Hoye moja obsesja :-)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: HOYE moja obsesja :-)
50 dolarów za dwa listki no to życzę Ci moja droga szóstki w toto-lotka ty będziesz miała nowy domek z mnóstwem parapetów, oranżerią (jak szaleć to szaleć) a my radość z oglądania tych wszystkich cudów mieszkających u Ciebie
Jest jedno male ale ja nie gram bo wiem że nie wygram więc 10zł wole przeznaczyć na hoye niż na szukanie szczęścia . Więc zostanę przy 4 parapetach swoich i 2 babci i bedę mieć zawsze ograniczoną ilość hoy
Jestem hoyomaniaczką
Jestem hoyomaniaczką
Śliczny ten wzór na listkach no i lisa piękny okaz
Elinko Lisa rosnie w hydro i rośnie to malo powiedziane ona zaiwania . W tym roku ukorzeniana byla a teraz ma ped na 50cm
Jestem hoyomaniaczką
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Basia, teraz calistophylla będzie mi się śniła po nocach Piękna jest!
Niebezpiecznie zaczynają mi się podobać hoyki z żyłkami...
Niebezpiecznie zaczynają mi się podobać hoyki z żyłkami...
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- pati1311
- 500p
- Od: 11 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja tylko mogę...
A liska po prostu boska
A liska po prostu boska
Dziewczyny napiszę już po raz ktoryś że ona znaczy Liska rośniem jak dzika w hudro a nawóz daje jej zwykły biohmus do zielonych tylko pół dawki
Żadna nie ma takiego tempa wzrostu jak liska .
Teraz ukorzeniam 4 Liski też w hydro i chyba zostaną w hydro na stałe znaczy jak je kupujacy tak zostawi bo jest to naprawdę rewelacyjna uprawa i przeać nie można
Dzięki za odwiedziny
Żadna nie ma takiego tempa wzrostu jak liska .
Teraz ukorzeniam 4 Liski też w hydro i chyba zostaną w hydro na stałe znaczy jak je kupujacy tak zostawi bo jest to naprawdę rewelacyjna uprawa i przeać nie można
Dzięki za odwiedziny
Jestem hoyomaniaczką
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
po głębszym zastanowieniu, doszłam do wniosku, że jednak dobrze, że nie grasz w tego toto-lotka. Już w tej chwili wywołujesz u nas palpitacje serca, a co by było, gdybyś wygrała...och, niesamowite te twoje roślinki podrzuciłaś mi też dobrą myśl (uprawie hydro), bo niestety mam tendencje do przelewania roślin, a niestety nie wszystkie potrafią pływać pozdrawiam
Upraw hydro jest moim zdaniem latwa i przyjemna , wodę dolewam teraz raz na 2 - 3 tygodnie . Mam dwa rodzaje hydro jedno z mierniklami a drugie bez miernikow ale w wkladach pżeźroczystych wsadzonych w ciemne oslonki , ten drugi rodzaj polecam jako tanszy
Jestem hoyomaniaczką
- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Basiu przywitałam i ja do ciebie. Zbiór hoi ogromny i przepiękny. Sama bym chciała taki mieć Ale u mnie tylko i wyłącznie jeden okaz zwykła carnosa. Ale pozwól, że będę podglądać twoje. I z całego serca ci życzę żeby ci jak najlepiej rosły.
Anik Pewnie że możesz przychodzic i ogladać ja też latam po innych wątkach i ogladam , przeciez poto pokazujemy roslinki . Ja mam nawet wrażenie że jak są komplementowane to szybciej rosna
Jestem hoyomaniaczką