Moje kaktusy i sukulenty - basia57
Re: Moje kaktusy i sukulenty
Coś niesamowitego!
- Spy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lip 2009, o 15:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja pierdzielę! Ale widok!
Zazdroszczę Oprawiłbym to chyba w ramkę
Zazdroszczę Oprawiłbym to chyba w ramkę
Pozdrawiam. Krzysztof.
/Pustynni Strażnicy/
/Pustynni Strażnicy/
-
- 200p
- Od: 1 kwie 2010, o 16:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie będę oryginalna:
Szkoda, że krótki, ale tym bardziej niepowtarzalny i niesamowity sam w sobie!! Zdjęcie faktycznie nadaje się do oprawienia!
Piękny widok!!
Szkoda, że krótki, ale tym bardziej niepowtarzalny i niesamowity sam w sobie!! Zdjęcie faktycznie nadaje się do oprawienia!
Pozdrawiam, Ania.
Są nieziemsko piękne. Wszystkie razem i każdy osobno
- Artur89
- Od: 8 lis 2009, o 11:37
Oooooooooh!!! Co za biel
Tomku znamy się również z innego kaktusikowego forumblabla pisze:Znasz nazwy swoich roślinek czy je podać?
Dziękuję za nazwy moich kaktusików
Witam i dziękuję za miłe słowa pod adresem moich kłujących. To może jeszcze kilka fotek Echinopsis:wit
Jeszcze są pączusie , ale te jeszcze tyciu, tyciu maleńkie
Jeszcze są pączusie , ale te jeszcze tyciu, tyciu maleńkie
- Delete
- Od: 16 maja 2009, o 09:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mmmm... I co Vizir się reklamuje, że bielsze nie będzie?
Marzę, aby mój był już tych rozmiarów i zakwitł choć jednym kwiatem. Ile mają lat te multiplexy?
Marzę, aby mój był już tych rozmiarów i zakwitł choć jednym kwiatem. Ile mają lat te multiplexy?
Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
Bartek - tak po prawdzie to ja lat moim kaktusom nie liczę,ale po 5 to chyba mają . Na pewno zakwitną, moich nawet nie zimuję, a corocznie pięknie kwitną tak jak i mammillarie.
Moje nowe maleństwa wczoraj posadzone, Rebutia i Stapelia z wymiany oraz Ripsalis od teściowej:)
Nikt mnie nie lubi, nikt do mnie nie zagląda
- Artur89
- Od: 8 lis 2009, o 11:37
A niech Ci będzie. Nie chciałem po raz kolejny wlecieć do czyjegoś wątku i na wstępie coś skrytykować. Sama chciałaś :P Aaa! xD Rebutia ma nieodpowiednie podłoże, to nie sukulent Musi być bardziej mineralne bo w niedługim czasie przy podlewaniu typu "A szkoda mi jej, taka biedna pomarszczona" najprawdopodobniej roślina zgnije i kaput zostanie pusta donica
-
- 200p
- Od: 1 kwie 2010, o 16:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ehhh no... a ja tylko pogratuluje nowych nabytków ! Oby rosły jak na drożdżach (niezależnie od podłoża ) .
Hmmm nie martw się Basiu - na forum wszystkiego tyle, że człowiek nie nadąża ze wszystkim... Czasem już na napisanie posta nie starcza czasu... Ale wszystko jest do nadrobienia . Gwarantuje, że zaglądają, zaglądają i nawet lubią !
Hmmm nie martw się Basiu - na forum wszystkiego tyle, że człowiek nie nadąża ze wszystkim... Czasem już na napisanie posta nie starcza czasu... Ale wszystko jest do nadrobienia . Gwarantuje, że zaglądają, zaglądają i nawet lubią !
Pozdrawiam, Ania.