Wioletko,to musisz wypuścić się dalej,do innej biedronki

SZkoda Ewelinko,że nie masz blisko biedronkiewelina8005 pisze:Aniu piekne begonie,a u mnie nie ma biedronki ,daleko mam![]()
W piątek jadę ,ale czuję że będzie już po ptokach![]()
Ciesze się ,że w moim wątku znalazłaś wyjaśnienie.diament pisze:Aniu dziękuję Ci, że mnie oświeciłaś jak wygląda kwiatek u begoni bo moja też zaczyna kwitnąć a ja sie zastanawiałam czemu liście zmienia
:
dlatego chyba powinno się je usuwć(kwiatki)nuta23 pisze:Begonia śliczna a kwiatuszek rzeczywiście nieciekawy, na szczęście liście nadrabiają to z nawiązką.
Dwa razy już do Ciebie zaglądałam i ...nic nie widziałamDoti pisze:Andzia ja też zapolowałam![]()
![]()
Dzisiaj zrobiłam powtórkę z rozrywki ,kupiłam jeszcze jedną ,taką jak u Doti po lewej stronie na fotce,taka pryszczata,a jasno czerwonej nie mieli .Nie miałam siły ,żeby jechać do drugiego sklepu i przedzierać się przez te wykopy(remonty dróg).Ale zawiało mnie do tesco i kupiłam sobie jeszcze dwie kalatejki.Jeszcze została mi jedna w planach ,może i na nią kiedyś trafiękubusiowa mama pisze:Tak myslałam, że sie nie oprzesz i kupisz te begnki.
.
Już byłm u Ciebie i widziałamDoti pisze:Andzia,już wkleiłam :Dja nie jestem tak szybka jak korkociąg jak Ty