Ogród róży
- christinkrysia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród róży
Justynko jak żyjesz ? Mam nadzieję ,że ochłodzenie poprawiło stan zdrowia całej rodzince więc i nastrój do pracy lepszy. Co powiedziały testy o Tobie ?
A tak w ogóle alergia, astma i temu podobne po jednej stronie a szalejące alergeny na działce po drugiej i na co się decydować ...? Co wybierać...?
Te choroby mam od 1986 roku a działkę od kilku lat wbrew woli męża na początku i wyobraź sobie, że od tamtej pory lepiej się czuję. Dziwne - prawda ale sadzę,że czas spędzony w plenerze, sporo ruchu i ogromna satysfakcja z tego co robię sprawia że czuje się dobrze.
Dobre samopoczucie to jakby lek uodparniający a do tego własne zioła i jakoś się żyje.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne fotki - też proszę o większe bo licho widzę .
A tak w ogóle alergia, astma i temu podobne po jednej stronie a szalejące alergeny na działce po drugiej i na co się decydować ...? Co wybierać...?
Te choroby mam od 1986 roku a działkę od kilku lat wbrew woli męża na początku i wyobraź sobie, że od tamtej pory lepiej się czuję. Dziwne - prawda ale sadzę,że czas spędzony w plenerze, sporo ruchu i ogromna satysfakcja z tego co robię sprawia że czuje się dobrze.
Dobre samopoczucie to jakby lek uodparniający a do tego własne zioła i jakoś się żyje.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne fotki - też proszę o większe bo licho widzę .
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Justynko Mruczek i Toffik przecudnej urody.
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj christinkrysia ja testy dopiero będę mieć w listopadzie i się zobaczy że na nikiel jestem uczulona to już wiem nic z takich rzeczy nie mogę nosić a wcześniej mogłam u mnie pierw się ochłodziło a teraz leje i znowu nici z prac w ogródku a chwaściory nie odpuszczają i kiedy ja to wyplewię ? teraz już umiem dodawać duże zdjęcia więc wszystko będzie widoczne pozdrawiam wszystkich i dziękuję za odwiedziny
a to na poprawę pogody
liliowiec
a to moje samosiejki
floks
a to na poprawę pogody
liliowiec
a to moje samosiejki
floks
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Witaj Justynko, lilie przepiękne, liliowiec cudo (i piękne zdjęcie, z kroplami na płatkach ) a kociaki
-
- Od: 7 mar 2007, o 13:21
Witaj Justynko
pospacerowałam po Twoim ogrodzie,Roślinki piękne ogródek zadbany jeszcze wrócę do Twego ogrodu.Pozdrawiam
pospacerowałam po Twoim ogrodzie,Roślinki piękne ogródek zadbany jeszcze wrócę do Twego ogrodu.Pozdrawiam
- Jojola
- 500p
- Od: 21 lip 2010, o 18:55
witaj Justynko
przyszłam z rewizytą. pospacerowałam, poczytałam... i podziwiam. zdolna gospocha jak mówi moja mamusia. no i czworo dzieci podziwiam ja przy dwójce czasami nie wiem w co ręce wsadzić: praca dzieci, dom, ogród. a Twój ogród piekny.
ja także mam syna alergika (na szczęście astmy nie ma) więc w ogrodzie nie sadzę roślin które go uczulają np. traw ozdobnych, sosen ...
pozdrawiam sredecznie
przyszłam z rewizytą. pospacerowałam, poczytałam... i podziwiam. zdolna gospocha jak mówi moja mamusia. no i czworo dzieci podziwiam ja przy dwójce czasami nie wiem w co ręce wsadzić: praca dzieci, dom, ogród. a Twój ogród piekny.
ja także mam syna alergika (na szczęście astmy nie ma) więc w ogrodzie nie sadzę roślin które go uczulają np. traw ozdobnych, sosen ...
pozdrawiam sredecznie
Pozdrawiam serdecznie, Jola
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Witaj Justynko.
Pospacerowałam dziś po Twoim ogrodzie kamiennymi ścieżkami posród pięknych lilii, hortensji i innych róż.
Bardzo mi się u Ciebie podoba.
Kociaczki też przesympatyczne....drapanko za uszkami proszę uskutecznić.
Pospacerowałam dziś po Twoim ogrodzie kamiennymi ścieżkami posród pięknych lilii, hortensji i innych róż.
Bardzo mi się u Ciebie podoba.
Kociaczki też przesympatyczne....drapanko za uszkami proszę uskutecznić.
- roza333
Moje kwiatuszki
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Justynko.Kociaczki słodkie tez mam jedną łobuzicę widzę że i Ty lubisz róze
- LaViol
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Justynko, i ja skorzystałam z zaproszenia i wpadłam z rewizytą. Z ogromną przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie...
Dobrze mieć kamienie pod ręką, u mnie jak na lekarstwo, wszystkie kupować trzeba :/
Dobrze mieć kamienie pod ręką, u mnie jak na lekarstwo, wszystkie kupować trzeba :/
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2
-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
podobają mi się lilie podsadzone tawułkami
- roza333
Witam wszystkich serdecznie mam małego kotka i on strasznie stara się mi pomagać w ogrodzie a wygląda to tak ja wykopuję dołek sadzę roślinki lub cebule a on wykopuje co wy na to mój starszy kocur tak nie robił a ten bardziej mi małpkę przypomina niż kota
a to sam sprawca
a to sam sprawca
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01