie dziękuje za komentarze.
Adam fuksja jest cały czas w domu,teraz otwiera się jej 1 pączek,może jeszcze dziś ją pokaże jak rozkwitnie,masz racje że lubi kaprysić,w zeszłym roku uśmierciłem 3-1 biedronkową i 2 z rynku,1 najdalej dożyła momentu gdy nie zaczęły grzać kaloryfery,nie toleruje suchego powietrza,ale się nie poddaje i ciągle próbuje.
Adam fuksja jest cały czas w domu,teraz otwiera się jej 1 pączek,może jeszcze dziś ją pokaże jak rozkwitnie,masz racje że lubi kaprysić,w zeszłym roku uśmierciłem 3-1 biedronkową i 2 z rynku,1 najdalej dożyła momentu gdy nie zaczęły grzać kaloryfery,nie toleruje suchego powietrza,ale się nie poddaje i ciągle próbuje.
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Masz rację Damianie, nie poddawaj się, a my będziemy podziwiać Twoje śliczności