Storczyki początkującej empe...
Re: Storczyki początkującej empe...
Ja już na szczęście sesję i egzaminy mam za sobą, ale wiem jaki to ból więc mocno trzymam za Ciebie kciuki. A co do kwiatuchów to pięęęęęęęęęęęęęękne
Pozdrawiam Agnieszka
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale piękne kwitnienia....
Myślicie, ze jak przestawię Cattleyę z półki kawałek od okna na parapet, to te przyrosty zaczną rosnąć pionowo a nie tak bezczelnie w poziomie? I czy to coś małego u Miltonii to też jakiś nowy przyrost/psb z których z czasem wyrośnie pęd?
Dzięki za komplementy
Dzięki za komplementy
Magda
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ściskam kcuki za egzamin ;)
A kwiatuchy śliczne.
U miltonii rosnie nowa psb, ktora zapewne zakwitnie kiedyś ;)
A katlejki już tak mają. Jedna z moich, mimo, że jset maleńka, to przez te "leżące" psby jest bardzo szeroka. Chyba na jesienii, jak do mieszkania będzie wracać z wakacji, poprzywiązuję ją delikatnie do palików ;)
A kwiatuchy śliczne.
U miltonii rosnie nowa psb, ktora zapewne zakwitnie kiedyś ;)
A katlejki już tak mają. Jedna z moich, mimo, że jset maleńka, to przez te "leżące" psby jest bardzo szeroka. Chyba na jesienii, jak do mieszkania będzie wracać z wakacji, poprzywiązuję ją delikatnie do palików ;)
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Piękne kwiaty a i mam nadzieję że egzamin zdany
Dziewczyny, dziękuję za trzymanie kciuków Egzamin na 4, indeks oddany, praca złożona, teraz tylko obrona i wakacje ;-)))))))
Dziękuję też za tyle miłych słów Uwielbiam te moje storczyki... Mimo że nie mam ich zbyt wielu ;)) Ale... Zamówiłam sobie coś małego:D Jak przyjdzie to pokażę )))
Smutno mi bo moje Cymbidium pada... Nie wiem czy poparzyło je słońce (stało na parapecie....) czy to już czas na nie, ale szkoda mi go bardzo... Więcej ciętego nie kupię i nie pozwolę sobie kupić ;-)
Dziękuję też za tyle miłych słów Uwielbiam te moje storczyki... Mimo że nie mam ich zbyt wielu ;)) Ale... Zamówiłam sobie coś małego:D Jak przyjdzie to pokażę )))
Smutno mi bo moje Cymbidium pada... Nie wiem czy poparzyło je słońce (stało na parapecie....) czy to już czas na nie, ale szkoda mi go bardzo... Więcej ciętego nie kupię i nie pozwolę sobie kupić ;-)
Magda
- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratuluje zdanego egzaminu
Strorczyki śliczne pokazałaś ,szczególnie ten pierwszy wpadł mi w oko
Strorczyki śliczne pokazałaś ,szczególnie ten pierwszy wpadł mi w oko
Gratulacje za egzamin i połamania języka na obronie:)
Kwiatuszki zapewne pomagają pokonać stres? Jak się patrzy na ich uśmiechnięte ?buźki? nie sposób się stresować:)
Kwiatuszki zapewne pomagają pokonać stres? Jak się patrzy na ich uśmiechnięte ?buźki? nie sposób się stresować:)
Pozdrawiam
Justyna
Justyna
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
I ja gratuluję zdanych egzaminów broń się jeszcze dzielnie i pokazuj nam swoje śliczności
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Gratuluję pięknie zdanego egzaminu
Hmm...a co do cymbidium...ja uważam, że najładniej wyglądają, te w doniczkach. Ale np: w bukietach ślubnych uwielbiam cięte kwiatuszki
Hmm...a co do cymbidium...ja uważam, że najładniej wyglądają, te w doniczkach. Ale np: w bukietach ślubnych uwielbiam cięte kwiatuszki
Dziękuję za gratulacje ) Teraz szykuję się do obrony, która już w poniedziałek. A dziś final przeprowadzki. Będziemy mieć balkon:D Więc wystawie miltonię i może cattleyę? Phalki staną na półce pod oknem, bo parapet wąski. Jak odsapnę to pokażę okienko
Magda
No to trzymam kciuki za obronę. Ja już mam ją za sobą-zdałam i od wczoraj jestem pielęgniarką.Więc mam nadzieję, że i Tobie się uda.
Pozdrawiam Agnieszka