Rybkaa w ogrodzie
- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Rybkaa w ogrodzie
Rybko , cudowny ten czerwony słonecznik!
Jeszcze takiego , nie widziałam!
Tylko coś mało tych zdjęć !
Naumiałaś się już , to wklejaj i wklejaj , daj oczy napaść Swym ogrodem!
Jeszcze takiego , nie widziałam!
Tylko coś mało tych zdjęć !
Naumiałaś się już , to wklejaj i wklejaj , daj oczy napaść Swym ogrodem!
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo się cieszę, że w końcu się zdecydowałaś. 2 dni i zobacz ilu masz gości.
Jeśli możesz to powiększ te stare zdjęcia. Albo wklej jeszcze raz, bo te sosny są zabójcze.
Ja myślę, że udało by się tam wsadzić nie tylko hortensje, ale można byłoby jeszcze pomyśleć o rh, żeby też wiosną było co oglądać.
Jeśli możesz to powiększ te stare zdjęcia. Albo wklej jeszcze raz, bo te sosny są zabójcze.
Ja myślę, że udało by się tam wsadzić nie tylko hortensje, ale można byłoby jeszcze pomyśleć o rh, żeby też wiosną było co oglądać.
Aniu-dzięki-a słonecznik czerwony posiałam z ciekawości między zwykłe-rok temu nie miałam żadnego a w tym az za dużo
Babuchno-ten czerwony słonecznik jest troche za mały ale i tak mi sie podoba-a fotek nie mam za dużo,nie miałam nic co by ciekawie kwitło,wie nie pstrykałam
Margo-Dzięki ,ze wpadłaś do mnie-postaram sie wkleić na nowo te fotki z sosna
i rózyczki ,które kwitły w chyba w czerwcu
dzisiaj zajechałam do LM i oczywiście pusto nie wyszłam-ale to jutro moze uda mi sie pokazac-dobrej nocki zyczę
Babuchno-ten czerwony słonecznik jest troche za mały ale i tak mi sie podoba-a fotek nie mam za dużo,nie miałam nic co by ciekawie kwitło,wie nie pstrykałam
Margo-Dzięki ,ze wpadłaś do mnie-postaram sie wkleić na nowo te fotki z sosna
i rózyczki ,które kwitły w chyba w czerwcu
dzisiaj zajechałam do LM i oczywiście pusto nie wyszłam-ale to jutro moze uda mi sie pokazac-dobrej nocki zyczę
a to moje zakupy wczorajsze
-2 jeżówki i 3 mini iglaczki nn
-żurawki nn
-firletka i nachyłek
-hosta nn-mam już chyba taką ale cena wydawała mi sie dobra więc myk do kosza(13,50)
-2 jeżówki i 3 mini iglaczki nn
-żurawki nn
-firletka i nachyłek
-hosta nn-mam już chyba taką ale cena wydawała mi sie dobra więc myk do kosza(13,50)
witaj
no nareszcie znalazłam wątek
ładnie tam u Ciebie jest,sporo masz już posadzone....pod sosną fajny zakątek jest- przydałaby się jakaś moze taka malusia, malusieńka hortensyjka
w której częsci miasta jesteś?
no nareszcie znalazłam wątek
ładnie tam u Ciebie jest,sporo masz już posadzone....pod sosną fajny zakątek jest- przydałaby się jakaś moze taka malusia, malusieńka hortensyjka
w której częsci miasta jesteś?
hej Tess -a jakie to malutkie hortensje?jakieś konkretne nazwy?
(jestem z prawobrzeża Szczecina)
a teraz pytanie-mama przywiozła mi wczoraj cos takiego i nie mamy pojecia co to jest
(jestem z prawobrzeża Szczecina)
a teraz pytanie-mama przywiozła mi wczoraj cos takiego i nie mamy pojecia co to jest
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Rybko .
Żurawki możesz sobie podpisać-z lewej Southern Comfort z prawej Midnight Rose .
Żurawki możesz sobie podpisać-z lewej Southern Comfort z prawej Midnight Rose .
- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rybko ,coś od mamy , to jest szkarłatka amerykańska!
Tu coś więcej o niej!
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15501
Tu coś więcej o niej!
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15501
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tess, malusia? Mnie się wydaje, że tam sporo miejsca.
Babuchno-dzięki wielkie-a jakieś przeczucie miałam ,że roślinka pewno trująca i wiele się nie pomyliłam
Agnieszko 72-dzięki-już podpisuję na nowych znacznikach-tylko dlaczego ołowek do tego dodali a nie marker?
Agnieszko 72-dzięki-już podpisuję na nowych znacznikach-tylko dlaczego ołowek do tego dodali a nie marker?
Rybko
no tak mi się napisało malusia rabatka.... pod drzewami.
Ładny masz ten ogród.
no tak mi się napisało malusia rabatka.... pod drzewami.
Ładny masz ten ogród.
-
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam serdecznie nową "zielono-zakręconą" osóbkę.
Widzę, że sztuka opanowana z wklejaniem zdjęć też miałem problemy z początku ale są tu ludzie życzliwi którzy podpowiedzą co i jak...
więc nie ma co się załamywać pierwsze koty za płoty i do dzieła...
obserwuję Twój ogród ze zdjęć i zapowiada się interesująco...
i zaobserwowałem przy fot. "2 jeżówki i 3 mini iglaczki nn" gdyby się im dobrze przyjżeć można było by określić co dokładnie za "zielopuch" to jest na pierwszy żut oka myślę że jest to Cyprysik "Boulevard" ale nie doaje 100% gwarancji
mam nadzieję, że jeszcze (niebawem) ujżymy Twój ogród w kolejnych odsłonach...
pozdrawiam Michał
Widzę, że sztuka opanowana z wklejaniem zdjęć też miałem problemy z początku ale są tu ludzie życzliwi którzy podpowiedzą co i jak...
więc nie ma co się załamywać pierwsze koty za płoty i do dzieła...
obserwuję Twój ogród ze zdjęć i zapowiada się interesująco...
i zaobserwowałem przy fot. "2 jeżówki i 3 mini iglaczki nn" gdyby się im dobrze przyjżeć można było by określić co dokładnie za "zielopuch" to jest na pierwszy żut oka myślę że jest to Cyprysik "Boulevard" ale nie doaje 100% gwarancji
mam nadzieję, że jeszcze (niebawem) ujżymy Twój ogród w kolejnych odsłonach...
pozdrawiam Michał
A oto mój azyl (link poniżej)
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=33670
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=33670
Muszu852-dzięki za podpowiedź i odwiedzinki nie tylko jestem zakrecona ale i wściekła z bezsilności-myslałam ,ze w wakacje spory kawałek ugoru zamienie w ogród a to jak nie goście wakacyjni,to pogoda a to znowu co inne
a to rabata do przeróbki,ale na razie wzdłuż jej całej lewej strony będzie robione ogrodzenie,wiec na razie nic nie robie-nawet nie pielę jak widać
i moje żurawki kupione niedawno-w sklepie były nazwy na tabliczkach i zapamietałam tylko chyba marmeladę
pozdrawiam
a to rabata do przeróbki,ale na razie wzdłuż jej całej lewej strony będzie robione ogrodzenie,wiec na razie nic nie robie-nawet nie pielę jak widać
i moje żurawki kupione niedawno-w sklepie były nazwy na tabliczkach i zapamietałam tylko chyba marmeladę
pozdrawiam