Kolekcja Arlety cz.1
- Haim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolekcja Arlety
Śłiczny kwiat miał choruszek Arletko.
Celinka bardzo dobrze Ci podpowiedziała, teraz tylko czekać jak pójdzie w korzonki i wypuści nowy listeczek
Celinka bardzo dobrze Ci podpowiedziała, teraz tylko czekać jak pójdzie w korzonki i wypuści nowy listeczek
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękny Phalaenopsis. Według mnie nie wygląda najgorzej, więc jest szansa, że przeżyje, ale mam wątpliwości do do wystawiania na zewnątrz, bo z tego, co wiem, dla Phalaenopsis to nie jest za dobre.
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Ja od 3 lat każdy rok wystawiam na podwórko, jak wracają zawsze po paru tygodniach kwitnąStorczykowa pisze:bo z tego, co wiem, dla Phalaenopsis to nie jest za dobre.
- Storczykowa
Nie potrafiabym się rozstać z moimi slicznościami na tak długo, a balkonu nie mam. Muszą być cały rok w domu i dobrze .trzynastka pisze:Ja od 3 lat każdy rok wystawiam na podwórko, jak wracają zawsze po paru tygodniach kwitnąStorczykowa pisze:bo z tego, co wiem, dla Phalaenopsis to nie jest za dobre.
- iwosia88
- 1000p
- Od: 1 maja 2010, o 15:17
Arletko, piękny kwiat w piegi Oby się uratował
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Iwonko będę o niego walczyć
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Asiu dziękuję już się nie mogę doczekaćHaim pisze:Śłiczny kwiat miał choruszek Arletko.
Wczoraj u nas było ciepło i bezwietrznie więc na pewno mu to nie zaszkodziłoStorczykowa pisze:Piękny Phalaenopsis. Według mnie nie wygląda najgorzej, więc jest szansa, że przeżyje, ale mam wątpliwości do do wystawiania na zewnątrz, bo z tego, co wiem, dla Phalaenopsis to nie jest za dobre.
To już nie była piękność a jakby miało mu to pomóc w tym aby znów nią był to ja mogę się rozstawaćStorczykowa pisze:Nie potrafiabym się rozstać z moimi slicznościami na tak długo, a balkonu nie mam. Muszą być cały rok w domu i dobrze .trzynastka pisze:Ja od 3 lat każdy rok wystawiam na podwórko, jak wracają zawsze po paru tygodniach kwitnąStorczykowa pisze:bo z tego, co wiem, dla Phalaenopsis to nie jest za dobre.
Justusjustus27 pisze:Śliczny piegusek
A teraz siedzi sobie w nowym czystym podłożu i zobaczymy
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Trzymamy kciuki, by było dobrze! Piękne ma kwiaty, warto o niego powalczyćarlet3 pisze:A teraz siedzi sobie w nowym czystym podłożu i zobaczymy
Arletko, już nie pierwszy raz jestem w Twoim wątku, ale nie zdążyłam nic napisać, przepraszam Dziś się poprawiam
Bardzo mi się spodobała Twoja kolekcja, kilka storczyków takich jak Twoje mam u siebie, np. różowy pasiastek lub ludisia. Jednak na wyszczególnienia zasłużył ten Phal:
Jest po prostu piękny!
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Haim
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Baryczka pisze:Trzymamy kciuki, by było dobrze! Piękne ma kwiaty, warto o niego powalczyćarlet3 pisze:A teraz siedzi sobie w nowym czystym podłożu i zobaczymy
Arletko, już nie pierwszy raz jestem w Twoim wątku, ale nie zdążyłam nic napisać, przepraszam Dziś się poprawiam
Bardzo mi się spodobała Twoja kolekcja, kilka storczyków takich jak Twoje mam u siebie, np. różowy pasiastek lub ludisia. Jednak na wyszczególnienia zasłużył ten Phal:Jest po prostu piękny!
I taki słoneczny, istne gęste cudo
Arletko trzymam kciuki za pacjenta. Oby szybko doszedł do siebie:)
Pozdrawiam
Justyna
Justyna
- Storczykowa
Ja bym się nie umiała na to zdobyć, nawet jakby miały rzadziej kwitnąć, nie chciałabym się z nimi rozstawać. Wolę, jak są przy mnie, cały czas, kiedy rano wita mnie widok ich kwiatów i jak cały dzień mogę się nimi cieszyć. Rozstac potrafię się tylko z Cymbidiami, na których nieszczególnie mi zależy.To już nie była piękność a jakby miało mu to pomóc w tym aby znów nią był to ja mogę się rozstawać
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Arletko, trzymam kciuki za Twojego biedulinka. Kwiaty będzie miał bardzo ładne, więc ma nadzieję, że odzyska siły witalne i szybko Ci się odwdzięczy za uratowanie mu życia
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!