Wężowy ogród FRAGOLI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wężowy ogród FRAGOLI

Post »

Witam nasze strony :wit Dziekuje za odwiedziny w moich skromnych progach i przygnałam aby zobaczyć tego żarłocznego węża i co ja nie lubię gadów ale ten wyjątkowo piękny ;:63 Widzę że mamy podobne źródło odnośnie białego dzwoneczka ( na Grażynkę zawsze mozna liczyć).Piękna lilia i świetna robota ze skalniakiem. Będę bacznie oglądać dalsze prace.Pozdrawiam serdecznie w ten deszczowy poranek ;:7
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj :) Podobają mi się ogrody od początku tworzone z rozmachem :) Pomysł z wężem :uszy Roślinki też super, a hortensja rzeczywiście wystrzeliła bardzo szybko. u mnie dopiero pąki się zawiązują ...
Tak po cichu powiem, że bardzo podoba mi się ten stary drewniany plot. Takie rzeczy tworzą klimat.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj ja z rewizytą , ogród ciekawy , fajny pomysl z wężem , pierwszy raz taki widzę .
Fajnie bo ogród oryginalny .
Genia :wit
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

Witam. Ciekawy ten Twój wąż. A lilijka czerwona cudowna.

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
sari
1000p
1000p
Od: 18 maja 2010, o 19:46

Post »

Ślicznie ten wąż wygląda taki kolorowy na tle zieleniutkiej trawy. ;:63 Lilia przecudna, w ubiegłym roku kupiłam kilka kolorów a kwitły wszystkie na biało :(
Pozdrawiam Beata

Moje doniczkowce Zapraszam Cz. 1, Cz. 2
Ann-ka72
1000p
1000p
Od: 1 paź 2009, o 18:56

Post »

Witaj.

Bardzo ciekawy pomysł z wężową rabatą, w ogóle oryginalna nazwa tej rabaty :D :D :D
Zmiany w ogrodzie- zwłaszcza skalniak-rewelacja!!!. A kto wymyślił pierwotną wersje? :wink: Raczej niespotykana w takiej formie... :)
Hortensja bardzo szybko Ci zakwitła, moje mają dopiero małe pączki ...pewnie cieplej u Ciebie.

A jest lilia bardzo ładna,pewnie dlatego mi sie tak podoba, bo chyba mamy taką samą i gdyby nie inne otoczenie wokół niej, można by pomyśleć,że to ta sama roślina. Nawet zdjęcia były robione tego samego dnia, tylko ja zdążyłam przed deszczem :lol: :lol:

Pozdrawiam. Anna
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Witam wszystkich :wit odwiedzajacych mnie,miło mi Was gościc :D
IWONKO cieszę się ze Ci się podoba mój żarłoczny gad,a dzwonki oczywiście od Grażynki :D
PAWLE miło mi że Ci się u mnie podoba tym bardziej że mój ogród w porównaniu z Twoim to brzydki pryszcz.Hortęsja była troszeczkę podpędzona stąd jej wcześniejsze kwitnienie a płot... to moż przemilczmy :oops:
GIENIU dziękuję za wizytę i za miłe słowa
IGORZE lilia mnie też się podoba jednak kupowałam jedną a mam dwie w tym kolorze :? a hortęsja jest raczej różowa :)
JOLU fajnie że i Ty u mnie zawitałaś,dziękuję
PATRYK ja też się cieszę że przybywa forumków z naszego regionu,bo jak na razie to tak nas tu mało.A z ogrodem to dopiero zaczynam,mam nadzieję że kiedyś będzie taki jak bym chciała,że kiedyś będzie ładny.Jak na razie to jest tworzony w miarę dostępnych sirodków,co nie koniecznie oznacza że tak jak bym chciała...
BEATKO ja lilie kupowałam po raz pierwszy w tym roku,zresztą jak większośc roślinek...miały byc każda w innym kolorze,zresztą na opakowaniach były dokładnie określone nazwy a i tak okazało się że niektóre są w podwójnym wydaniu(szczęscie że nie wszystkie są jednakowe :;230 )
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

maryla73ab pisze:Witam,nawet gdyby był problem z koszeniem to i tak wspaniały pomysł z tą rabatą,fantastycznie wygląda...skalniak super,o wiele bardziej mi się podoba niż grobowiec... :;230
tak tak popieram, zwłaszcza wywalenie opon :)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Pgoda u nas dziś raczej brzydka więc na dzień dobry coś takiego.....Obrazek

MIŁEGO DNIA życzę,a ja biegnę posadzic roslinki przytargane wczoraj od szwagierki :D
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00

Post »

:wit Fragolo,widzę,że mamy podobne pomysły bo ja też tworzę coś w tym kształcie tylko mniejsze,ładna przemiana opon w skalniaczek gratulacje :wit Pozdrawiam cieplutko,powodzenia w dalszych przemianach :uszy
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
yoostyna
50p
50p
Od: 21 maja 2010, o 22:43

Post »

:wit pospacerowałam i ja oglądając ciekawego,węża. Ładniutka lilia.Ja mam tylko białą, ale na jednej nie poprzestanę... :) Marzy mi się więcej.
Pozdrawiam Justyna
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj.Czekałem, to się doczekałem.Niesamowicie ciekawy pomysł z tym WĘŻEM :heja , bardzo oryginalne podejście do rabatek.Na pewno w miarę jego puchnięcia, dobry pomysł na ścieżki ,choć niewątpliwie trudne do utrzymania.Czy zdjęcie z 19. 06. to naparstnica ładny kolor.A na oponach to poidełko dla ptaków czy mała fontanna.Nie ma jak dłubanie w ziemi i oglądanie wspaniałych efektów.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

ANIU dziękuje za odwiedzinki,nazwa rabaty nasuneła sie sama,pomysł mój,wykonanie też.Mój M raczej się nie wtrąca chyba że mu coś nakażę to wykona(jak sie mu chce)
EDYTO ja też już nie mogłam na nie patrzec
KARINO pomysły te same,ale ogrody inne,Twój to prawie raj,a mój :oops:.... to taki marniaczek
PATRYK to chyba hebe,nie jestem pewna(przytargałam to z Włoch)
JUSTYNOlilie są na prawde piękne,że ja ich wczesniej nie odkryłam,ja też na pewno na tym nie poprzestanę :D
WitajALEKSANDRZEcieszę się że mnie odwiedziłeś,na oponach to był rodzaj kwietnika(dno wycięte z beczki)napełniane ziemią i tam sadziłam kwiatuszki :)Naparstnicę dopiero wczoraj przywiozłam od bratowej więc to na pewno nie ona(nie wiem o która fotkę chodzi) :oops:
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zdjęcie pokazane 19 cze. trzecie zdjęcie ,ale teraz sam widzę że to nie naparstnica ,chyba to przez te moje okulary.Pozdrawiam.
rm27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2008, o 11:52

Post »

Piękna lilia. Pomysł z wężową rabatą oryginalny. Czekam na następne fotki z ogrodu.

Na imageshacku można zapuścić kilka zdjęć i stworzyć album. Potem klikając na zdjęcie dostaje się obraz z jego kodem na forum. W tym czasie, gdy ściągają się zdjęcia można robić coś innego i nie traci się czasu.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”