Hoye moja obsesja :-)
Re: HOYE moja obsesja :-)
Basia no nareszcie pokazałaś światu swoje cuda ,piękna ta mamuśka mojej fitchi,żeby w genach wzrost przejęła ,stoi jak zaklęta póki co.
Ślicznie hojowo tupnęłaś nóżką
Florka jak już zacznie kwitnąć to nie wie kiedy przestac@lina pisze:Oby nie, trzymam kciuki
U mnie będzie kwitła Multiflora i staram się nie oddychać przy niej tylko cichutko zaglądam
arlet3 pisze:Tośka trzymam kciuki za tricolorkę
Ja kupiłam carnoskę variegatę i compactę regalis już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą belcia mi się puściła, melani już siedzi w doniczce i chyba też się puści a longifolia też korzonek puściła i to wszystko (na razie)
Już niedługo sama będziesz w szoku jak Ci szybko hoy przybywa
Kochana to tylko część mojej kolekji , to sa te co najbardziej mi się podobają , kiedyś dodam resztęKOKI77 pisze:Basia no nareszcie pokazałaś światu swoje cuda ,piękna ta mamuśka mojej fitchi,żeby w genach wzrost przejęła ,stoi jak zaklęta póki co.
Jestem hoyomaniaczką
Teraz mogę napisać że opanowałam numke
W tym roku zabiłam 7 ukorzenionych numek i 5 szczepek ciętych aż przeczytałam u Myszorka w wątku że ona nie lubi sucho tylko wilgotno , wiec lalam jej wodę za każdym razem jak zaglądałam .
No i odwdzięczyła mi się obie moje laleczku puściły mlode listki
Myszorku DZIĘKUJĘ za radę
Każda z sadzonek siedzi w innym podłoży mała jest w storczykowym z perlitem , wieksza jest w zwyklej ziemi z piaskiem i obie rosna
No i jeden z najpiekniejszych moich kwiatkow po przycinaniu , bo to kiat angora . Pokaże Wam jak wyglądał przed i jak teraz . Teraz jest żwawy bo widzi wcześniej nie widział bidaczek
Tak było
Tak jest
Mąż mówi że mu teraz przypomina osiolka
W tym roku zabiłam 7 ukorzenionych numek i 5 szczepek ciętych aż przeczytałam u Myszorka w wątku że ona nie lubi sucho tylko wilgotno , wiec lalam jej wodę za każdym razem jak zaglądałam .
No i odwdzięczyła mi się obie moje laleczku puściły mlode listki
Myszorku DZIĘKUJĘ za radę
Każda z sadzonek siedzi w innym podłoży mała jest w storczykowym z perlitem , wieksza jest w zwyklej ziemi z piaskiem i obie rosna
No i jeden z najpiekniejszych moich kwiatkow po przycinaniu , bo to kiat angora . Pokaże Wam jak wyglądał przed i jak teraz . Teraz jest żwawy bo widzi wcześniej nie widział bidaczek
Tak było
Tak jest
Mąż mówi że mu teraz przypomina osiolka
Jestem hoyomaniaczką
- adamanna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
taką kudłata roślinkę to i ja bym mogła hodować
W pierwszej chwili myślałam, że to kociak Fantastyczne futerko, to chyba prawdziwe domowe zwierzątko
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
No niby Tupek jest udomowiony ale woli jednak jak go puszczam z dzieciakami na dwór
Choć fakt typowo domowy bo jrgo głównym placem zabaw jest leżenie i brykanie po kołdrze
Choć fakt typowo domowy bo jrgo głównym placem zabaw jest leżenie i brykanie po kołdrze
Jestem hoyomaniaczką
Jestem hoyomaniaczką
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Tośka śliczne te Twoje hoje i chyba muszę przestać do Ciebie zaglądać bo coraz bardziej mnie hojuje W ciągu miesiąca uzbierałam 6 szt.
Arlet zaglądaj częściej ja chętnie rozprzestrzeniam hojobe
Że tak powiem lubię zarażać , bo to super jest , uwielbiam oglądać cudze okazy a by je oglądac pierw muszę hojobą zarażać
Że tak powiem lubię zarażać , bo to super jest , uwielbiam oglądać cudze okazy a by je oglądac pierw muszę hojobą zarażać
Jestem hoyomaniaczką
Jestem hoyomaniaczką
Buuuuuuuuu nikt nie chce ze mną rozmawiać
Przychodzą ogladają i nie rozmawiają
Przychodzą ogladają i nie rozmawiają
Jestem hoyomaniaczką
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30