Przykro mi Greciu, ale więcej zarabiacie. Ale niecierpki pod cmentarzem na Janasa po 6 zł, a w budce po drugiej stronie ulicy po 3,50. Na barskiej po 5,50. Różne są ceny. Wez urlop i przyjedz do mnie!
Wczoraj faktycznie byłam padnięta.Dziś sprzątałam zaplecze i mam już pięknie. Jutro pokażę zaplecze. A dziś aktualne fotki z mojego ogródka , moje kochańce i nowa lilia , różyczki na pergoli ,uwielbiam je, szkoda,że się kończą , mój dzisiejszy nabytek, , druga lilia rozwinięta, lilie
Tosiuniu - bombonierka , ten twój ogródek.
A rybki , to ładnie wypasione
Wszystko perfekcjnie zaplanowane i dopracowane , a korzeń coś slicznego , nie pytam o twoje plecy , bo się domyslam .
Jutro jest 1 lipiec i przypominam , jak pisalaś , że w lipcu robisz sobie labę...
A jak rozrabiają!!!Są malutkie rybeczki, a te małpy na nie polują! ;:5 Prawie je zeżarły!!!! Lilia jest przepiękna. Idzie 2 pąk. Na drugi rok będzie więcej kwiatów. moja nn różyczka gazanie, lubią słoneczko!
Tosiu - a lilię wodną masz od tego roku? I już zakwitła
Myśmy kupili taką małą za 10 zł. Syn twierdzi że widzi u niej pąk kwiatowy. Czy to możliwe, żeby zakwitła w tym roku? Tym bardziej, że straciła oba liście z którymi była kupiona. Teraz ma trzy nowe liście, które wypuściła już w naszym bajorku.