Mój ogródek "dwie ciutki za domem" cz.2
- JSZFRED
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogródek "dwie ciutki za domem" cz.2
Moniko,
apsolutnie się nie gniewam czasami się nawet tak czuję tylko widok w lusterku sprowadza mnie na ziemię, no cóz jestem trochę starszą dziewczyną
apsolutnie się nie gniewam czasami się nawet tak czuję tylko widok w lusterku sprowadza mnie na ziemię, no cóz jestem trochę starszą dziewczyną
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne ,wyrośnięte hosty,różyczki w rozkwicie.Bardzo podoba mi się ta z 13.06. na drugim zdjeciu,taki delikatny kolor.Może wiesz jaka to odmiana?A z wiekiem,to tak bywa,ze skoro jesteśmy młode w "środku",to reszta nie jest ważna.
- JSZFRED
Zuziu,
Dziękuję za miłe słowa o hostach, właśnie dzisiaj jedna jest podziurawiona jak sito pewnie to sprawka ślimorów,
ta różyczka to morgengruss pnąca jest u mnie drugi rok choć nie urosła duża to kwiatków miała kilka, nadal kwitnie i pachnie, kupiłam ją w Rosarium w Poznaniu
Dziękuję za miłe słowa o hostach, właśnie dzisiaj jedna jest podziurawiona jak sito pewnie to sprawka ślimorów,
ta różyczka to morgengruss pnąca jest u mnie drugi rok choć nie urosła duża to kwiatków miała kilka, nadal kwitnie i pachnie, kupiłam ją w Rosarium w Poznaniu
- JSZFRED
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Asiu cudna ta Arabella. Bardzo ją lubię.
Błękitny Anioł też ślicznie wygląda. Dlaczego pokazujesz tak mało ogólnych widoczków. Mnie Twój ogród ujął właśnie jak oglądałam panoramę.
Błękitny Anioł też ślicznie wygląda. Dlaczego pokazujesz tak mało ogólnych widoczków. Mnie Twój ogród ujął właśnie jak oglądałam panoramę.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Joasiu, rh na zdjęciu jakoś tragicznie nie wyglądają Opryskaj antygrzybem, kup nawóz interwencyjny Substrala do rh i stosuj zgodnie z instrukcją na opkakowaniu. Będzie dobrze!!
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Serwus Asia !
Pnaca roza imponujaca
powojnikow masz troche-wszystkie ladne
Pozdrawiam Markus
Pnaca roza imponujaca
powojnikow masz troche-wszystkie ladne
Pozdrawiam Markus
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Joasiu, jak Twoje rh?
- JSZFRED
Witam,
Sprawy zdrowotne i obowiązki wykluczyły moją obecność na forum na dobrych kilka dni, mam spore zaległości w czytaniu i "zwiedzaniu" zaprzyjaźnionych ogródków, a i kilka zaległych i aktualnych fotek też czeka w kolejce na obróbkę,
Gosiu-Margo2,
postaram się "focić" panoramke choć ogródek jest bardzo mały, ja równiez lubie różne powojniczki
Moniko 68,
RH cos tak sobie słabo radzą muszę im teraz poświęcic wiecej czasu bo inaczej nic z nich nie będzie
Markus,
A i owszem piękna ta pnąca róża tyle, że nie powtarza kwitnienia, a powojniczki tak co roku coś dokupię i się kilka uzbierało
Sprawy zdrowotne i obowiązki wykluczyły moją obecność na forum na dobrych kilka dni, mam spore zaległości w czytaniu i "zwiedzaniu" zaprzyjaźnionych ogródków, a i kilka zaległych i aktualnych fotek też czeka w kolejce na obróbkę,
Gosiu-Margo2,
postaram się "focić" panoramke choć ogródek jest bardzo mały, ja równiez lubie różne powojniczki
Moniko 68,
RH cos tak sobie słabo radzą muszę im teraz poświęcic wiecej czasu bo inaczej nic z nich nie będzie
Markus,
A i owszem piękna ta pnąca róża tyle, że nie powtarza kwitnienia, a powojniczki tak co roku coś dokupię i się kilka uzbierało
- JSZFRED
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Może zamoczyły się wiosną, albo mimo wszystko przemarzły. Ja zauważyłam, że azjatki u mnie maja mniejsze kwiaty niz w ubiegłym roku.
Czego to może być skutek?
Ale mimo wszystko lilie przepiękne.
Czego to może być skutek?
Ale mimo wszystko lilie przepiękne.
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Przystojny ten mały facet a różanka mniam, mniam