...moja leśna działka.......
- pamelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: ...moja leśna działka.......
Andrzeju, czy Ty masz na działce grzybki Zazdroszczę bardzo, wybieram się w tygodniu, ale do lasu, a tam kleszczory, z którymi mam złe wspomnienia
Nocna fota cudna, moje klimaty
Nocna fota cudna, moje klimaty
- drozd
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj.
Jeszcze jeden 'ziomol' dołączył z wyrazami podziwu i szacunku dla włożonej pracy.Przepiękna działka.
Dla mnie sam las to już ogród. Zgromadziłeś już sporo ciekawych roślin.... i grzyby pod ręką.
Jeszcze jeden 'ziomol' dołączył z wyrazami podziwu i szacunku dla włożonej pracy.Przepiękna działka.
Dla mnie sam las to już ogród. Zgromadziłeś już sporo ciekawych roślin.... i grzyby pod ręką.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
ale zazdroszczę tego grzyba. I wszystkich kolejnych... ech... Ja mam tu tyle lasu dostępnego, że mogę go w 10min przejśc... a ten za moją działką nei ma wcale ściółki, sama glina...
Fota ksieżyca świetna - te liście wcale nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie. fotka ma swój urok, co za ssztuka zrobić zdj świecącej kulki ;)
A czemu nie jesteś zadowolony z fuji?
Fota ksieżyca świetna - te liście wcale nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie. fotka ma swój urok, co za ssztuka zrobić zdj świecącej kulki ;)
A czemu nie jesteś zadowolony z fuji?
- coccinella
- 1000p
Ja mam canona obecnie, ale kompakt. A raczej miałam, bo przedwczoraj wyłożyłam się na rowerze, a aparat miałam w koszyku. No i niestety nie tylko ja ucierpiałam... Obiektyw nie otwiera się, więc pewnie po ostrości już śladu nie będzie. Muszę iść do serwisu, ale wątpię, żeby warto go było naprawiać...
swoją drogą marzy mi się lustrzanka, ale finansowo - niestety...
swoją drogą marzy mi się lustrzanka, ale finansowo - niestety...
-
- Od: 10 kwie 2010, o 08:16
A możesz coś bliżej o tej przeróbce?lubelski pisze:długo by pisać..ot choćby brak możliwości zamontowania filtrów, ja swój przerobiłem i mogę, ale to powinien być standard...
Pół hektara perzu , w końcu mam stałą pracę
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 10 kwie 2010, o 08:16
Miałem starszy model Fuji . Teraz zastanawiam sie własnie nad czymś nowszym.FinePix S 1000 fd ma nawet taki lustrzankopodobny wygląd jaki lubię. W oglóle Fuji wydaje mi się z praktyki być przyjaznym pstrykadełkiem.Relacja ceny do jakości też wydaje się być niezła.Tak mi się wydawało do czasu znalezienia twojego wątku. Teraz ,po obejrzeniu twoich fotek wydawanie sie zaczyna graniczyć z pewnością. . Pozdrawiam ,Piotr.
Pół hektara perzu , w końcu mam stałą pracę
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Andrzeju ciekawe zdjęcia umieściłeś z zagranicznych wojaży.
Ale podróżnik z Ciebie
Aparat z pewnością niezły, a Fotograf jeszcze lepszy.
Zazdroszczę Wam grzybów na działce, u nas w okolicznych lasach brak.
Ale podróżnik z Ciebie
Aparat z pewnością niezły, a Fotograf jeszcze lepszy.
Zazdroszczę Wam grzybów na działce, u nas w okolicznych lasach brak.
- pamelka
Ja się po niedzieli (urlopik ) na grzybki z Martusią wybierałam, a tu takie słowa Normalnie i tak się wybiorę a może zakradniemy się do Ciebie na kozaki
- pamelka
dziękuję za zaproszenie my wybieramy się do włodawskich lasów, tam też są miejsca wilgotne, wiec może coś znajdziemy
A jak nie ..... to wiemy, gdzie sie ukryły
A jak nie ..... to wiemy, gdzie sie ukryły
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Piękna róża, ma taki ciekawy, morelowy kolor.
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Piękne widoki z wojaży.Zapasy na zimę będzie z czego robic,przy takich ładnych krzaczkach ,to i plon murowany.Trojeśc ładnie kwitnie,o zapachu tez coś wiem bo mam taką samą.
- coccinella
- 1000p
gratulacje dla córki z okazji zdania pięknie matury! brawo!
urlopik się zapowiada, to pewnie i fotek mnóstwo przybędzie! Już się nie mogę doczekać!
urlopik się zapowiada, to pewnie i fotek mnóstwo przybędzie! Już się nie mogę doczekać!
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 23 cze 2010, o 01:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja również gratuluję córce zdanej matury, moja córka uraczyła ojcowskie ego świadectwem z czerwonym paskiem i średnią 5,2
Pogoda piękna i mam nadzieję ze fotek przybędzie, zawsze oglądam je z miłą chęcią.
Pogoda piękna i mam nadzieję ze fotek przybędzie, zawsze oglądam je z miłą chęcią.