Dalu u Ciebie w ogrodzie sporo cienia wiec możesz odpoczywać a u mnie słonecznie nie ma się gdzieś schować .
Genia
Ogród u stóp Ślęży, czyli moc czakramu
Re: Ogród u stóp Ślęży, czyli moc czakramu
Geniu, to prawda, w taki upał mój ogród jest niezastąpiony - dużo drzew, dużo cienia!
Krysiu , ponoć około środy mają popołudniami być burze z opadami, ale do tego czasu pozostaje nam podlewanie....Ja leję praktycznie non-stop, z wyjątkiem środka dnia, kiedy mocno operuje słońce. Dojeżdżanie w taką pogodę na działkę - to musi być męczące
Elu, no, właśnie, taka "zdobyczna" roślinka bardziej cieszy! Mam jeszcze n.p. aptenię z Egiptu (świetna roślinka zadarniająca na słoneczne stanowiska), która przypomina mi miłe, wakacyjne chwile :P
Taruś, początki żywopłotu różanego w nowym wątku
Tak, ponieważ zamykam ten - bardzo już długaśny wątek i zapraszam do nowego - letniego.
Krysiu , ponoć około środy mają popołudniami być burze z opadami, ale do tego czasu pozostaje nam podlewanie....Ja leję praktycznie non-stop, z wyjątkiem środka dnia, kiedy mocno operuje słońce. Dojeżdżanie w taką pogodę na działkę - to musi być męczące
Elu, no, właśnie, taka "zdobyczna" roślinka bardziej cieszy! Mam jeszcze n.p. aptenię z Egiptu (świetna roślinka zadarniająca na słoneczne stanowiska), która przypomina mi miłe, wakacyjne chwile :P
Taruś, początki żywopłotu różanego w nowym wątku
Tak, ponieważ zamykam ten - bardzo już długaśny wątek i zapraszam do nowego - letniego.
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Daluś wpadłam do Twojego ogrodu bo tu znajdę piękne widoczki, zapach cudownych kwiatów, miłego dnia
- Gencjana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Może masz, Dalu, powietrze "od gór" bardziej rześkie, bo u mnie nawet w cieniu jest za gorąco. Siedzę w domu.
Ciekawa jestem, c zy wybierasz się na działkę Krysi? Zyczę deszczu.
Ciekawa jestem, c zy wybierasz się na działkę Krysi? Zyczę deszczu.