Baryczkowe Storczyki
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Baryczkowe Storczyki
Ależ gości u mnie! Wszystkim Wam dziękuję za miłe słowa i odwiedziny
Aniu, ja pokochałam dendrobia jakiś rok temu, początkowo nie było łatwo, ale już się nauczyłam, że nie lubią zbytnio wody. Ponoć należą do roślin sukulentycznych
Dusiu, moim zdaniem ciekawie wyglądają takie kwitnące badylki
Wioleto, na pewno się pochwalę, jeśli tylko zakwitnie. Ciekawe tylko kiedy do tego dojdzie i czy w ogóle sobie poradzę z tym gatunkiem. Poczekamy, zobaczymy
Moniś, dziękuję. Pamiętaj, że prędzej czy później każde marzenie może się spełnić Tego Ci życzę!
Aniu, nic się nie martw! Przędziorki najpewniej przyniosłam z przecenioną kambrią z marketu. Walczyłam z nimi za pomocą płyny do szyb, niestety później musiałam sięgnąć po mocniejszą chemię, problem chyba jest już zażegnany.
Henryku, szczerze dany to i zakwitnie nawet u mnie
Justus, mnie też się bardzo podoba i do tego, tak jak pisała Ania, cudnie pachnie!
Celinko, cieszę się z tak miłych wiadomości. A właśnie miałam Ciebie pytać co i jak
Pokażę Wam co wczoraj dostałam Aż dziw, ale takiego żółtaska jeszcze nie miałam!
Aniu, ja pokochałam dendrobia jakiś rok temu, początkowo nie było łatwo, ale już się nauczyłam, że nie lubią zbytnio wody. Ponoć należą do roślin sukulentycznych
Dusiu, moim zdaniem ciekawie wyglądają takie kwitnące badylki
Wioleto, na pewno się pochwalę, jeśli tylko zakwitnie. Ciekawe tylko kiedy do tego dojdzie i czy w ogóle sobie poradzę z tym gatunkiem. Poczekamy, zobaczymy
Moniś, dziękuję. Pamiętaj, że prędzej czy później każde marzenie może się spełnić Tego Ci życzę!
Aniu, nic się nie martw! Przędziorki najpewniej przyniosłam z przecenioną kambrią z marketu. Walczyłam z nimi za pomocą płyny do szyb, niestety później musiałam sięgnąć po mocniejszą chemię, problem chyba jest już zażegnany.
Henryku, szczerze dany to i zakwitnie nawet u mnie
Justus, mnie też się bardzo podoba i do tego, tak jak pisała Ania, cudnie pachnie!
Celinko, cieszę się z tak miłych wiadomości. A właśnie miałam Ciebie pytać co i jak
Pokażę Wam co wczoraj dostałam Aż dziw, ale takiego żółtaska jeszcze nie miałam!
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Seyene
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 15 mar 2010, o 22:59
Piekne storczyki, serdecznie gratuluję cudnej kolekcji!
-
- 1000p
- Od: 17 maja 2010, o 09:55
Nie będę dziękować , by nie zapeszać Ale wierze mocno w swoje marzenia. Nie są one aż takie trudne do spełnienia, więc wszystko przede mną Ach gdyby tylko parapety były dłuższe....Baryczka pisze: Moniś, dziękuję. Pamiętaj, że prędzej czy później każde marzenie może się spełnić Tego Ci życzę!
Kremowy storczyk śliczny ;) Niby taki zwykły , ale coś w nim jest. Zresztą każdy storczyk ma to "coś" ;)
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
Kurczę... kupiłam wczoraj takiego cytrynka i naglę wszędzie je widzę, w każdym wątku! ;) Bardzo dobra ta plaga, jak już coś.
Bo cytrynki to takie wiosenne kolorki. Widzi się takie kwiatuchy i od razu robi się weselej
Pozdrawiam Agnieszka
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
Ale właściwie to lato za pasem! Jaki deseń kwiatka będzie modny na lato?
- Baryczka
U mnie zawsze najmodniejszy jest żółty Storczyków o takich kwiatach mam chyba z 12, a i pewnie znalazłby się taki, którego nie mamUni57 pisze: Jaki deseń kwiatka będzie modny na lato?
Dziękuję Wam, kochane, za miłe słowa!
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ale śłiczny limonek...te piegi wokół warżki są urocze
- Baryczka
Dusiu, Justynko- dziękuję za pochwały dla mojego limonka Patrzę na niego i patrzę, bardzo mi się podoba
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Limonek piękny taki delikatny i chciałby się napisać kruchutki jak patrzę na jego płatki. Gratuluję nowego mieszkańca
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))