Ogród Donneczki
- Donneczka
- 200p
- Od: 16 cze 2009, o 00:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Donneczki
Niestety nie byłam na TARGACH ;:99 ;:99 Niemiałam z kim zostawic córci a była chora....
Dorota
Ogródek Donneczki
Ogródek Donneczki
- drozd
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Dorotko Współczuję bardzo. Straty jakie poniosłaś nie prędko nadrobisz. Jak mógłbym w czymś pomóc pisz. Może jakieś roślinki Ci podeślę? Oczywiście gratis.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Szkoda, że nie zadzwoniłaś. Mogłam zrobić jakieś zakupy dla Ciebie. Mam nadzieję, że z małą już lepiej. A jak wygląda sytuacja w ogrodzie? Ogarnęłaś już ten "bałagan"?
- Donneczka
- 200p
Januszu dziekuje za pamięć. Straty są ogromne. Róże w tym roku już nie zakwitną, tak samo lilie a kupiłam ponad 80 różnych cebul, hosty zniszczone, mieczyki, skalniak..ogolnie wszystko musi przejsc regeneracje. Teraz tylko czekam az zaczną puszczac nowe liscie. Lilak szczepiony na pniu ma wszystkie listki czarne wiec nie wiem czy żyje a to Sensation...
Iza nie wiem jak Ty ale ja kupuje oczami... Z małą już ok...Powiem szczerze że bardzo chciałam jechać na targi bo chciałam troszke roslinek kupić nowych ale trudno pojadę na jesienne..
Krysiu...Nawet niewiesz jak mi zrobiło sie smutno gdy po tej nawałnicy weszłam do ogrodu...
Elu i Aniu widziałam Wasze zakupy i zazdraszczam okrutnie ale mam nadzieje ze i ja sobie jakoś odbije te targi na jesieni
Iza nie wiem jak Ty ale ja kupuje oczami... Z małą już ok...Powiem szczerze że bardzo chciałam jechać na targi bo chciałam troszke roslinek kupić nowych ale trudno pojadę na jesienne..
Krysiu...Nawet niewiesz jak mi zrobiło sie smutno gdy po tej nawałnicy weszłam do ogrodu...
Elu i Aniu widziałam Wasze zakupy i zazdraszczam okrutnie ale mam nadzieje ze i ja sobie jakoś odbije te targi na jesieni
Dorota
Ogródek Donneczki
Ogródek Donneczki
-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Dorotko! Z przykrościa przeczytałam o zniszczeniach w Twoim ogrodzie ! To okropne, tyle strat, współczuję serdecznie. A Twój ogród to park cały, piękny staw, tyle roślin...Wszystko się powoli odbuduje, tylko czasu trzeba...Trzymam kciuki za Twój odradzający się ogród.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Czyżby wakacje Dawno nie zaglądałaś tu... Liczyłam na jakieś fotki, a tu cisza...
- Ma-Do
- Od: 22 lut 2010, o 20:29
Dorotko,gdzie jesteś?
Pokaż nam kawałek letniego ogródka.Przecież bywasz na Forum
Pokaż nam kawałek letniego ogródka.Przecież bywasz na Forum
Pozdrawiam , Małgosia
Moje wątki
Moje wątki
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Oj ... faktycznie nadal cisza. Czyżby coś niedobrego działo się u Dorotki ?
Miejmy nadzieję,że nasza koleżanka korzysta z wakacji i odpoczywa od pracy, stresu po zalaniu i kłopotów.
Miejmy nadzieję,że nasza koleżanka korzysta z wakacji i odpoczywa od pracy, stresu po zalaniu i kłopotów.
- Donneczka
- 200p
Witajcie...Sorry że tam milczałam i tylko wchodziłam na chwilkę ale miałam urwanie głowy...Po pierwsze remont po drugie remont i po trzecie remont domu....
A to kilka zdjec z dzisiejszego dnia
A to kilka zdjec z dzisiejszego dnia
Dorota
Ogródek Donneczki
Ogródek Donneczki
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko masz duże jeszcze pole do popisu, ten ostatni mieczyk jakby z tych nowszych odmian, u Ciebie już dzielżany jesiennie kwitną
- Donneczka
- 200p
Matemax...Dzięki ale jak sam widzisz dużo z tym pracy a zwłaszcza po deszczach zielsko wyłazi A dzielzany kwitną dobre dwa tygodnie....
Dorota
Ogródek Donneczki
Ogródek Donneczki