Ogród Magdy zwanej Karolcią.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wiolu, bardzo dobra. Rozgrzewająca i taka słodziutka. Napij się kieliszeczek, potem drugi i trzeci i znów. I bądź zdrowa kobieto ;:80 ;:80
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Zimno dziś, oj zimno. Tak dla pokrzepienia serc mam zdjęcia, robił je mój M. Latem w Pieskowej Skale otwarta była wystawa. I przy okazji udostępnili ogród dla zwiedzających. Ja nie jestem specjalnie zwolenniczką tego typu ogrodów, ale popatrzeć zawsze można. Szczególnie jak zima idzie.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
ewab123
500p
500p
Od: 19 sie 2007, o 17:35

Post »

Magdo, jak zajrzysz do Zosi i Jędrusia, to będzie Ci ciężko wyjść z ich ogrodu. Mają takie róże, że aż zazdrość bierze. A inne rośliny... Skocz do nich.
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Magdo bardzo ładnie zagospodarowałaś swój kawałeczek ogrodu :lol:
Te płytki fajne a co z szczelinami co planujesz zrobić czym je wypełnić :lol:
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewciu, ja już u nich wczoraj byłam. Takie :shock: zrobiłam na ich róże. Moja różyczka jest jeszcze sierotką ale od przyszłego sezonu to pewnie sióstr jej przybędzie. Obrazek
Grzegorz B

Post »

Magda ta róża jest wspaniała :shock: Czy to aktualne foto :?:
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Beatko, napij się łyczek naleweczki, bo u mnie dziś taka śnieżyca. Tak na rozgrzanie. Między tymi kamieniami to ja posiałam trawę i tak już zostanie, nie myślałam o wypełnianiu żadnymi innymi materiałami. No chyba że masz jakąś ciekawą propozycje. :D :D :D
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Grzegorz B pisze:Magda ta róża jest wspaniała :shock: Czy to aktualne foto :?:
Grzesiu,tak ta róża wyglądała do końca września. Teraz to bidulce tylko same gałązki z listkami zostały.
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Fajna ta różyczka w tym korytku super to wygląda :D
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Madziu - a czy ty tę różę będziesz jakoś zabezpieczać na zimę? Ja widziałam w tym roku u nas na targu takie, bardzo mi się podobały ale obawiałam się ich zimowania i nie kupiłam, a teraz żałuję :(
Grzegorz B

Post »

Karolcia pisze:
Grzegorz B pisze:Magda ta róża jest wspaniała :shock: Czy to aktualne foto :?:
Grzesiu,tak ta róża wyglądała do końca września. Teraz to bidulce tylko same gałązki z listkami zostały.
Magda a już myślałem, że mieszkasz w jakimś innym klimacie ;:112 :wink:
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Babopielka pisze:Fajna ta różyczka w tym korytku super to wygląda :D
Bożenko, to korytko(chyba zaraz umrę ze śmiech jak ty to śmiesznie nazwałaś) to super kwietnik. Mój M go wykonał, wprawdzie trwało to 2 lat. Ale już jest, zawziął się i wykonał go w pół godziny. Nie mogę się opanować ze śmiech bo to rzeczywiście wygląda jak koryto. Teraz mam dzięki temu korytku troszeczkę miejsca na kwiatki ;:8 Pozdrawiam Magda
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

tulipanka pisze:Madziu - a czy ty tę różę będziesz jakoś zabezpieczać na zimę? Ja widziałam w tym roku u nas na targu takie, bardzo mi się podobały ale obawiałam się ich zimowania i nie kupiłam, a teraz żałuję :(
Tak Wiolu, muszę ją dobrze okryć na zimę. Ale już wiem że gdyby przemarzła to na pewno kupię drugą, nawet Krzysiek twierdzi że warto choćby na jeden sezon wydać te 30 zł.Mam jednak wielką nadzieje że przetrwa i w przyszłym roku będzie cieszyła nas jeszcze bardziej. A ty nie żałuj tylko w przyszłym roku biegni na targ i kupuj polecam :D :D :D

No nie wiem Grzesiu czy nie w innym. Jeszcze nie wiem jak tam dzisiejszy dzień u ciebie, ale u mnie zawieje i zamiecie śnieżne. A jak nas zamiecie to będziemy mieć pozamiatane ;:12
Awatar użytkownika
andriu53
1000p
1000p
Od: 6 maja 2007, o 10:22

Post »

Magdo to takie drogie u Was róże ? Sztamki są o różnych wysokościach kija . Kup sobie rabatówki , bo w zestawach ładnie wyglądają .Ja mam takie kompozycje i ładnie to wygląda . W tych kamieniach ładnie by wyglądała trytoma .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Grzegorz B

Post »

Karolcia pisze: No nie wiem Grzesiu czy nie w innym. Jeszcze nie wiem jak tam dzisiejszy dzień u ciebie, ale u mnie zawieje i zamiecie śnieżne. A jak nas zamiecie to będziemy mieć pozamiatane ;:12
:;230 :;230 :;230 , u mnie nie było tak źle, ale grad trochę mnie stratował :roll:

Magdo, róża przetrwa, to są mocne krzewy, okryj tylko i będzie ok :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”