Wężowy ogród FRAGOLI
- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wężowy ogród FRAGOLI
Fragolo,widzę,że mamy podobne pomysły bo ja też tworzę coś w tym kształcie tylko mniejsze,ładna przemiana opon w skalniaczek gratulacje Pozdrawiam cieplutko,powodzenia w dalszych przemianach
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
-
- 50p
- Od: 21 maja 2010, o 22:43
pospacerowałam i ja oglądając ciekawego,węża. Ładniutka lilia.Ja mam tylko białą, ale na jednej nie poprzestanę... Marzy mi się więcej.
Pozdrawiam Justyna
- aleksanderk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj.Czekałem, to się doczekałem.Niesamowicie ciekawy pomysł z tym WĘŻEM , bardzo oryginalne podejście do rabatek.Na pewno w miarę jego puchnięcia, dobry pomysł na ścieżki ,choć niewątpliwie trudne do utrzymania.Czy zdjęcie z 19. 06. to naparstnica ładny kolor.A na oponach to poidełko dla ptaków czy mała fontanna.Nie ma jak dłubanie w ziemi i oglądanie wspaniałych efektów.Pozdrawiam.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ANIU dziękuje za odwiedzinki,nazwa rabaty nasuneła sie sama,pomysł mój,wykonanie też.Mój M raczej się nie wtrąca chyba że mu coś nakażę to wykona(jak sie mu chce)
EDYTO ja też już nie mogłam na nie patrzec
KARINO pomysły te same,ale ogrody inne,Twój to prawie raj,a mój .... to taki marniaczek
PATRYK to chyba hebe,nie jestem pewna(przytargałam to z Włoch)
JUSTYNOlilie są na prawde piękne,że ja ich wczesniej nie odkryłam,ja też na pewno na tym nie poprzestanę
WitajALEKSANDRZEcieszę się że mnie odwiedziłeś,na oponach to był rodzaj kwietnika(dno wycięte z beczki)napełniane ziemią i tam sadziłam kwiatuszki :)Naparstnicę dopiero wczoraj przywiozłam od bratowej więc to na pewno nie ona(nie wiem o która fotkę chodzi)
EDYTO ja też już nie mogłam na nie patrzec
KARINO pomysły te same,ale ogrody inne,Twój to prawie raj,a mój .... to taki marniaczek
PATRYK to chyba hebe,nie jestem pewna(przytargałam to z Włoch)
JUSTYNOlilie są na prawde piękne,że ja ich wczesniej nie odkryłam,ja też na pewno na tym nie poprzestanę
WitajALEKSANDRZEcieszę się że mnie odwiedziłeś,na oponach to był rodzaj kwietnika(dno wycięte z beczki)napełniane ziemią i tam sadziłam kwiatuszki :)Naparstnicę dopiero wczoraj przywiozłam od bratowej więc to na pewno nie ona(nie wiem o która fotkę chodzi)
- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zdjęcie pokazane 19 cze. trzecie zdjęcie ,ale teraz sam widzę że to nie naparstnica ,chyba to przez te moje okulary.Pozdrawiam.
Piękna lilia. Pomysł z wężową rabatą oryginalny. Czekam na następne fotki z ogrodu.
Na imageshacku można zapuścić kilka zdjęć i stworzyć album. Potem klikając na zdjęcie dostaje się obraz z jego kodem na forum. W tym czasie, gdy ściągają się zdjęcia można robić coś innego i nie traci się czasu.
Na imageshacku można zapuścić kilka zdjęć i stworzyć album. Potem klikając na zdjęcie dostaje się obraz z jego kodem na forum. W tym czasie, gdy ściągają się zdjęcia można robić coś innego i nie traci się czasu.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- FRAGOLA
- 1000p
To czyściec wielkokwiatowy ALEKSANDRZE
- FRAGOLA
- 1000p
-
- 1000p
- Od: 17 mar 2010, o 12:18
- Kontakt:
Masz ciekawe roślin i interesująco je zestawiasz
Nie wiem dlaczego nie kwitnie Ci juka, ale mogą być tego trzy przyczyny.
1. Roślina jest zbyt młoda ma mniej niż trzy lata.
2. Rośnie w zbyt dużym cieniu.
3. Ma za dobrze.
Nie wiem dlaczego nie kwitnie Ci juka, ale mogą być tego trzy przyczyny.
1. Roślina jest zbyt młoda ma mniej niż trzy lata.
2. Rośnie w zbyt dużym cieniu.
3. Ma za dobrze.
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
ale liliowo u Ciecie.
Co do juki to u mnie rośnie jak chwast, ma tyle młodych odrostów, że wyrywam jak leci.
W tamtym roku zakwitły 3 krzaki rewelacyjnie, po kilka kolb na każym krzaku. W tym tylko na jednym. kapryśna baba
Co do juki to u mnie rośnie jak chwast, ma tyle młodych odrostów, że wyrywam jak leci.
W tamtym roku zakwitły 3 krzaki rewelacyjnie, po kilka kolb na każym krzaku. W tym tylko na jednym. kapryśna baba
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
Kiedyś wyczytałam ,że juka jak zakwitnie to obumiera jej krzak i zostają tylko nowe przyrosty ,które warto rozsadzić i czekać ,aż na nowo zakwitną.
Pozdrawiam Jola.
Pozdrawiam Jola.
- FRAGOLA
- 1000p
KRZYSZTOFIE,EDYTKO,JOLUdziękuję za rady,chyba już wiem co jest moim jukom,chyba są jednak za młode bo mam je dopiero trzeci rok.Po za tym rosną w słońcu i raczej suchym piaszczystym podłożu wiec tak jak powinny.Może zakwitną na następny rok
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Masz piękne lilie i tyle kolorów, a czy ta hortensja to już tegoroczne kwiaty?
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA