witajcie
witajcie
czesc.mam na imie marta i rowniez od tamtego roku jestem miłosniczkoa hoy.wsumie w tym roku dopiero zakupiłam ich wieksza ilosc ale to jest poczatek.niebawem dodam zdjecia a będę miec ich sporo choc wsumie moja kolekcja nie jest az tak ogromna bo mam wsumie sztuk 27 i niektore to sa male szczepki.mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona
Prosimy o poprawną interpunkcję.
Morerator RM
Prosimy o poprawną interpunkcję.
Morerator RM
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: witajcie
Oooo to ja tu czekam i nie ruszę się dopóki nie zobaczę zdjęć
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Z tego co zaobserwowałam jeśli chodzi o hoje to większość hojniętych ma sporo maluszków i wspólnie cieszymy się gdy te się puszczają.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
jutro wkleje reszte ewentualnie potem jak chwile usiade w spokoju bo na obecna chwile mam urwanie głowy
Każdy kiedyś się uczył więc tym się nie przejmuj
A Twoje hoje to piękne okazy. Czy mogłabyś pokazywać roślinki z nazwami? Bo nazw , myślę, uczy się dużo osób w tym ja
A i jeszcze jedno, możesz napisać wszystko w jednym poście także dodać wiele zdjęć. Jeśli o czymś zapomnisz albo chcesz coś dopisać post można edytować przez chyba 24 h.
A Twoje hoje to piękne okazy. Czy mogłabyś pokazywać roślinki z nazwami? Bo nazw , myślę, uczy się dużo osób w tym ja
A i jeszcze jedno, możesz napisać wszystko w jednym poście także dodać wiele zdjęć. Jeśli o czymś zapomnisz albo chcesz coś dopisać post można edytować przez chyba 24 h.
ja teraz szukam multiflorki oraz carnosy weriegate,panochi oraz inne ktorych nie mam ale to pomalutku
- lampart111
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 gru 2009, o 09:31
- Kontakt:
Witaj
Bardzo ładne roślinki nam prezentujesz czekam na więcej.
Bardzo ładne roślinki nam prezentujesz czekam na więcej.
Kaktusowa szklarnia nr.1 i nr.2 |
Pozdrawiam! Jasiu
Pozdrawiam! Jasiu
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
hej!
27hoji! matko ja mam jedną
27hoji! matko ja mam jedną