jestem w szoku, że jest tyle odmian hoi ja mam dwie hoje, jedna kwitnie na biało, a druga na różowo dopuszczałam możliwość istnienia jeszcze 2-3 odmian, ale aż tyle i to pod jednym dachem bogactwo najbardziej oczarowały mnie te o fikuśnych listeczkach, czy one też kwitną pozdrawiam
heliofitka pisze: dopuszczałam możliwość istnienia jeszcze 2-3 odmian, ale aż tyle i to pod jednym dachem bogactwo najbardziej oczarowały mnie te o fikuśnych listeczkach, czy one też kwitną pozdrawiam
Kochana odmian jest dużo więcej ja mam może z 5 % tego co już zostało znalezione i nazwane a ile hoy jeszcze nie ma nazw tylko numerki albo nazwy od miejsca znalezienia jak sp sabach a takich jest dużo
No ale musiala bym wygrać w totka conajmniej 20 milionow by mnie bylo stać na dom z 30 parapetami a do tego czasami 2 liścienna sadzonka hoy kosztuje bagatela 50 dolarów
Wiec zostalo mi tylko granie w totka
50 dolarów za dwa listki no to życzę Ci moja droga szóstki w toto-lotka ty będziesz miała nowy domek z mnóstwem parapetów, oranżerią (jak szaleć to szaleć) a my radość z oglądania tych wszystkich cudów mieszkających u Ciebie
Jest jedno male ale ja nie gram bo wiem że nie wygram więc 10zł wole przeznaczyć na hoye niż na szukanie szczęścia . Więc zostanę przy 4 parapetach swoich i 2 babci i bedę mieć zawsze ograniczoną ilość hoy
Dziewczyny napiszę już po raz ktoryś że ona znaczy Liska rośniem jak dzika w hudro a nawóz daje jej zwykły biohmus do zielonych tylko pół dawki
Żadna nie ma takiego tempa wzrostu jak liska .
Teraz ukorzeniam 4 Liski też w hydro i chyba zostaną w hydro na stałe znaczy jak je kupujacy tak zostawi bo jest to naprawdę rewelacyjna uprawa i przeać nie można
po głębszym zastanowieniu, doszłam do wniosku, że jednak dobrze, że nie grasz w tego toto-lotka. Już w tej chwili wywołujesz u nas palpitacje serca, a co by było, gdybyś wygrała...och, niesamowite te twoje roślinki podrzuciłaś mi też dobrą myśl (uprawie hydro), bo niestety mam tendencje do przelewania roślin, a niestety nie wszystkie potrafią pływać pozdrawiam
Upraw hydro jest moim zdaniem latwa i przyjemna , wodę dolewam teraz raz na 2 - 3 tygodnie . Mam dwa rodzaje hydro jedno z mierniklami a drugie bez miernikow ale w wkladach pżeźroczystych wsadzonych w ciemne oslonki , ten drugi rodzaj polecam jako tanszy
Basiu przywitałam i ja do ciebie. Zbiór hoi ogromny i przepiękny. Sama bym chciała taki mieć Ale u mnie tylko i wyłącznie jeden okaz zwykła carnosa. Ale pozwól, że będę podglądać twoje. I z całego serca ci życzę żeby ci jak najlepiej rosły.