Wężowy ogród FRAGOLI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wężowy ogród FRAGOLI

Post »

Witaj Grażynko :wit ,w końcu do mnie przybyłaś :tan 5.30 to nie tak póżno przecierz,inni póżniej wstają :;230 A ten koperek to nachyłek okółkowy i kwitnie na żółto tak jak mój,mam go kilka kępek bo łatwo się rozrasta.Ale...od przybytku głowa nie boli :;230
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

A teraz kilka moich lili :D Obrazek

...chyba jednak dziś tlko jedna bo więcej nie chce wchodzic :(
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Oj,śliczna ta lilia....ja mam tylko 2x2....chyba ;:224
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

GRAŻYNKOczyli masz 4 lilie :?: ,mam rozumiec :?: Moje to tegoroczne nabytki,mam ich kilka.Nigdy wcześniej nie miałam lili(prócz tej pospolitej pomarańczowej starej jak świat)więc tym bardziej cieszy ich kwitnienie.I jak chcesz to już w tym roku
mogę się z Tobą podzielic,bo miała byc kazda inna a już teraz widzę że mam podwójne egzemplarze...
Paticieszę się że Ci się podoba.MiłoCię gościc :D
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Witam nasze strony :wit Dziekuje za odwiedziny w moich skromnych progach i przygnałam aby zobaczyć tego żarłocznego węża i co ja nie lubię gadów ale ten wyjątkowo piękny ;:63 Widzę że mamy podobne źródło odnośnie białego dzwoneczka ( na Grażynkę zawsze mozna liczyć).Piękna lilia i świetna robota ze skalniakiem. Będę bacznie oglądać dalsze prace.Pozdrawiam serdecznie w ten deszczowy poranek ;:7
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj :) Podobają mi się ogrody od początku tworzone z rozmachem :) Pomysł z wężem :uszy Roślinki też super, a hortensja rzeczywiście wystrzeliła bardzo szybko. u mnie dopiero pąki się zawiązują ...
Tak po cichu powiem, że bardzo podoba mi się ten stary drewniany plot. Takie rzeczy tworzą klimat.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj ja z rewizytą , ogród ciekawy , fajny pomysl z wężem , pierwszy raz taki widzę .
Fajnie bo ogród oryginalny .
Genia :wit
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

Witam. Ciekawy ten Twój wąż. A lilijka czerwona cudowna.

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
sari
1000p
1000p
Od: 18 maja 2010, o 19:46

Post »

Ślicznie ten wąż wygląda taki kolorowy na tle zieleniutkiej trawy. ;:63 Lilia przecudna, w ubiegłym roku kupiłam kilka kolorów a kwitły wszystkie na biało :(
Pozdrawiam Beata

Moje doniczkowce Zapraszam Cz. 1, Cz. 2
Ann-ka72
1000p
1000p
Od: 1 paź 2009, o 18:56

Post »

Witaj.

Bardzo ciekawy pomysł z wężową rabatą, w ogóle oryginalna nazwa tej rabaty :D :D :D
Zmiany w ogrodzie- zwłaszcza skalniak-rewelacja!!!. A kto wymyślił pierwotną wersje? :wink: Raczej niespotykana w takiej formie... :)
Hortensja bardzo szybko Ci zakwitła, moje mają dopiero małe pączki ...pewnie cieplej u Ciebie.

A jest lilia bardzo ładna,pewnie dlatego mi sie tak podoba, bo chyba mamy taką samą i gdyby nie inne otoczenie wokół niej, można by pomyśleć,że to ta sama roślina. Nawet zdjęcia były robione tego samego dnia, tylko ja zdążyłam przed deszczem :lol: :lol:

Pozdrawiam. Anna
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Witam wszystkich :wit odwiedzajacych mnie,miło mi Was gościc :D
IWONKO cieszę się ze Ci się podoba mój żarłoczny gad,a dzwonki oczywiście od Grażynki :D
PAWLE miło mi że Ci się u mnie podoba tym bardziej że mój ogród w porównaniu z Twoim to brzydki pryszcz.Hortęsja była troszeczkę podpędzona stąd jej wcześniejsze kwitnienie a płot... to moż przemilczmy :oops:
GIENIU dziękuję za wizytę i za miłe słowa
IGORZE lilia mnie też się podoba jednak kupowałam jedną a mam dwie w tym kolorze :? a hortęsja jest raczej różowa :)
JOLU fajnie że i Ty u mnie zawitałaś,dziękuję
PATRYK ja też się cieszę że przybywa forumków z naszego regionu,bo jak na razie to tak nas tu mało.A z ogrodem to dopiero zaczynam,mam nadzieję że kiedyś będzie taki jak bym chciała,że kiedyś będzie ładny.Jak na razie to jest tworzony w miarę dostępnych sirodków,co nie koniecznie oznacza że tak jak bym chciała...
BEATKO ja lilie kupowałam po raz pierwszy w tym roku,zresztą jak większośc roślinek...miały byc każda w innym kolorze,zresztą na opakowaniach były dokładnie określone nazwy a i tak okazało się że niektóre są w podwójnym wydaniu(szczęscie że nie wszystkie są jednakowe :;230 )
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

maryla73ab pisze:Witam,nawet gdyby był problem z koszeniem to i tak wspaniały pomysł z tą rabatą,fantastycznie wygląda...skalniak super,o wiele bardziej mi się podoba niż grobowiec... :;230
tak tak popieram, zwłaszcza wywalenie opon :)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Pgoda u nas dziś raczej brzydka więc na dzień dobry coś takiego.....Obrazek

MIŁEGO DNIA życzę,a ja biegnę posadzic roslinki przytargane wczoraj od szwagierki :D
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”