Mój ogród -mój raj cz.1
Re: Mój ogród -mój raj cz.1
Byłam na pw i odpowiedziałam
- marzena06
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ok masz zaklepane.Anna Guba pisze:Byłam na pw i odpowiedziałam
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Marzenko pięknie w Twoim ogrodzie a ta roślinka która nie jest miesięcznica to chyba wieczornik damski, ja miałam ją w ogrodzie pod taką nazwą.
Pozdrawiam,Jola.
Pozdrawiam,Jola.
- marzena06
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marzenko kwiaty piękne i słonce wyjątkowo dobrze im służy szczególnie róże sa w tym roku dorodne.
Werbena faktycznie odwdzięcza Ci sie obfitym kwiatem. Dwa lata temu miałam je z własnego siewu przy alejce różanej jako rośliny okrywowe ależ to pięknie wyglądało bo rozrosły się niesamowicie.
Urzekły mnie ciemne liliowce - taki zdecydowany kolor to dobry akcent w ogrodzie.
Werbena faktycznie odwdzięcza Ci sie obfitym kwiatem. Dwa lata temu miałam je z własnego siewu przy alejce różanej jako rośliny okrywowe ależ to pięknie wyglądało bo rozrosły się niesamowicie.
Urzekły mnie ciemne liliowce - taki zdecydowany kolor to dobry akcent w ogrodzie.
- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
Marzenko popatrzyłam na Twoje liliowce, piękne! Planuję jesienią swoje liliowce poprzesadzać na jedną rabatę i zastanawiam się, czy one lubią pełne słońce?
Pozdrawiam, Danuta
Pozdrawiam, Danuta
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Dorodne masz kępy liliowców, a ja dopiero maleńkie Ten ciemny bardzo ładny
Pomidory i ogórki podlewam tym wężem widocznym na zdjęciu, na końcu którego jest końcówka którą można regulować strumień wody.
Wąż wisi na lince do której są przywiązane sznurki, którymi są podwiązane pomidory.
Zdziwiło mnie to pytanie, jak również dlaczego skopiowałaś moje zdjęcia i wstawiłaś w swoją wiadomość.
Wąż wisi na lince do której są przywiązane sznurki, którymi są podwiązane pomidory.
Zdziwiło mnie to pytanie, jak również dlaczego skopiowałaś moje zdjęcia i wstawiłaś w swoją wiadomość.
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
Marzenko lilie i liliowce ślicznie Ci kwitną , mam takie same. Ale jak zobaczyłam Twoje róże to oniemiałam z zachwytu .
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
- marzena06
Witajcie
Krysiu mnie także podoba się ten kolorek liliowca ale sama nie wiem skąd sie mi on wziąlł ,ponieważ rośnie w jednej kepie z innym kolorkiem
Danusiu moje liliowce rosną na południowej wystawie i jak widać nieżle sobie radzą ,ale lepiej Ty mi powiedz coś o Twoich powojnikach ,bo śą piękne
Jolu i Twoje liliowce sie rozrosną zobaczysz sama w przyszłym roku
Grapesz zastanawiam sie jak faktycznie masz na imie
Bogusiu natomiast Ty masz wspaniałą kolekcje liliowców
Krysiu mnie także podoba się ten kolorek liliowca ale sama nie wiem skąd sie mi on wziąlł ,ponieważ rośnie w jednej kepie z innym kolorkiem
Danusiu moje liliowce rosną na południowej wystawie i jak widać nieżle sobie radzą ,ale lepiej Ty mi powiedz coś o Twoich powojnikach ,bo śą piękne
Jolu i Twoje liliowce sie rozrosną zobaczysz sama w przyszłym roku
Grapesz zastanawiam sie jak faktycznie masz na imie
Bogusiu natomiast Ty masz wspaniałą kolekcje liliowców
Dziękuję za podpowiedź kiedy mogę uciąć wierzchołek pomidorów.
W obecnej chwili nie sa zbyt wysokie, ale w sierpniu już na pewno sięgać będą sufitu szklarni. Grona robią się coraz cięższe i należy je chyba podwiązać, podeprzeć, by gałązka sie nie złamała.
Takie pomidory mam pierwszy raz. W poprzednich latach miałam małą szklarenkę i długo mi dorastały do wysokości mojego wzrostu tj. do około 150 - 160 cm.
Ładne masz lilie. Moje mają jeszcze pąki.
W obecnej chwili nie sa zbyt wysokie, ale w sierpniu już na pewno sięgać będą sufitu szklarni. Grona robią się coraz cięższe i należy je chyba podwiązać, podeprzeć, by gałązka sie nie złamała.
Takie pomidory mam pierwszy raz. W poprzednich latach miałam małą szklarenkę i długo mi dorastały do wysokości mojego wzrostu tj. do około 150 - 160 cm.
Ładne masz lilie. Moje mają jeszcze pąki.