U Wiesia w ogródku.
Agulino bardzo mi miło.
Zazwyczaj czas po pracy spędzam w ogrodzie wraz z moimi córkami. One też mają dużo pomysłów na nasadzenia. I właśnie jeden z nich dziś zaczną realizować. Przyda się następny płotek i mam nadzieję że on też Wam się spodoba.
W najbliższym czasie będę do końca grodził moją działkę. Planowane są do zasadzenia nowe rośliny wzdłuż siatki. Przewiduję że ogrodzenie będzie nowym tematem.
Zazwyczaj czas po pracy spędzam w ogrodzie wraz z moimi córkami. One też mają dużo pomysłów na nasadzenia. I właśnie jeden z nich dziś zaczną realizować. Przyda się następny płotek i mam nadzieję że on też Wam się spodoba.
W najbliższym czasie będę do końca grodził moją działkę. Planowane są do zasadzenia nowe rośliny wzdłuż siatki. Przewiduję że ogrodzenie będzie nowym tematem.

Wiesiek:)
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam !Ja również dotarłam do twego ogrodu,jest ogromny.Masz dużo miejsca aby realizować swoje plany.Wspaniale wykombinowałeś płotki z wikliny,gratuluję dobrych pomysłów!Rabatki z szyszkami i korzeniami w tle też wspaniale ci wyszły.Jednak najbardziej się ucieszyłam gdy zobaczyłam zdjęcie róży(post 25sierpnia),drugie zdjęcie, biało czerwona róża rabatowa.Czy znasz może jej nazwę?Ja ją kupiłam pod nazwą Red Gold jednak tan nazwa nic a nic mi do niej nie pasuje a jestem zachwycona jej zapachem i uładem płatków.Patrząc na twoje zdjęcie -to ta sama róża co moja.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ślicznie! Ale tak już trochę jesiennie, ale przed nami jeszcze trochę czasu do spędzania na działkach no i teraz możemy realizować pomysły, których efekty zobaczymy na wiosnę!
Życzę Ci Wiesiu powodzenia przy stawianiu ogrodzenia! To ważna sprawa. U mnie przed porządnym ogrodzeniem działki niszczyły nasadzenia sarny i zajączki, które teraz kicają wzdłuż siatki. Zwłaszcza raniutko można je obserwować, kiedy prawie wszyscy na działkach jeszcze śpią...
Życzę Ci Wiesiu powodzenia przy stawianiu ogrodzenia! To ważna sprawa. U mnie przed porządnym ogrodzeniem działki niszczyły nasadzenia sarny i zajączki, które teraz kicają wzdłuż siatki. Zwłaszcza raniutko można je obserwować, kiedy prawie wszyscy na działkach jeszcze śpią...
Napiszę szczerze. Nie mam pojęcia jak nazywa się ta róża. Owszem u mnie także jest pachnąca. Zadziwia wielkością kwiatów i zapachem.sterlizja36 pisze:Witam !Ja również dotarłam do twego ogrodu,jest ogromny.Masz dużo miejsca aby realizować swoje plany.Wspaniale wykombinowałeś płotki z wikliny,gratuluję dobrych pomysłów!Rabatki z szyszkami i korzeniami w tle też wspaniale ci wyszły.Jednak najbardziej się ucieszyłam gdy zobaczyłam zdjęcie róży(post 25sierpnia),drugie zdjęcie, biało czerwona róża rabatowa.Czy znasz może jej nazwę?Ja ją kupiłam pod nazwą Red Gold jednak tan nazwa nic a nic mi do niej nie pasuje a jestem zachwycona jej zapachem i uładem płatków.Patrząc na twoje zdjęcie -to ta sama róża co moja.

Re: U Wiesia w ogródku.
Cześć i czołem!
Przepraszam Was bardzo, że tak długo się nie odzywałem. Spróbuję regularnie odwiedzać Was na Forum. Na przeprosiny wstawiam zdjęcia mojego ogrodu.

Przepraszam Was bardzo, że tak długo się nie odzywałem. Spróbuję regularnie odwiedzać Was na Forum. Na przeprosiny wstawiam zdjęcia mojego ogrodu.

- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: U Wiesia w ogródku.
Witaj Wiesiek rzeczywiście prawie rok Cię nie było .
Ładny ogród no i tyle miejsca na nowe nabytki
żebym to ja miała tyle miejsca .
Genia
Ładny ogród no i tyle miejsca na nowe nabytki

żebym to ja miała tyle miejsca .
Genia