I moje też
Re: I moje też
Kingo, gości masz niesamowitych, ujęcia cudowne.
Zefiranty śliczne, miłka od jakiegoś już czasu poszukiwałam .
Zefiranty śliczne, miłka od jakiegoś już czasu poszukiwałam .
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Igor , białego dostałam setki lat temu od prababci, ten kwiatek był u mojej babci, moich ciotek, mamy i jest u mnie. Nie wiem co będzie dalej, muszę nad tym popracować. Różowego dostałam od jednej ciotki, tak samo zakręconej co do kwiatków.kupiłam też, 2 lata temu, cebulki w brico, ale nie kwitną. Są tylko, może się kiedyś namyślą.
Marto ,pozbieram nasionka miłka, ale to trucizna, ale piękna, będziesz potrzebowała,daj znać.
Moje mieczyki:
Marto ,pozbieram nasionka miłka, ale to trucizna, ale piękna, będziesz potrzebowała,daj znać.
Moje mieczyki:
- Madzik_J-Ch
- 200p
- Od: 12 lip 2010, o 22:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fajowe fiołaski tak pięknie kwitną
I goście też niczego sobie, pewnie podoba im się ogród skoro wszystkie tak chętnie go odwiedzają (szkoda tylko, że niektóre urządziły sobie w nim stołówkę )
I goście też niczego sobie, pewnie podoba im się ogród skoro wszystkie tak chętnie go odwiedzają (szkoda tylko, że niektóre urządziły sobie w nim stołówkę )
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Zniszczenia spowodowały sarenki, ale również 2 znajome konie, które sforsowały pastucha elektrycznego, wlazły do ogródka i dokarmiły się same. Chyba urządziły sobie slalom między słonecznikami, bo mało który ostał się, z czego bardzo zadowolone są małe zielono-żółte ptaszki , mają łatwy dostęp do ziarenek na ziemi . Ale kilka dni po tych incydentach już prawie nic nie widać. Nadjedzone roślinki wypuściły nowe listki, a fasola kwiatki.
Widok z mojego ogródka:
a to nowy gość- dziecko pazia królowej;
i krokosz w całej krasie;
Widok z mojego ogródka:
a to nowy gość- dziecko pazia królowej;
i krokosz w całej krasie;
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Ten krokosz jest ode mnie z nasion? A ja go nie wysiałem
- Madzik_J-Ch
- 200p
- Od: 12 lip 2010, o 22:51
Oglądam sobie zdjęcia jedząc obiado - kolację. Wszystko ładne, cudne widoki a tu ... wypluwka
Eh, to forum jest lepsze niż najlepsza dieta - połowę kolacji oddałam mężowi, bo jakoś tak mi nie weszło już
Eh, to forum jest lepsze niż najlepsza dieta - połowę kolacji oddałam mężowi, bo jakoś tak mi nie weszło już
Pozdrawiam:) Madzia
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Nasionka krokosza "gdzieś" mam, a miłka wysiałem, i wzeszło mi chyba 30 roślinek jak nie lepiej.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Kingo jestem pod wrażeniem tych wszystkich zdjęć...fantastyczne ujęcia