Ogród Piotra - Fajfer457
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czy nad tą "grilownią"planujesz jeszcze dach? 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Witam!
To moja pierwsza wypowiedź na forum. Jak dotąd tylko oglądałem i podpatrywałem, gdyż sam planuję od przyszłej wiosny zacząć tworzyć swój ogród
Jednak po tym co zobaczyłem w tym poście musiałem coś napisać! Jak dla mnie BOMBA! Jak dla mnie alejka jest wypasik!
A na altankę brak mi słów! hehe
Pozdrawiam!
To moja pierwsza wypowiedź na forum. Jak dotąd tylko oglądałem i podpatrywałem, gdyż sam planuję od przyszłej wiosny zacząć tworzyć swój ogród

Pozdrawiam!
Piotrze,rewelacyjny ten Twój ogród.Musiałeś się bardzo przy nim napracować:wszystko jest takie wypielęgnowane,że aż dech zapiera!U mnie nigdy tak nie będzie,mam zamiłowania do "dziczy",ale doceniam Twoją pracę i konsekwencję w "nadawaniu stylu" swojej ziemi...Grill to rewelacja,ten słomiany dach będzie na nim wyglądać świetnie.
Pozdrawiam. Sonia.
Moje chwastowisko
Moje chwastowisko
- Fajfer457
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 13 lip 2007, o 12:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam
Jeszcze raz bardzo dziękuje wszystkim, którzy odwiedzają moją stronę za słowa pochwały, tak miłe komentarze mobilizują do dalszej pracy. Cieszę się że dzięki mojej stronie znajdują się osoby, które postanowiły zmienić coś w swoim ogrodzie lub wreszcie zadbać o niego. Otóż znam wiele osób które mieszkając w domkach jednorodzinnych nie doceniają tego że mają wielkie szczęście posiadać swój własny skrawek zieleni może właśnie dla tego że nigdy nie mieszkały w bloku.
Prace murarskie już zakończone w przyszłym roku zabieram się za dach.

Pozdrawiam
Jeszcze raz bardzo dziękuje wszystkim, którzy odwiedzają moją stronę za słowa pochwały, tak miłe komentarze mobilizują do dalszej pracy. Cieszę się że dzięki mojej stronie znajdują się osoby, które postanowiły zmienić coś w swoim ogrodzie lub wreszcie zadbać o niego. Otóż znam wiele osób które mieszkając w domkach jednorodzinnych nie doceniają tego że mają wielkie szczęście posiadać swój własny skrawek zieleni może właśnie dla tego że nigdy nie mieszkały w bloku.
Prace murarskie już zakończone w przyszłym roku zabieram się za dach.

Pozdrawiam
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Witaj Piotrze!
Jak wspominałam wcześniej strasznie spodobała mi się altanka przedstawiona na zdjęciu. Mąż na szczęście też poparł mój gust i chcielibyśmy w przyszłym roku coś takiego postawić. Chciałabym się dowiedzieć czy wiesz coś na temat tej altany: wymiary, materiały, sposób wykonania. Z wykonaniem strzechy tez mam farta, bo okazało się, że mój teść potrafi coś takiego zrobić. ;:2
Jak wspominałam wcześniej strasznie spodobała mi się altanka przedstawiona na zdjęciu. Mąż na szczęście też poparł mój gust i chcielibyśmy w przyszłym roku coś takiego postawić. Chciałabym się dowiedzieć czy wiesz coś na temat tej altany: wymiary, materiały, sposób wykonania. Z wykonaniem strzechy tez mam farta, bo okazało się, że mój teść potrafi coś takiego zrobić. ;:2
Piotrze,ogród piękny i widać,że dużo pracy w niego włożyłeś.Jednak jak dla mnie ,to ogrody japońskie są zbyt sterylne i poukładane. Lubię do nich zajrzeć ,poogladać,pozachwycać się i...wyjść.To jednak nie mój klimat.Ja lubię ogrody kolorowe,pełne kwiatów ,w których nie zawsze wszystko do siebie pasuje i przez to piękne.Ale to jest moje zdanie. To co pokazałeś ,to jest Twój ogród i Tobie ma się przede wszystkim podobać a jak jeszcze parę osób zachwyci ,to jeszcze lepiej. Trzymaj się swojej pasji ,bo wtedy świat wydaje się piękniejszy.I pokazuj co się zmieniło w Twoim ogrodzie ,bo jak pisałam wcześniej ,popatrzeć lubię . W końcu piękno jest zawsze pięknem
.

- Fajfer457
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 13 lip 2007, o 12:05
- Kontakt:
Klonik zakupiłem dość późno, więc decyzje o jego posadzeniu przełożyłem na tegoroczną wiosnę. Niebawem trafi na swoje miejsce w ogrodzie. W tym roku planuje jeszcze zakup dwóch drzewek sosny himalajskiej i araukarii chilijskiej. Mam wiele pomysłów i bankowo w tym sezonie wiele jeszcze zmienię w wyglądzie mojego ogrodu.
Pozdrawiam

Pozdrawiam