Kolekcja Arlety cz.1
Re: Kolekcja Arlety
Cudny Kupiłam babci podobnego w zeszłym roku i zastorczykowała potem kupiłam jej 2 następne i teraz kwitną jej bez przerwy Gratuluję piękności.
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- Edyta 74
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Arletko,takie szaleństwo jest bardzo wskazane
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Justus dzięki
Ewu
Edytko no też tak sobie pomyślałam
Ewu
Edytko no też tak sobie pomyślałam
-
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Arleta, on jest wyjątkowy. Te półówki zielonego płatka ma po stuartianie i ta warżka. Cudny. ;:94
- arlet3
Joane bardzo dziękuję za miłe słowa .
Był to kwiatek, który właściwie miał już wylądować w koszu. Prawie wypadał z doniczki długo nie kwitł , ale postanowiłam oczyścić mu korzonki ze starych zaschniętych, włożyłam go do nowego podłoża i proszę jak mi się odwdzięczył
Był to kwiatek, który właściwie miał już wylądować w koszu. Prawie wypadał z doniczki długo nie kwitł , ale postanowiłam oczyścić mu korzonki ze starych zaschniętych, włożyłam go do nowego podłoża i proszę jak mi się odwdzięczył
Witaj!
Piękne masz kwiatuchy... Jak tylko "naumiem" się dodawania zdjęć to też pochwalę się swoimi, ale póki co, podziwiam Twoje pięknoty. Pozdrawiam
Piękne masz kwiatuchy... Jak tylko "naumiem" się dodawania zdjęć to też pochwalę się swoimi, ale póki co, podziwiam Twoje pięknoty. Pozdrawiam
Pozdrawiam Agnieszka
- britvictango
- 200p
- Od: 3 cze 2010, o 17:05
Arletko, piękna kolekcja Widzę że masz jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuużo miejsca na cambrie, sabotki, tolumnie, vandy itd.
"Głupota też jest pewnym sposobem używania umysłu"
Ja na działce: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42184" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja na działce: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42184" onclick="window.open(this.href);return false;
- arlet3
Agnieszko witaj w moim wątku, dziękuję za słowa uznania. Na pewno szybko się nauczysz i będę mogła i ja zobaczyć Twoje kwiatki. Daj znać, chyba że potrzebujesz pomocy to wal jak w dym mnie też kiedyś ktoś pomógł
britvictango dzięki, ale obawiam się, że nie tak duuuuuużo mam tylko dwa małe kuchenne okienka , a co do Vandy to Dusia już mnie z niej wyleczyła
britvictango dzięki, ale obawiam się, że nie tak duuuuuużo mam tylko dwa małe kuchenne okienka , a co do Vandy to Dusia już mnie z niej wyleczyła
- britvictango
- 200p
- Od: 3 cze 2010, o 17:05
A to się da z tego wyleczyć A ja bencwał myślałem że to nieuleczalne i ciągle postępujące
"Głupota też jest pewnym sposobem używania umysłu"
- arlet3
Nie no troszkę jak cenę usłyszałam, w marketach gdzie się dotychczas zaopatrywałam takich cudów nie ma. Zachorowałam na nią tutaj no i chyba tu się raczej z niej wyleczę.
Witaj ponownie Arleto. Już "naumiałam" się wklejania zdjęć, więc zapraszam do mnie
Pozdrawiam Agnieszka
- arlet3