W.o...Kotach - 3cz.(07.01-08.06)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gebo13
200p
200p
Od: 1 mar 2007, o 21:36
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Administrator pisze:Możliwe , że będzie znowu z nami na forum. Więcej informacji obecnie podać nie mogę.
No nie! :( Nie może być prawdziwego wątku kociego bez ELIZY!!!!
Elizo ,Elizo,Elizo!!!!!!
Szczęście to nic innego jak dobre zdrowie i krótka pamięć
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Post »

Tym razem to Ja przyduszę Agata.

Pozdrawiam Was Kicie i Koty,
Szarak

Obrazek
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Świetnie się bawią Twoi pupile. A tak moja Layla (piesek) bawi sie z Fionką - kotką mojej mamy
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Post »

Ale, nie ma to jak słodkie lenistwo, w moim ukochanym bujaczku.
Szarak

Obrazek
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Siedzę właśnie nad referatem z socjologii pt "Państwo" i zarówno ja jak i Zuzia jesteśmy już tym lekko znudzone ;) . Ona sobie smacznie śpi na kanapie a ja... w chwili przerwy grzebię w postach na forum :twisted:
Obrazek Obrazek

Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Lucyna
Moje storczyki ...
old_I-s
200p
200p
Od: 7 paź 2007, o 16:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zuzulec jaką masz słodką i cudną kicię
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję za miłe słowa. Fakt, Zuzieńka jest przesłodką kicią, ma czasami swoje humory.. ale kto z nas ich nie ma???

Obrazek

Lucyna
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

A teraz ja przedstawię mojego kota Kacpra. Ma 1,5 roku. Podobno jest syjamski, ale dla mnie to mieszanka z jakąś inną rasą.
Otrzymaliśmy go w prezencie do nowego domu, gdy miał miesiąc. Od początku nie sprawiał żadnych kłopotów. Szybko nauczył się czystości. Niczego jeszcze nie zniszczył. Jest bardzo kochany przez całą rodziną. Jest to nasz pierwszy kot i nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Jest to kot z charakterem. Śpi w naszej sypialni na baraniej skórze. Nawet jak go wołam, to nie chce wejść na łóżko. Wyjątek robi tylko wtedy, gdy mam jakiś kłopot lub źle się czuję. Wtedy sam przychodzi do mnie i kładzie się jak najbliżej i tak leży ze mną , aż zasnę. Mąż czasami jest zazdrosny o te czułości. Jeżeli chodzi o żywienie, to można powiedzieć, że jest terrorystą całej rodziny. Od rana mruczy do każdego kto wchodzi do kuchni i podbiega ciągle do lodówki. Uwielbia jedzenie z saszetek, a one są w lodówce. Mimo , że suchą karmę ma cały czas w miseczce, to od każdego chce wydębić saszetkę. Dopiero jak nikt z nas nie da mu saszetki, to siada do miseczki z suchą karmą. Bardzo lubi ciasta domowej roboty. Gdy coś upiekę, to muszę pilnować ,bo potrafi wskoczyć na blat i spróbować. A tak w ogóle , to nie wskakuje na blat. Jest wspaniałym łowcą. Wyłapuje chyba wszystkie nornice w okolicy, bo przynosi ich całe mnóstwo na taras. Nienawidzę myszy !!!!!!!!!!! Woła nas mruczeniem, żeby zobaczyć jego łup i dopiero wtedy zabiera je i nawet nie chcę myśleć co z nimi robi.
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Wychowuje się razem z psem i to nie byle jakim, a myśliwskim. Nasz wyżeł Sonia bardzo lubi bawić się z Kacprem. Kacper nie robi sobie nic z tego , że ona jest dużo większa od niego. Na jej zaczepki jest raczej obojętny. Czasami sam ją zaczepia. A teraz kilka zdjęć: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41

Post »

Piękne te Wasze kociaki!!!!!! Moim "dziewczynkom" aż ślepka sie zaświeciły jak Kacperka ujrzały :D :D :D
Pozdrowionka dla słodkiej Zuzi i Wielkiego Łowcy - Kacpra przesyłają Niunia i Mała :lol: Obrazek Obrazek Obrazek
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewo,

Kacper jest przeuroczy ... i widzę, że w wielu sprawach postępuje tak jak Zuzia: uwielbia saszetki, śpi na naszym łóżku w sypialni, nie skacze po blatach ani stole.... niestety Zuzia nie wychodzi na dwór, więc nie może nas uraczyć swoimi zdobyczami - a może na szczęscie ;)

Lucyna
Lucyna
Moje storczyki ...
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

Awatar użytkownika