Wężowy ogród FRAGOLI
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wężowy ogród FRAGOLI
Grażynko cudownie spędziliście czas w takim miejscu...ogród wart zwiedzania jest niesamowity,dziękuje za fotorelacje...
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Ja też tam byłam 2 razy Jeśli ktoś nie był to polecam zwiedzenie tego ogrodu. Naprawdę piękne miejsce.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Grażynko warto,na prawdę warto.Ja na pewno jeszcze się tam wybiorę,tylko w lepszą pogodę,bo wczoraj nas trochę umoczyło,bo się paskudnie rozpadało.Ale nie odpuściłam mimo deszczu musiałam wszystko pooglądac Polecam
Beatko ja też tam ciekawe rzeczy podpatrzyłam i jak mnie będzie stac to zastosuję przy budowie nowego oczka(w bliżej nieokreślonej przyszłości )
Stasiu oj chciała bym chciała aby cód się zdarzył i mój ogródek w ciągu jednej nocy zamienił się w taki bajeczny ogród (no dobra nie musiałby w ciągu jednej nocy,mógłby w ciągu dwóch )
Patryku na pewno taki ogród to moje marzenie,chciała bym tam zamieszkac chocby w tej jaskini nie mówiąc już o tym domku
Marylu gdyby nie deszcz to i wołami by mnie z tamtąd nie wyciągnoł ,ale przemokliśmy do suchej nitki i jeszcze to zimno....trzeba było zmykac godzinę przed zamknięciem....niestety
Wioluś jak byłaś to wiesz jaki jest piękny ten ogród ja się normalnie zakochałam
A zapomniałam dodac że żyją sobie tam różne piękne ptaszki np. paw biały,wielkie papugi,jakieś łabądy czarne itd...Można też kupic jakieś roślinki,ale nie wiem jakie bo tam nie zaglądnełam(mąż już humor stracił przez ten deszcz )
MAM PYTANKO czy ktoś może był w Bolestraszycach Mam zamiar się wybrac ale nie wiem czy warto
I jeszcze foteczka ze wczorajszej wyprawy śiczne...prawda
a to moja zmoknięta Julka wśród mokrych funki
drewniane rzeżbyJulka przewodzi zaprzęgowi
Beatko ja też tam ciekawe rzeczy podpatrzyłam i jak mnie będzie stac to zastosuję przy budowie nowego oczka(w bliżej nieokreślonej przyszłości )
Stasiu oj chciała bym chciała aby cód się zdarzył i mój ogródek w ciągu jednej nocy zamienił się w taki bajeczny ogród (no dobra nie musiałby w ciągu jednej nocy,mógłby w ciągu dwóch )
Patryku na pewno taki ogród to moje marzenie,chciała bym tam zamieszkac chocby w tej jaskini nie mówiąc już o tym domku
Marylu gdyby nie deszcz to i wołami by mnie z tamtąd nie wyciągnoł ,ale przemokliśmy do suchej nitki i jeszcze to zimno....trzeba było zmykac godzinę przed zamknięciem....niestety
Wioluś jak byłaś to wiesz jaki jest piękny ten ogród ja się normalnie zakochałam
A zapomniałam dodac że żyją sobie tam różne piękne ptaszki np. paw biały,wielkie papugi,jakieś łabądy czarne itd...Można też kupic jakieś roślinki,ale nie wiem jakie bo tam nie zaglądnełam(mąż już humor stracił przez ten deszcz )
MAM PYTANKO czy ktoś może był w Bolestraszycach Mam zamiar się wybrac ale nie wiem czy warto
I jeszcze foteczka ze wczorajszej wyprawy śiczne...prawda
a to moja zmoknięta Julka wśród mokrych funki
drewniane rzeżbyJulka przewodzi zaprzęgowi
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Do Bolestraszyc warto,jak kwitną magnolie i różaneczniki to jest bajkowo,ale o każdej porze jest na co popatrzeć ... zdjęcia,wstawiły dziewczyny w wątku podkarpackim i u mnie w pierwszej części też jest parę...
-
- 1000p
- Od: 1 paź 2009, o 18:56
Ależ Ci fajnie, taka wycieczka z rodzinką Piękny ogród,jest co podziwiać. Niedaleko mnie nie ma żadnych parków ani ogrodów do zwiedzania, w niedzielę zostaje tylko odpoczynek, albo wyjazd do rodzinki - a ja nawet nie mam rodziny do odwiedzania. Pojechaliśmy parę razy nad wodę - ale to ponad 100 km, więc wróciłam chora...
Korzystaj i odwiedzaj co tylko możesz, zawsze warto.Najwyżej więcej już tam nie pojedziesz.
Masz więcej zdjęć? Chciałabym jeszcze obejrzeć coś fajnego.
A.
Korzystaj i odwiedzaj co tylko możesz, zawsze warto.Najwyżej więcej już tam nie pojedziesz.
