Wężowy ogród FRAGOLI
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wężowy ogród FRAGOLI
Witaj Grażynko ,w końcu do mnie przybyłaś 5.30 to nie tak póżno przecierz,inni póżniej wstają A ten koperek to nachyłek okółkowy i kwitnie na żółto tak jak mój,mam go kilka kępek bo łatwo się rozrasta.Ale...od przybytku głowa nie boli
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Oj,śliczna ta lilia....ja mam tylko 2x2....chyba
- FRAGOLA
- 1000p
GRAŻYNKOczyli masz 4 lilie ,mam rozumiec Moje to tegoroczne nabytki,mam ich kilka.Nigdy wcześniej nie miałam lili(prócz tej pospolitej pomarańczowej starej jak świat)więc tym bardziej cieszy ich kwitnienie.I jak chcesz to już w tym roku
mogę się z Tobą podzielic,bo miała byc kazda inna a już teraz widzę że mam podwójne egzemplarze...
Paticieszę się że Ci się podoba.MiłoCię gościc
mogę się z Tobą podzielic,bo miała byc kazda inna a już teraz widzę że mam podwójne egzemplarze...
Paticieszę się że Ci się podoba.MiłoCię gościc
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Witam nasze strony Dziekuje za odwiedziny w moich skromnych progach i przygnałam aby zobaczyć tego żarłocznego węża i co ja nie lubię gadów ale ten wyjątkowo piękny Widzę że mamy podobne źródło odnośnie białego dzwoneczka ( na Grażynkę zawsze mozna liczyć).Piękna lilia i świetna robota ze skalniakiem. Będę bacznie oglądać dalsze prace.Pozdrawiam serdecznie w ten deszczowy poranek
Witaj Podobają mi się ogrody od początku tworzone z rozmachem Pomysł z wężem Roślinki też super, a hortensja rzeczywiście wystrzeliła bardzo szybko. u mnie dopiero pąki się zawiązują ...
Tak po cichu powiem, że bardzo podoba mi się ten stary drewniany plot. Takie rzeczy tworzą klimat.
Tak po cichu powiem, że bardzo podoba mi się ten stary drewniany plot. Takie rzeczy tworzą klimat.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj ja z rewizytą , ogród ciekawy , fajny pomysl z wężem , pierwszy raz taki widzę .
Fajnie bo ogród oryginalny .
Genia
Fajnie bo ogród oryginalny .
Genia
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam. Ciekawy ten Twój wąż. A lilijka czerwona cudowna.
Pozdrawiam Jola.
Pozdrawiam Jola.
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Ślicznie ten wąż wygląda taki kolorowy na tle zieleniutkiej trawy. Lilia przecudna, w ubiegłym roku kupiłam kilka kolorów a kwitły wszystkie na biało
-
- 1000p
- Od: 1 paź 2009, o 18:56
Witaj.
Bardzo ciekawy pomysł z wężową rabatą, w ogóle oryginalna nazwa tej rabaty
Zmiany w ogrodzie- zwłaszcza skalniak-rewelacja!!!. A kto wymyślił pierwotną wersje? Raczej niespotykana w takiej formie...
Hortensja bardzo szybko Ci zakwitła, moje mają dopiero małe pączki ...pewnie cieplej u Ciebie.
A jest lilia bardzo ładna,pewnie dlatego mi sie tak podoba, bo chyba mamy taką samą i gdyby nie inne otoczenie wokół niej, można by pomyśleć,że to ta sama roślina. Nawet zdjęcia były robione tego samego dnia, tylko ja zdążyłam przed deszczem
Pozdrawiam. Anna
Bardzo ciekawy pomysł z wężową rabatą, w ogóle oryginalna nazwa tej rabaty
Zmiany w ogrodzie- zwłaszcza skalniak-rewelacja!!!. A kto wymyślił pierwotną wersje? Raczej niespotykana w takiej formie...
Hortensja bardzo szybko Ci zakwitła, moje mają dopiero małe pączki ...pewnie cieplej u Ciebie.
A jest lilia bardzo ładna,pewnie dlatego mi sie tak podoba, bo chyba mamy taką samą i gdyby nie inne otoczenie wokół niej, można by pomyśleć,że to ta sama roślina. Nawet zdjęcia były robione tego samego dnia, tylko ja zdążyłam przed deszczem
Pozdrawiam. Anna
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- FRAGOLA
- 1000p
Witam wszystkich odwiedzajacych mnie,miło mi Was gościc
IWONKO cieszę się ze Ci się podoba mój żarłoczny gad,a dzwonki oczywiście od Grażynki
PAWLE miło mi że Ci się u mnie podoba tym bardziej że mój ogród w porównaniu z Twoim to brzydki pryszcz.Hortęsja była troszeczkę podpędzona stąd jej wcześniejsze kwitnienie a płot... to moż przemilczmy
GIENIU dziękuję za wizytę i za miłe słowa
IGORZE lilia mnie też się podoba jednak kupowałam jedną a mam dwie w tym kolorze a hortęsja jest raczej różowa
JOLU fajnie że i Ty u mnie zawitałaś,dziękuję
PATRYK ja też się cieszę że przybywa forumków z naszego regionu,bo jak na razie to tak nas tu mało.A z ogrodem to dopiero zaczynam,mam nadzieję że kiedyś będzie taki jak bym chciała,że kiedyś będzie ładny.Jak na razie to jest tworzony w miarę dostępnych sirodków,co nie koniecznie oznacza że tak jak bym chciała...
BEATKO ja lilie kupowałam po raz pierwszy w tym roku,zresztą jak większośc roślinek...miały byc każda w innym kolorze,zresztą na opakowaniach były dokładnie określone nazwy a i tak okazało się że niektóre są w podwójnym wydaniu(szczęscie że nie wszystkie są jednakowe )
IWONKO cieszę się ze Ci się podoba mój żarłoczny gad,a dzwonki oczywiście od Grażynki
PAWLE miło mi że Ci się u mnie podoba tym bardziej że mój ogród w porównaniu z Twoim to brzydki pryszcz.Hortęsja była troszeczkę podpędzona stąd jej wcześniejsze kwitnienie a płot... to moż przemilczmy
GIENIU dziękuję za wizytę i za miłe słowa
IGORZE lilia mnie też się podoba jednak kupowałam jedną a mam dwie w tym kolorze a hortęsja jest raczej różowa
JOLU fajnie że i Ty u mnie zawitałaś,dziękuję
PATRYK ja też się cieszę że przybywa forumków z naszego regionu,bo jak na razie to tak nas tu mało.A z ogrodem to dopiero zaczynam,mam nadzieję że kiedyś będzie taki jak bym chciała,że kiedyś będzie ładny.Jak na razie to jest tworzony w miarę dostępnych sirodków,co nie koniecznie oznacza że tak jak bym chciała...
BEATKO ja lilie kupowałam po raz pierwszy w tym roku,zresztą jak większośc roślinek...miały byc każda w innym kolorze,zresztą na opakowaniach były dokładnie określone nazwy a i tak okazało się że niektóre są w podwójnym wydaniu(szczęscie że nie wszystkie są jednakowe )
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
tak tak popieram, zwłaszcza wywalenie oponmaryla73ab pisze:Witam,nawet gdyby był problem z koszeniem to i tak wspaniały pomysł z tą rabatą,fantastycznie wygląda...skalniak super,o wiele bardziej mi się podoba niż grobowiec...
- FRAGOLA
- 1000p