Kwiatki zybałki:)
- pati000
- 500p
- Od: 28 maja 2009, o 16:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Kwiatki zybałki:)
Właśnie ja je chyba przelewałam
- zybalka
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 30 maja 2010, o 17:11
Hmm... Przyznam się szczerze, że ja podlewam mojego wtedy jak widzę, że leciutko kwiatuszki robią się giętkie , może to zły wyznacznik, ale tym sposobem jakoś się trzyma a dziś kupiłam sobie kolejnego kaktusika i aglonemę- to taki kwiatuszek co był w filmie "leon zawodowiec", stał na parapecie jak dziewczynka przez okno wyglądała, mam nadzieję, że go nie zmarnuję. jak kupię baterie do aparatu to wstawię fotkę
Witaj Podobają mi się Twoje roślinki,i ten nakrapiany to chyba filodendron?
- zybalka
- 20p - Rozkręcam się...
Cześć Doti
I tu jest właśnie problem, bo ktoś mi napisał, że to kroton
A ja myślałam, że to jakaś malutka juka albo dracenka tylko spryskana jakimś świństwem w tesco. Hmm...
I tu jest właśnie problem, bo ktoś mi napisał, że to kroton
A ja myślałam, że to jakaś malutka juka albo dracenka tylko spryskana jakimś świństwem w tesco. Hmm...
- pati000
- 500p
- Kontakt:
Będę musiała spróbować ;). Czekamy na nowe foteczki!zybalka pisze:Hmm... Przyznam się szczerze, że ja podlewam mojego wtedy jak widzę, że leciutko kwiatuszki robią się giętkie , może to zły wyznacznik, ale tym sposobem jakoś się trzyma
- zybalka
- 20p - Rozkręcam się...
Cześć Wszystkim
Troszkę mnie nie było, ale siła wyższa. Oto moje nowe okazy:) oczywiście polowanko w biedronce i tesco no i dracenka w nowym domku. I mam jeszcze pytanko odnośnie aglonemy, ma dwa uszkodzone liście, mam je obciąć
I jeszcze pyszczki storczyków, śliczniutkie:) A no i mój kot Muniek.
Pozdrawiam
Troszkę mnie nie było, ale siła wyższa. Oto moje nowe okazy:) oczywiście polowanko w biedronce i tesco no i dracenka w nowym domku. I mam jeszcze pytanko odnośnie aglonemy, ma dwa uszkodzone liście, mam je obciąć
I jeszcze pyszczki storczyków, śliczniutkie:) A no i mój kot Muniek.
Pozdrawiam
- pati000
- 500p
- Kontakt:
Ten czarny okaz podoba mi się najbardziej I mam doniczki z tej samej serii co ta twoja zielona.
- zybalka
- 20p - Rozkręcam się...
Hehehe a ile nerwów mi zeżarł ten czarny pięknotek:) uwielbia grzebać w doniczkach, przeważnie z kaktusami i nie mogę go nijak tego oduczyć, zakładam jakieś siatki dookoła, że niby artystycznie
Żałuję, że nie mogę sobie pooglądać kaktusików w całej okazałości, ale cóż, są sprawy ważne i ważniejsze
A doniczki fajne, bo taniuchne.
Żałuję, że nie mogę sobie pooglądać kaktusików w całej okazałości, ale cóż, są sprawy ważne i ważniejsze
A doniczki fajne, bo taniuchne.
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Witaj na forum
Szkoda, że nie widzę twoich roślinek (duża większość) tylko same napisy: ''obrazek''
Szkoda, że nie widzę twoich roślinek (duża większość) tylko same napisy: ''obrazek''
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Witaj
Kocurek prześliczny
Kwiatki też godne wielu pochwał,podobają mi się osłonki.
A to chyba nie dracena tylko jukka w tej brązowej osłonce,a jeśli chodzi ci o tą roślinke w fioletowej osłonce-4 zdjęcie od końca to wygląda na pandana,jeśli się myle to wybacz nie mam aż tak dużego doświadczenia
Kocurek prześliczny
Kwiatki też godne wielu pochwał,podobają mi się osłonki.
A to chyba nie dracena tylko jukka w tej brązowej osłonce,a jeśli chodzi ci o tą roślinke w fioletowej osłonce-4 zdjęcie od końca to wygląda na pandana,jeśli się myle to wybacz nie mam aż tak dużego doświadczenia
- zybalka
- 20p - Rozkręcam się...
Ale wstyd
Damian ja myślałam, że ten pandan to dracena o ja tępa dzida ale jak go dostałam to owiedziano mi, że to dracena właśnie a ja oczywiście odrazu uwierzyłam dzięki za oświecenie.
pozdrawiam
Damian ja myślałam, że ten pandan to dracena o ja tępa dzida ale jak go dostałam to owiedziano mi, że to dracena właśnie a ja oczywiście odrazu uwierzyłam dzięki za oświecenie.
pozdrawiam
- pati000
- 500p
- Kontakt:
Nie martw się, każdemu się zdarza. Ostatnio dostałam kwiatka od sąsiadki, myślę sobie "O ale fajne drzewko". Na forum ktoś mnie oświecił, że to nie drzewko tylko drzewo do ogródka