Masz więcej zdjęć? Chciałabym jeszcze obejrzeć coś fajnego.
A.
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Wczoraj, to faktycznie nie ciekawa była pogoda na zwiedzanie.
My jak byliśmy, to popadł upał i ludzi było niemiłosiernie dużo.
Może się teraz zmieniło, ale w tamtym roku w sklepiku nie mieli dużego wyboru. Pospolite byliny, trochę iglaczków. Kupiłam sobie u nich klona palmowego, który padł mi tej zimy
My jak byliśmy, to popadł upał i ludzi było niemiłosiernie dużo.
Może się teraz zmieniło, ale w tamtym roku w sklepiku nie mieli dużego wyboru. Pospolite byliny, trochę iglaczków. Kupiłam sobie u nich klona palmowego, który padł mi tej zimy
- FRAGOLA
- 1000p
Marylu dzięki za info
Wiolka wczoraj mimo deszczu też było dużo ludzi,na pewno mniej niż w pogodny dzień ale jak dla mnie to lepiej,nie lubię tłoku w takich miejscach.Zakłócają naturalnośc przyrody
Aniu ja tez nie mam w pobliżu żadnych atrakcji.Ten ogród jest 120km odemnie,do Bolestraszyc jakieś 150,a reszta ciekawych miejsc które chciała bym zobaczyc to ponad 500 km.Więcej zdięc mogę Ci przesłac na pw,bo zrobiłam dużżżżżżżo
Wiolka wczoraj mimo deszczu też było dużo ludzi,na pewno mniej niż w pogodny dzień ale jak dla mnie to lepiej,nie lubię tłoku w takich miejscach.Zakłócają naturalnośc przyrody
Aniu ja tez nie mam w pobliżu żadnych atrakcji.Ten ogród jest 120km odemnie,do Bolestraszyc jakieś 150,a reszta ciekawych miejsc które chciała bym zobaczyc to ponad 500 km.Więcej zdięc mogę Ci przesłac na pw,bo zrobiłam dużżżżżżżo
Ale piękny ogród pokazałaś! Taki dom obrośnięty pnączami to moje marzenie ...
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
No to jedę....ktoś chętny????
a zajrzyj na wątek Podkarpacia...tam Iza-Liska dawała zdj i pisała o Bolestraszycach.....
a zajrzyj na wątek Podkarpacia...tam Iza-Liska dawała zdj i pisała o Bolestraszycach.....
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko zmoknięta ale za to najpiękniejszy Twój kwiat,No i jeszcze później ten liliowiec też
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- FRAGOLA
- 1000p
U nas już kolejny dzień leje,kałuże stoją wszędzie,oczko się przelewa.
Deszcz był potrzebny ale nie w takiej ilości.
W tym roku to same skrajności,jak upał to na maxa i susza i ani kropli deszczu,a jak deszcz to też na maxa,ani promyka słońca i powodzie
Pawle ten ogród jest na prawdę piękny,a taki domek i mnie się marzy
Grażynko jedż,jedż,spodoba Ci się
Patryku akurat wyszukanych liliowców to tam nie było,te były najpiękniejsze,ale było sporo innych ciekawych roślinek
Stasiu Julka mimo deszczu wcale nie chciała z tamtąd wychodzic tak jej tam się spodobało,te tajemnicze ścieżki,zakamarki,jaskinia idealne do zabawy w chowanego
Kilka zmokniętych roślinekRudbekie
Jeżówka
Zmoklak żeniszek
I biała jeżówkabiedulka jednokwiatkowa
Deszcz był potrzebny ale nie w takiej ilości.
W tym roku to same skrajności,jak upał to na maxa i susza i ani kropli deszczu,a jak deszcz to też na maxa,ani promyka słońca i powodzie
Pawle ten ogród jest na prawdę piękny,a taki domek i mnie się marzy
Grażynko jedż,jedż,spodoba Ci się
Patryku akurat wyszukanych liliowców to tam nie było,te były najpiękniejsze,ale było sporo innych ciekawych roślinek
Stasiu Julka mimo deszczu wcale nie chciała z tamtąd wychodzic tak jej tam się spodobało,te tajemnicze ścieżki,zakamarki,jaskinia idealne do zabawy w chowanego
Kilka zmokniętych roślinekRudbekie
Jeżówka
Zmoklak żeniszek
I biała jeżówkabiedulka jednokwiatkowa
- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Przeszłam przezcały Twój ogród w czasie i bardzo mi się podoba. POZDRAWIAM.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jeżówka biała jak Ci się rozrośnie będzie piękna one są długo trwałe
.a żeniszka białego nie widziałam
ą pogoda to ze skrajności w skrajność albo posucha albo powódź
.a żeniszka białego nie widziałam
ą pogoda to ze skrajności w skrajność albo posucha albo powódź
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.