Kolekcja Arlety cz.1
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolekcja Arlety
Dzięki Dusiu
A to mój najnowszy nabytek, strasznie przelany był bidulek i oczywiście z przeceny
Mam nadzieję, że odżyje u mnie, stoi na ręcznikach papierowych. Jeżeli macie jakieś rady co jeszcze mogę zrobić to będę wdzięczna
A i może jeszcze ktoś mi powie jak to się właściwie nazywa? Dubium czy śniedek czy obie nazwy są poprawne?
A to mój najnowszy nabytek, strasznie przelany był bidulek i oczywiście z przeceny
Mam nadzieję, że odżyje u mnie, stoi na ręcznikach papierowych. Jeżeli macie jakieś rady co jeszcze mogę zrobić to będę wdzięczna
A i może jeszcze ktoś mi powie jak to się właściwie nazywa? Dubium czy śniedek czy obie nazwy są poprawne?
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Śniedek lub Ornithogalum jak przelany to wyjmij delikatnie z doniczki i owiń ręcznikami papierowymi jak nie da się to weź śrubokręt i porób w doniczce więcej dziur bedzie większa cyrkulacja powietrza.
- arlet3
Celinko dzięki już właśnie osuszył się w miarę na tych ręcznikach i może będzie żył
Piękny Rudolf... A jeszcze tyyyle pączków ma. Nowy nabytek też prezentuje się okazale
Pozdrawiam Agnieszka
Cudne się te Twoje kwiatki prezentują. I tyle pączków jeszcze Długo będą oczy cieszyć
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- Antilia
- 1000p
- Od: 15 maja 2010, o 17:13
Arleto przepiękne storczyki a ten żółty najśliczniejszy
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Arletko gratuluję maleństwa ludisi moja jak zaczarowana stoi
- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Arletko,ludisia pięknie Ci wypuszcza a Bingo jest prześliczny
- arlet3
Dzięki też mam taką nadziejęe_w_u pisze:Cudne się te Twoje kwiatki prezentują. I tyle pączków jeszcze Długo będą oczy cieszyć
Dziękuję dostałam go od siostry na urodziny i zawsze w porze moich urodzin obsypuje mnie tyloma kwiatkamiAntilia pisze:Arleto przepiękne storczyki a ten żółty najśliczniejszy
Celinko na pewno się ruszy, a jak nie to zobaczymy jak moje podrosnątrzynastka pisze:Arletko gratuluję maleństwa ludisi moja jak zaczarowana stoi
EdytkoEdyta 74 pisze:Arletko,ludisia pięknie Ci wypuszcza a Bingo jest prześliczny
Ludisia prze do przodu w szybkim tempie, a nowy nabytek śliczny, ciekawe jak będzie kwitł
Patrysia