Wężowy ogród FRAGOLI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wężowy ogród FRAGOLI

Post »

Lilijki pierwsza klasa ,no i zakupy całkiem ,całkiem ............... :P ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

A to kilka moich roślinekObrazek

Obrazekszkarłatka chińska

Obrazekfirletka chalcedońska

Obrazekgailardia

Obrazekwiesiołek,miał byc różowy :( Obrazektawułka Obrazekaster alpejski
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2007, o 19:33

Post »

Przyszłam odwiedzić węża, jest coraz grubszy :wit Lilie i liliowce już kwitną, chyba cieplej u ciebie. Firletka śliczna i cała rabata taka kwitnąca
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2007, o 19:33

Post »

a truskawki masz?
Awatar użytkownika
Kasia_Tomek
500p
500p
Od: 23 mar 2010, o 08:32
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj :wit
Fajnie przerobiona jest wężowa rabata, jak się porównuje zdjęcie przed zmianami i po widać niesamowitą różnicę. :D
Wiem, że na pewno mężowi nie jest łatwo z kosiarką... :wink:
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

lawenda pisze:a truskawki masz?
Obecnie nie mam,ale lubię....zjeśc :D Dziękuję za odwiedzinki Lawendo ;:3
Kasiu u Ciebie to dopiero widac zmiany :roll: ale cieszę sie że u mnie też Ci się podoba,pozdrawiam :wit
Majka wąż rzeczywiście jest strasznie żarłoczny,co chwilę muszę mu coś nowego dostarczac :roll: i pomyślec że sama GO WYCHODOWAŁAM :;230 miło mi że Ci się u mnie podoba :D
Jolu dziękuję że do mnie wpadłaś :wit
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

FRAGOLA pisze: Obrazek

Wię tak:monarda,przetacznik kłosowy,nachyłek okółkowy różowy,2 penstemony,żółty clemantis,biała fuksja,2 lobelie czerwoną i rózową,jakiś mini penstemonik i krzew którego nazwy nie znam(może ktoś wie co to jest?)I tak lekutko humor sobie poprawiłam :tan
ta roślinka z tymi fioletowymi kwiatkami to co to jest :?: pasowała by mi
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Edytko to jest penstemon chyba bródkowy,w każdym razie niski,raczej na skalniak :D
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

pati22443 pisze:Ale masz tuwałki piękne wszystkim ich tak zazdroszcze musze sobie takie sprawić
Moje tawułki to już dośc duże kępy,więc mogę się nimi podzielic,po za tym mam podwójneegzemplarze.Patryk a co z Twoim wątkiem :?: :?: :?:Kiedy się w końcu zbierzesz ;:65
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Kilka takich ogólnych widoczków,taki trochę miszmasz w tym moim wężu,ale z racji swojej żarłoczności pochłaniał wszystko co się nawineło i to taki efekt nieumiaru :;230 Teraz chciała bym go trochę wychowac,chciała bym aby z umiarem pochłaniał rośliny i najlepiej w odcieniach niebieskiego i bieli.Nadmiar i wszystko co się nie zalicza do tej kategori do usunięcia(trzeba będzie utworzyc nową rabatkę(i) :heja tylko miejsca już coraz mniej :( ) ;:224 Fajnie bo już moje oczy potrzebują czegoś nowego :tanPowiedzmy że troszeczkę ochłonełam od szaleństwa bezmyślnego kupowania wszystkiego czego jeszcze nie mam i teraz przyszedł czas na wprowadzanie harmoni w "wężowym ogrodzie"A kiedy się za to zabiorę i jaki będzie tego efekt to się okaże ;:224
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Witam troszkę mnie nie było a tu już takie zaległości.Lilie cudeńka a moje jeszcze w pąkach.Widzę że gadzinka jest w swoim żywiole ;:138
Awatar użytkownika
idea
500p
500p
Od: 15 kwie 2010, o 16:38

Post »

FRAGOLA pisze:
Kilka takich ogólnych widoczków,taki trochę miszmasz w tym moim wężu,ale z racji swojej żarłoczności pochłaniał wszystko co się nawineło i to taki efekt nieumiaru :;230 Teraz chciała bym go trochę wychowac,chciała bym aby z umiarem pochłaniał rośliny i najlepiej w odcieniach niebieskiego i bieli.Nadmiar i wszystko co się nie zalicza do tej kategori do usunięcia(trzeba będzie utworzyc nową rabatkę(i) :heja tylko miejsca już coraz mniej :( ) ;:224 Fajnie bo już moje oczy potrzebują czegoś nowego :tanPowiedzmy że troszeczkę ochłonełam od szaleństwa bezmyślnego kupowania wszystkiego czego jeszcze nie mam i teraz przyszedł czas na wprowadzanie harmoni w "wężowym ogrodzie"A kiedy się za to zabiorę i jaki będzie tego efekt to się okaże ;:224
Graziu, mnie się cholernie podoba ten miszmasz :;230 nie wiem czy uda Ci się wychować "węża" na bardziej posłusznego, potulnego i mniej żarłocznego, bo węże to już chyba w naturze tak mają :;230 z kolorami może Ci się udać :D no i powiedzmy, że "ochłonąć" to jedno, a "mieć węża w kieszeni" to drugie :;230 a ty do tego masz jeszcze "węża" w ogrodzie :;230 trudna sprawa, dwa węże do opanowania ;:109 ;:112 ciekawi mnie, jak Ci się uda to wszystko zorganizować wprowadzając w "węża" skórę to całą harmonię :;230 ale życzę powodzenia i konsekwencji w działaniu :uszy Pozdrawiam Graziu :heja
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Patryku miło mi że moja rabatka była inspiracją do tworzenia czegoś nowego w Twoim ogrodzie :D
Iwonko u mnie tylko częśc lili zakwitła a reszta też jeszcze w pąkach i jak na razie ani myśli się rozwijac.A wąż właśnie troszeczkę się uspokoił,mnajwiększy apetyt miał wiosną :;230
Majeczko też się obawiam że nie bardzo teraz uda mi się zmienic przyzwyczajenia węża :;230 Żarłoczności na pewno go nie oduczę,może jednak uda mi się chociaż zmniejszyc mu apetyt. ;:112 A wprowadzic harmonię w "wężową skórę"hmmmm ;:88 też może nie byc łatwe,ale spróbuję ;:108 Pozdrawiam serdecznie Majeczko :wit
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”