Agnieszko , kuklika na pewno masz ode mnie . Były to moje siewki i nawet się ładnie prezentuje - u mnie już też kwitnie .
Dzisiaj podzieliłam się jeszcze z sąsiadkami działkowymi , bo za bardzo właził mi na różę .
Jutro postaram się zrobić fotkę .
Patrzę u Ciebie na Inkarwillę i podziwiam ... moje 3 różowe wymarzły - abo posłużyły nornicom za posiłek ..
Białą wyciągnełam wczoraj z ziemi - cała z grzybem - nie było co ratować .....
Ale odkupię je - i posadzę w doniczkach
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Halinko , niestety trójsklepka od Ciebie nie wyszła . Teraz właśnie w tym miejscu wzruszałam ziemię i jej szukałam , ale nic tam nie ma . Pozostałe trójsklepki są już ładnymi kępami .
Marzena na nasionka szawłwi trzeba będzie poczekać do jesieni . Muszę poszukać jakiś sadzonek , ale niestety w tym roku z nimi była bieda . W tamtym roku , miałam ich pół działki .
ANIU i magnolia jest to jastrzębiec pomarańczowy . Jak będę na działce zrobię fotkę całej roślince . Teraz chwilowo nie idę bo jest strasznie gorąco , a ja wróciłam z zakupów i ledwo duszę . Pogoda sfiksowała .
Tak sobie siedzę i myślę ja chyba zacznę szałwie kolekcjonować chyba...... ale bez tych zwykłych błyszczących one mi się opatrzyły a pozostałe są boskie Ta muszkatałowa to chyba jest wysoka Ewciu?
U mnie też w jednym miejscu trójsklepka nie wyszła,wydawało mi się,że wychodzi,ale też rozgrzebałam i nic nie ma.
Jedna wyszła,ale też nie za ciekawa,nie wiem czy się rozrośnie i zakwitnie,jeśli coś z niej będzie to się podzielę
Halinko pozostałe moje trójsklepki wyszły bez problemu już mam spore trzy kępy . Moje mają dość ciemne liście i nakrapiane . Jak dobrze pamiętam ta od Ciebie miała liście w jaśniejszym zielonym kolorze .